To ja może dzisiaj wybiore się na wędrówke do mojego lidla 😀iabeł: może upoluje jakies smakołyki, bo mój to pooożera ;] Czy ktoś moze pamięta czy rzeczy konisiowe były na początku czy koncu kwietnia ? 😀
Gdy Tchibo było jeszcze Edusho (nie wiem czy dobrze napisałam) to były końskie rzeczy (raczej ubrania), przynajmniej w Austrii. Mam stamtąd kamizelkę jeździecką i kurtkę i obie rzeczy bardzo fajnie się spisują!Tak więc jeśli będą w Polsce kiedyś, i przyuważycie w jakimś tchibo to dajcie znać 🙂
Z Tchibo miałam kurtkę a koleżanka bryczesy. Kurtka jak za te pieniądze bardzo przyzwoita poza idiotycznym kolorem- biało błękitna, a bryczesy totalna porażka, lej się mechacił po dwóch jazdach.
w galerii Bałtyckiej - jak wchodzisz od strony dworca, zjeżdżasz schodami na poziom -1, idziesz korytarzem w prawo i to jest chyba drugi lub trzeci sklep
Ja dziś kupilam dziurkacz i jest nawet spoko.Są trzy.. jeden do robienia takich klipsów, drugi do obręczy zęby sie dziurka nie np. w kantarze i trzeci zwykle 🙂 🤣