Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Słuchajcie! Pojawiły się na stronie lidla rzeczy do ogrodu, a z tego co mówiło parę osób rzeczy jeździeckie są po ogrodniczych.  😅
ja w zeszłym tygodniu dorwałam smakołyki ziołowe i bananowe były też lizawki a co mi tam wziełam po 3 kg jednych i drugich smakołyków.
bananowe najlepsze. ;] chociaż moja gruba ich za bardzo nie lubi 😉
To ja może dzisiaj wybiore się na wędrówke do mojego lidla  😀iabeł: może upoluje jakies smakołyki, bo mój to pooożera ;] 
Czy ktoś moze pamięta czy rzeczy konisiowe były na początku czy koncu kwietnia ?   😀
aszka w którym lidlu? ;> zostało coś jeszcze? 😁
Grafitkowa  rzeczy  🍴
U mnie nawet cukierków nie było  😤  Ale sie łogr dzisiaj cieszył marchewkami  😅
Dramka ta kurta trekkingowa tez fajnie wygląda i bluza z mikro-polaru  🙂
Kiedys w tchibo podobno byly konskie rzeczy 😀 wie ktos czy jeszcze bedą? 😀
Gdy Tchibo było jeszcze Edusho (nie wiem czy dobrze napisałam) to były końskie rzeczy (raczej ubrania), przynajmniej w Austrii. Mam stamtąd kamizelkę jeździecką i kurtkę i obie rzeczy bardzo fajnie się spisują!Tak więc jeśli będą w Polsce kiedyś, i przyuważycie w jakimś tchibo to dajcie znać 🙂
Nasturcja-Renata no ten polarek też mnie kusi..

Ollala🙂 Ja nie dawno temu widziałam w OUTLET Ursus bryczesy i kurtki.

PS. do końca kwietnia można uzyskac dodatkowo upust 20% na wszystkie artykuły  :kwiatek:
Madźź, w brzeźnie nie wiem czy coś jeszcze jest kumpela mi kupowała tydzień temu
Z Tchibo miałam kurtkę a koleżanka bryczesy. Kurtka jak za te pieniądze bardzo przyzwoita poza idiotycznym kolorem- biało błękitna, a bryczesy totalna porażka, lej się mechacił po dwóch jazdach.
No ale bryczesy TCM kosztują ok. 79zł i poza tym że lej się mechaci służą.

Ja kupiłam bryczesy FAIR PLAY za 250zł i to samo miałam z lejem.  👿
aaaa, ale fajna kurtka 🙂 i nie droga. chyba się do 'Czibo' wybiore  : 😀
Proszę tylko nie wykupić mi soft shell  🤬

Kochane, kolekcja dopiero pojawi się za tydzień w środę i pamietajcie o upuście 20%!! Można sobie wydrukować na stronie tchibo.
to już wiem co robie w weekend :P a jakas promocja jest?  😜
Proszę tylko nie wykupić mi soft shell  🤬

Kochane, kolekcja dopiero pojawi się za tydzień w środę i pamietajcie o upuście 20%!! Można sobie wydrukować na stronie tchibo.

a skąd wiesz kiedy będzie??
xxagaxx, a jest w 3mieście tchibo?
tak 😀😀

Tchibo-Shop
Al. Grunwaldzka
80-264 Gdansk

Tchibo-Shop
Ul. Kolobrzesks 41C
80-391 Gdansk

real
ul. Spacerowa 48
80-394 Gdańsk

real
ul. Kołobrzeska 32
80-394 Gdańsk
Dostaje co tydzień gazetkę na e-mail i jest informacja że ta kolekcja sportowa dopiero w środę w przyszłym tygodniu.  💃
xxagaxx, gdzie?
aha 🙂 ja nawet nie widziałam ze w tym sklepie można dostać jakies końskei rzeczy.

deborah 5s wcześniej dopisałam adres  🤣 😉
Ile kosztują cukierki lidl?
xxagaxx, gdzie?

w galerii Bałtyckiej - jak wchodzisz od strony dworca, zjeżdżasz schodami na poziom -1, idziesz korytarzem w prawo i to jest chyba drugi lub trzeci sklep
Ile kosztują cukierki lidl?

1,5 kg 14 zł 😉
a mniejsze to nie wiem.
Ja kupowałam paczki 1 kg po 9,9 zł
Ja dziś kupilam dziurkacz i jest nawet spoko.Są trzy.. jeden do robienia takich klipsów, drugi do obręczy zęby sie  dziurka nie  np. w kantarze i trzeci zwykle 🙂  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się