Dzisiaj bylam na Equistrian Car Boot Sale czyli konskim pchlim targu. Uprzejma pani chciala mi sprzedac sama derke z Lidla bez owijek za 15 Funtow ....... Jak ja poinformowalam ze wiem ile ona kosztowla, to pani przestala byc juz tak uprzejma.......
A ja nie mam nic mimo że jedna z pierwszych prosiłam 🙁
ja też na początku się zgłaszałam, ale dla mnie już zabrakło. Cóż bywa, może będzie następna taka akcja, lub ktoś się podzieli. Ja chciałam tylko jeden komplet/zestaw kolor w zasadzie obojętny.
[quote author=konie-legnica link=topic=485.msg1684448#msg1684448 date=1360545388] Dzisiaj bylam na Equistrian Car Boot Sale czyli konskim pchlim targu. Uprzejma pani chciala mi sprzedac sama derke z Lidla bez owijek za 15 Funtow ....... Jak ja poinformowalam ze wiem ile ona kosztowla, to pani przestala byc juz tak uprzejma....... [/quote]
ja nawet w takim nijakim sklepie jezdzieckim (glownie z paszami) widzialam te derki na sprzedaz 😂
Sokołów melduje, że dziś paczka dotarła ! 😅 Ogólnie wszystkie koszty za 2 czapraki i derkę wyszło 95.15zł 🙂 Derka i czaprak oczywiście dziś wytestowane i jestem zadowolona 🙂
Super! Wydaje mi się że cena około 100zł za 2 czapraki i derę to wcale nie jest dużo 🙂 Ja na swoje zamówienie czekam aż przyleci samolotem - także nie będę porównywać bo wyniesie mnie to tylko tyle ile jest po przeliczeniu z euro na złotówki + flaszeczka dla kumpeli 🙂 No i derki dla dziewczyn też przyjadą w marcu do Polski samochodem więc też tylko wysyłka z Polski. Ale ogólnie opłaca się to tak czy owak jak dla mnie
[quote author=_Gaga link=topic=485.msg1683586#msg1683586 date=1360485909] Możliwe Dlatego nie wpisywałam się tu od początku - skoro w Polsce mogę kupić derkę w tej samej cenie i pomarudzić przy kolorze, rozmiarze itp. 😀 [/quote]
A mogę widzieć gdzie można znaleźć derki za 60zł i to w różnych kolorach? :kwiatek: Bo szukam właśnie i nic nie mogę znaleźć.
szkoda , a orientujesz się może bo słyszałam od kogoś ( chyba nawet z forum przeczytane ) , że w połowie marca maja być derki ... ale w ofercie sklepu czy także sprowadzane ? 😉