W sklepie kolo mnie czaprakow wiecej nie ma - kupilam wszystkie rano, wiecej nie mieli. Derki jeszcze sa chyba po 4szt z kazdego koloru, ale dzis juz nie mam mozliwosci podejsc do sklepu. Pojde jutro i kupie co bedzie. Jesli czas mi na to pozwoli podjade tez do innego lidla i zobacze co maja 🙂
Prosba do osob ktore pisaly do mnie pw, aby sie zdecydowaly czy chca napewno czy nie. Bo wiekszosc osob pisala, ze to zalezy od kosztow przesylki. Bo nie wiem czy mam zarezerwowac te czapraki dla Was czy nie.
Koszty przesylki beda zalezec od wielkosci paczki. Jesli jutro uda mi sie cos jeszcze kupic to napewno wyjdzie wieksza paczka. Jak juz pisalam wczesniej paczka do 30kg kosztuje 21,99 funtow, powyzej 30kg nie pamietam, ale dzis wieczorem sie dowiem.
Sluchajcie moja przyjaciolka mieszka w Oxfordzie i kupila mi jedna brazowa derke. Wlasnie ja wyslalai zaplacila 10 Funtow do Bielska-Bialej. 🙂😉 przesylka drozsza niz derka...no ale coz 🏇
no ja juz 1 kpl mam , bedzie przywieziony w bagarzu samolotem w lutym 😉 ale kolezanka wyslala ciotke po pare-parenascie zestawów, wiec jak się jej uda będą do podziału też 🙂 (sobie tez z tego zostawie ze 2 :P)
te i te ktore gopi zalatwi i zrobimy sobie galerie "revoltowcy w szmatach z lidl UK: hahaha 😀
Znajoma była dzisiaj w Lidlu w Edynburgu, został 1 czaprak i 1 derka, ale rozmawiała z Panem po nd ma być dostawa to obiecała że pójdzie tam wczesniej - żeby się nie rozeszły! No i podjedzie do jeszcze 1 lidla 🙂 takze mysle ze w przyszlym tygodniu z mojej strony bede znala ilosc i bedzie mozna cos kombinowac.
Jestem za 😅 caly czas tez mam nadzieje ze Lidl Polskasie nawroci i zacznie robic promocje konskich rzeczy🙂😉 💃
[quote author=horse_art link=topic=485.msg1664167#msg1664167 date=1359052722] no ja juz 1 kpl mam , bedzie przywieziony w bagarzu samolotem w lutym 😉 ale kolezanka wyslala ciotke po pare-parenascie zestawów, wiec jak się jej uda będą do podziału też 🙂 (sobie tez z tego zostawie ze 2 :P)
te i te ktore gopi zalatwi i zrobimy sobie galerie "revoltowcy w szmatach z lidl UK: hahaha 😀 [/quote]
PS. jest bardzo duża możliwość że trochę rzeczy uda jej się przewieźć samolotem - powiedziała że spokojnie mogłaby wziąć część jako bagaż podręczny - w koncu to 15 kg! I jakoś by powciskala do normalnego, najwyzej wziela by większa walizkę. Wtedy koszt wysyłki jedynie z Polski 🙂 Ale to jeszcze wszystko wam napiszę po weekendzie.
EDIT. Do Pl przyjezdza 13 lutego w ramach informacji 🙂
trzeba poczekać, aż dziewczyny napiszą ile udało się kupić, dopiero wtedy będzie można zrobić jakąś listę chętnych i policzyć ile wyjdą koszty (przesyłki do PL i wewnątrzkrajowe) 🙂
Bo właśnie piszę z znajoma w UK ( ze wcześniej na to nie wpadłam 🙄 ) to też by mogła coś kupić bo ma 10 min od lidla. gopi na 100% potwierdzam że biorę 2 derki brązowe i 1 niebieską i 2 czapraki brązowe i 1 niebieski
Dziewczyny, odezwał się mój drugi kontakt, istnieje możliwość wzięcia dużej liczby derek i czapraków z Londynu (ofc o ile bedzie 😀) i przewiezienie samochodem do polski ALE byłoby to dopiero w marcu (wszystko zostanie zakupione na dniach - znajoma jutro ma wolne to zrobi mały wypad po lidlach i wezmie wszystko w miare mozliwości - nie jest zmotoryzowana na codzien), do odbioru osobistego (Wrocław) lub za wysyłką. Jeżeli jesteście chętne na taki układ to piszcie. Nie musicie mi nic teraz za to płacić, dopiero byśmy się rozliczały w marcu jakbym miała towar już u siebie na mieszkaniu. Istnieje oczywiście druga opcja wysyłki jeśli ktoś na gwałt potrzebuje no ale wiadomo - koszta, a przy opcji marca nie trzeba będzie o to się martwić 🙂😉))
EDIT jak ktoś jest zainteresowany w.w opcją to prosze o wiadomość prywatną z liczbą sztuk danej rzeczy, zrobię sobie listę żebym mniej więcej wiedziała ile znajoma ma jeszcze poszukać 🙂😉)
bardzo zawyżona cena na tym allegro 🤬 ale nie dziwię się, świetny sposób na biznes- można jechać do UK, nakupować ile wlezie i na allegro wystawić 3-4 razy drożej to i tak się sprzedadzą