gopi, tak obejrzala i nie kupila? niech bierze wszystkie! ja chce ja chce! :tupie nóżkami na brązowe, albo obojętnie zresztą: 😉 u mnie tez wiesci rozeslane z prosbami do kilku jeszcze osób..zobaczymy...
Kupilam trzy derki niebieskie, trzy brazowe, trzy czapraki brazowe i cztery niebieskie (wiecej nie mieli 😉 ) Napewno Po jednym czapraku zostawie dla siebie - reszta raczej do wydania 🙂 co do derki to musze obczaic czy na mojego bedzie pasowala.
kolezanka powiedziala ze przejdzie sie na poczte - sprawdzi ile kosztuje przesylka i pojdzie do lidla kupić wszystko co bedzie 🙂 (po podobno ta przesylka moze byc strasznie droga.... orientuje sie ktos w cenach?;/)
Ja niedawno zamawiałam przez internet z UK to za przesyłkę Royal Mail zapłaciłam 4 funty, ale widocznie mieli jakieś układy, bo na stronie RM wyliczyło mi, że za taką paczkę z czaprakami ok. 40 funtów.
A ja mogłabym się jeszcze do kogoś podpiąć :kwiatek:? Baaardzo proszę :kwiatek:. Potrzebny mi jest czaprak szt.1 i derka szt.1 ( obojętnie jakie kolory). Ktoś by pomógł? Ps. Albo na razie czekam na informację jaki będzie koszt wysyłki... 👀
Jeśli przesyłka nie wyjdzie zbyt kosztownie to jestem bardzo chętna na i brązową,i niebieską derkę,jeśli wyjdzie sporo - tylko brązową. Czy ktoś posiada na zbyciu :kwiatek: ?
tak pomyślałam (czasem się zdarza) -ważne żeby nam pokupowali... o przesylki sie będziemy martwic jak bedzie wiadomo ile tego jest 🙂 trzymajcie kciuki - poproszone kilka osób..ciekawe ile da rade ...
W tamtym roku kupiłam komplet niebieski i brązowy z angielskiego lidla i poszły w świat bo derka była za mała 🙁 Teraz wiem że źle zrobiłam bo mogłam sobie treningówkę z nich zrobić bo polar był fajny i wykonanie bardzo dobre. Jakby ktoś miał na zbyciu to chętnie odkupię jedną derkę.
[quote author=horse_art link=topic=485.msg1663314#msg1663314 date=1359022319] kolezanka powiedziala ze przejdzie sie na poczte - sprawdzi ile kosztuje przesylka i pojdzie do lidla kupić wszystko co bedzie 🙂 (po podobno ta przesylka moze byc strasznie droga.... orientuje sie ktos w cenach?;/)
[/quote] W zeszłym roku sama derka ( wagowo) wychodziła równe 100 zł - przesyłka do PL. Do tego dochodziła wartość derki. Najlepiej się umówić czy ktoś by nie zabrał ze znajomych ze sobą jak wraca np. na świeta do domu.Wysyłka z Polski jest o wiele tansza. Moje lidlowskie UK do tej pory leżą w szafie i wstyd się przyznać ale jeszcze nierozpakowane 😉 Marzy mi się ten niebieski czaprak ale podaruję sobie go w tym roku.
Mam na zbyciu: 2 derki brazowe 2 derki niebieskie 2 czapraki brazowe 3 czapraki niebieskie
Czapraki z Lidla kolo mnie wzielam wszystkie, jakie mieli wystawione (moze maja jeszcze jakies na zapleczu-tego nie wiem) Derki jeszcze mieli
Nie mam zbytnio mozliwosci jezdzenia po innych sklepach poniewaz mam bardzo czasochlonna prace (dzis akurat udalo mi sie miec wolny ranek) Kilka osob do mnie pisalo ale nie do konca zdecydowanych, takze prosze o konkrety. Postaram sie jeszcze wstapic do Lidla i sprawdze czy cos dolozyli. Moge kupic wiecej, tylko nie chce z tym wszystkim potem zostac, bo sie okaze, ze przesylka za droga i ktos zrezygnuje 😉
Dobrze by bylo, zebyscie sie w miare zgadali jesli mieszkacie niedaleko siebie, wtedy koszty przeslki sie rozloza 🙂 a i dla mnie bedzie to ulatwienie wyslac kilka paczek niz kilkanascie na przyklad.
moze to w caloście lepeij do jeden osoby? i potem w polsce rozdzielac niz kazda osobno do polski?
ja chce derke i czaprak brązowe - jesli opcja jw. ale jak mi "moi" nie kupią - bede wiedzieć wieczorem. nie chce zaklepywać jeśli bede sama miec kupione 😉
Ja czekam na wiadomość od znajomej ale powiedziałam jej żeby brała wszystko 😀 pisała mi że ostatnio wysyłała to paczka 30kg kosztowała ją 30 funtów. Ale jeszcze popatrzy konkretnie.
Ja bym byłą chętna na dwie polarówki - brązowa i niebieska i w takich samych kolorach 2 czapraki.Baaardzo proszę, jestem też za tym żeby puścić jedna paczkę i w PL rozesłać.
czy bedzie na zbyciu zobaczymy np wieczorem jak dostajemy info co kto i ile kupił 🙂😉) no mam nadzieje, że pokupują... i to sporo żeby się przesyłka na dużo rozłożyła... ale jak coś to jestem chętna na brązy od gopi 😉