Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

też chętnie przygarnęłabym z jedną derke i 2 czapraki z przyjemnością dorzuce się do kosztów wysyłki 🙂
Ja również jestem chętna na czaprak !  :kwiatek:
A ja bym się podłączyła pod derkę  :kwiatek:
Jeśli i ja moge się podłączyć to chętnie kupię DERKĘ (na hucka - najlepiej niebieska, ale obojętnie) i 2 CZAPRAKI (najlepiej niebieskie, ale obojętnie 🙂 )  :kwiatek:
no dobra...to jak ta jedna m nie odp. to zadzwonie jutro do drugiej...proslam o 1 klp zeby mi przywiozla kiedyś ...ale widze ze spokojnie moze kupic duzo i wyslac - tez sie oplaci 😉

mam nadzieje, że coś wyjdzie...
[/b]horse_art[b] zapytaj ją proszę czy widziała inne kolory derek niż niebieski - chętnie się zaopatrzę 🙂
Trzymam kciuki 🙂 Ja cały czas czekam na odpowiedź od znajomej (niestety pracuje w restauracji a wiadomo że one hulają od rana do późnego wieczora, ale już jej posłałam stosownego smsa coby weszła na fejsa i przeczytała moją wiadomość i że to pilne 😀) także może akurat w między czasie ona odpisze i zobaczymy 🙂😉 Ale jak coś to tak czy siak ja jestem chętna  😁
horse art - moze kupić wszytsko  🤣
Milenchen, oczywiscie już to zrobilam (odrazu) bo tez wolałabym inny kolor 😉
alnama, jakby co - to poproś i dla mnie 😉
ja chce brązowy czaprak i derke... ale i niebieskie będą ok... no ja chce championa no! :tupie nóżkami:

karino - przed chwilą dopisalam im do wiadomości "w zasadzie to kup wszystko co będzie" 😀
a jaki jest profil tych czapraków z Lidla?
horse_art nie ma problemu 🙂 napisze jej też żeby wzięła wszystko co będzie 😀
ja też bym była chętna na czaprak 😀
alnama, dzięki. bo mi wlasnie ta kolezanka na która bardziej liczylam napisala, że jest aktualnie w polsce i nie ma kogo poprosić o załatwienie tego 🙁
no cała nadzieja w tej drugiej bede dzwonic bo moze maila nie odczytala... albo jeszcze kogoś znajde...pewnie ktos jeszcze wyemigrowal, a nie kojarzę )
kurcze , że to tak w ost. dzień no ...
uruchomiłam jeszcze mój jeden kontakt z Edynburga, ale to taka znajoma znajomej więc nie wiem czy się zgodzi, ale zobaczymy 🙂
popatrzylam na oferte Lidla, wzielam telefon do reki (co by do mamy zadzwonic) i sobie tak pomyslalam PO CO MI TO?!  😁
derka za mala... owijki za szerokie i za krótkie... a czapraków mam pod dostatkiem... kilka lat temu bylo wiecej rzeczy (3 rodzaje derek  :emoty327🙂
ja tam dojrzałam emocjonalnie do posiadania treningowki (se przerobie, a co! od podstaw sie boje ale wyciąć dziure na tylek dam rade) z napisem champion ;] (mam już koc z "z logo i gold medal" :P
a czaprak mi sie podoba. takiego nie mam 😉
mtl jak kto woli, Derke zawsze można sprzedać jak będzie za mała 🙂 a ja czapraki z myślą że dobre do ciurania

Znajoma znajomej odpisała jutro pójdzie na przeszpiegi co jest i da znać
rozkminił ktoś jakie są kolory derek?
derke juz mam, brazowa (one sa tylko albo brazowe albo niebieskie), jakos ja wciskam na konia 170 cm  🏇
mtl
czyli można zakładać, że teraz będą tylko w wersji blue?
na stronie wyraznie jest, ze tylko niebieska i tylko 135. jakby byly inne kolory, to by bylo pokazane.
profil tych czaprakow jest taki smieszny, ze i pod ujezdzeniowka i pod skokowka wygladaja ok.
mtl
czyli można zakładać, że teraz będą tylko w wersji blue?

mozna zakladac ze cokolwiek bedzie  😁

katija ktos kiedys mial fotke u mnie na fejsie, znajde, ale siodlo bylo chyba GP

czaprak:

ja we wtorek będę w londynie mam nadzieje że jeszcze cos kupie w tym lidlu ... : )
ja we wtorek będę w londynie mam nadzieje że jeszcze cos kupie w tym lidlu ... : )

obstawiam ze nic z konskich rzeczy  😉
no też  tak czuje ale żyje zgubną nadzieją ,że jednak cos się jeszcze zostanie 😀
Juro rano wybieram sie do Lidla i dam znac co jest 🙂

Bernadeta - z tego co wiem od pracownika lidla, to w londynie ogolnie jest maly popyt na konskie rzeczy wiec wiekszosc z londynskich sklepow wysylaja w inne miejsca (czytaj na wiochy gdzie jest wiekszy popyt) takze do wtorku mozesz juz nic nie zastac 😉 ale t tylko teoria 🙂
gopi to czekamy na wieści  😉  chętnie też wezmę jedną derkę  :kwiatek:
W UK nie ma takiego parcia na te końskie rzeczy, siostra mówiła, że jeszcze długo były...
Melduje ze czapraki sa w obu kolorach i tak samo derki sa nieb i braz niestety tylko jeden rozmiar.
oo to super, że są też brązowe derki. ja w takim razie dalej prosiłabym o 2 czapraczki (każdy inny kolor) i derkę najlepiej brązowa, ale jakby nie było, to niebieska też może być (zrobię sobie treningówkę  😀)  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się