myślę, ze to czysty przypadek był. Jakies czyszczenie magazynu czy cos takiego i jeden im się przypadkowo znalazl pewnie. Nowy Tomyśl. Bo nie kojarze żadnej kolekcji.... AAAA sorryyy pomylilam markety nie Biedronka tylko NETTO. Sorry za pomyłke
no ta ja dziś byłam w Lidlu o 9, chciałam zegarek za 33zł i kurtkę-oczywiście nie było już ani jednej sztuki ani tego ani tego 🤔wirek: czy tam trzeba iść o 7 rano żeby kupić coś z gazetki 😵 ❓
no to Wrocław jakiś dziki jest- jak się ludzie rzucili to jak za komuny...
pfff, w Będzinie kolejki pod drzwiami lidla się ustawiają na kilka minut przed otwarciem, zawsze mnie to rozwalało 😁 dobrze widzę, że skarpetki będą dopiero od 10.09?
W Gdańsku też się rzucili z samego rana 😂 A ja grzecznie tylko stałam i łapałam co ktoś odkładał. I takim to sposobem od fioletowego softshellu przez kurtkę trekkingową doczekałam się tego drugiego softshellu z kapturem i akurat w moim rozmiarze 🙂 Ale na te fioletowe się tak nie rzucili, może przez brak kaptura.
U mnie też zostały tylko fioletowe! Może dlatego, że nie są takie ładne jak niebieskie 😉 Ja kupiłam niebieski, ale akurat na kaptur nie liczę, jest strasznie płytki.
smarcik, jeju ja też szukałam softshella tego z kapturem w dwóch lidlach i cudem dorwałam ostatni, bo mamusia odłożyła z tekstem "nie no na córcię za mały będzie, a miałaby na plac zabaw". Na mnie jest ciut przyduży, to co to za dziecko 😜
Wszędzie fioletowe leżą. Już miałam brać fioletowy, bo szlag mnie trafiał, bo znajdowałam tylko opakowania po niebieskich w moim rozmiarze, jak na złosć. Te polary też świetne są, ale czemu białe? Bo ten czarny już gorszy był.