Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

to bluza polarowa, męska 😉
damska jest biała i czarna
trafil mi się ładny miodowy czapraczek w BIEDRONCE po przecenie za całe 17 PLN  🤣 jak wytrzyma sezon to bedzie GIT !
Dzisiaj???
Condina, gdzie? w jakim mieście?
myślę, ze to czysty przypadek był. Jakies czyszczenie magazynu czy cos takiego i jeden im się przypadkowo znalazl pewnie. Nowy Tomyśl. Bo nie kojarze żadnej kolekcji.... AAAA  sorryyy pomylilam markety nie Biedronka tylko NETTO.  Sorry za pomyłke
trafil mi się ładny miodowy czapraczek w BIEDRONCE po przecenie za całe 17 PLN  🤣 jak wytrzyma sezon to bedzie GIT !

Zrób fotke  😜

podkolanówki, fajna kamizelka męska

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-B9D4AB52-6DF13AA1/lidl_pl/hs.xsl/index_29698.htm
no ta ja dziś byłam w Lidlu o 9, chciałam zegarek za 33zł i kurtkę-oczywiście nie było już ani jednej sztuki ani tego ani tego 🤔wirek: czy tam trzeba iść o 7 rano żeby kupić coś z gazetki 😵 ❓
Może nie rozłożyli towaru? Albo mieli bardzo mało.
Miyako, towar był rozłożony, zostały podarte opakowania po kurtkach  😜
Perlica u mnie o 9 było mnóstwo tych zegarków  😉 kupiłam softshell, ostatni w moim rozmiarze  😍
Ciekawe czy u mnie jeszcze będą 😁
no to Wrocław jakiś dziki jest- jak się ludzie rzucili to jak za komuny...
A w którym byłaś??
zima,  no koło nas
Będę po południu u rodziców, to tam zobaczę, bo to koniec świata, więc może nie ma takich dzikich tłumów. Jak będą to zadzwonię do Ciebie.
spoko- czekam na tel, jutro zaatakuje Lidl w Strzegomiu jak ty nie znajdziesz nic  😁
no to Wrocław jakiś dziki jest- jak się ludzie rzucili to jak za komuny...

pfff, w Będzinie kolejki pod drzwiami lidla się ustawiają na kilka minut przed otwarciem, zawsze mnie to rozwalało 😁
dobrze widzę, że skarpetki będą dopiero od 10.09?
Swoją drogą śliczne te zegarki  😉 Chociaż zakupiłam ten za 99zł (z wysokościomierzem, zobaczymy co jest warty..) i on akurat jest strasznie brzydki  😉
smarcik, nie pisz bo właśnie chciałam taki niebieski  🙁
To już brak kurtek i polarów ?  😵

Mam nadzieję, że coś się ostoi w Lidlu na moim osiedlu ...
W Gdańsku też się rzucili z samego rana  😂
A ja grzecznie tylko stałam i łapałam co ktoś odkładał. I takim to sposobem od fioletowego softshellu przez kurtkę trekkingową doczekałam się tego drugiego softshellu z kapturem  i akurat w moim rozmiarze 🙂  Ale na te fioletowe się tak nie rzucili, może przez brak kaptura.
agnesix, no właśnie kilka fioletowych zostało, ja chciałam niebieski tylko  🍴
byłam 2 minuty po otwarciu i już nie było niebieskich, akurat ktoś odłożył S i się cudem załapałam.
U mnie też zostały tylko fioletowe! Może dlatego, że nie są takie ładne jak niebieskie  😉 Ja kupiłam niebieski, ale akurat na kaptur nie liczę, jest strasznie płytki.
Mi sie właśnie fioletowe podobają, w niebieskiej będę sina :P
ja po softshelle rowerowe byłam o 8 i juz nie było nic w 6 lidlach !!!!! tylko same fioletowe bo bez kaptura a zielone z kapturem wymiecione ;/
Monny u mnie te fioletowe leżą do tej pory  😉
smarcik, jeju ja też szukałam softshella tego z kapturem w dwóch lidlach i cudem dorwałam ostatni, bo mamusia odłożyła z tekstem "nie no na córcię za mały będzie, a miałaby na plac zabaw". Na mnie jest ciut przyduży, to co to za dziecko 😜

Wszędzie fioletowe leżą. Już miałam brać fioletowy, bo szlag mnie trafiał, bo znajdowałam tylko opakowania po niebieskich w moim rozmiarze, jak na złosć. Te polary też świetne są, ale czemu białe? Bo ten czarny już gorszy był.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się