Mam takie kaloszki w kratkę, niestety, nie wytrzymały długo, popękały po 3 miesiącach. Te kolorowe kalosze są mniej trwałe niż jednokolorowe. Lepiej kupić gumowe sztylpy lub oficerki np. w Decathlonie. Moje oficerkowe wytrzymują już trzeci rok.
kupiłam je do czyszczenia kobyły a jeździ się w nich fantastycznie. Ręka się nie poci a wodza nie ślizga. No i cena b. atrakcyjna bo gdzie kupisz skórzane rękawiczki za niecałe 30 pln 😀
jakieś przejściówki wczoraj koleżanka kupiła szare z czarnym, nie wiem czy są na stronce, mam tylko relacje co było i oglądałam i macałam kurtki i polarki u koleżanki🙂
[quote author=Karla🙂 link=topic=485.msg1507620#msg1507620 date=1346223822] w Julii i polarki, i softshelle i kurtki i stojak na siodlo za grosze 😜 [/quote]
i na prawdę genialnie wytrzymałe. I nawet jak myje nogi kobyle i się zamoczą to nic się z nimi nie dzieje. Mają wzmocnienie między ksiukiem a palcem wskazującym natomiast nie mają między małym a serdecznym ale nie przecierają się na razie. A na treningach extra widoczne dla trenera bo z daleka widać jak trzymasz rękę dzięki kolorom 😉
kurtka, kamizelka softshell i golf 😍 do stajni na jesień idealne! Tylko ja już mam tyyyyyle ciuchów na konie 🤦 i nie daje rady wyciurać żeby bez żalu kupować nowe 🤔