Rtk, dzięki Bogu, na wałeckiej wiosce byłam jedyną osobą interesującą się tym sprzętem, grzecznie wszystko obejrzałam i odłożyłam w nienaruszonym stanie to, co mnie nie interesowało. 😉 Ale scena, którą przedstawiłaś świadczy tylko o tym, że "wieśniak" to stan umysłu, a nie cecha określana przez miejsce zamieszkania 😉
A ja byłam i szczotek już nie było. czapraki zostały tylko 2 czarne, 2 palcaty i 2 kantary. Mam niedaleko jeszcze jedno netto, ale niezbyt mi po drodze no i szczotek nie potrzebowałam tak naprawdę.
w Gnieźnie w Netto było jeszcze wszystkiego po kilka sztuk... kantary ładne, podszywane, mocne okucia, czapraki tez całkiem fajne, mięsiste, uwiązy takie sobie, pacat jak palcat.... ale wyszłam ze sklepu z 2 kompletami szczotek: niebieskim i żółtym 🙂
Ja byłam dzisiaj w jednym z poznańskich netto i zakupiłam duży komplet szczotek niebieski (bo tylko taki był), były też dwa czapraki, trzy uwiązy i dwa kantary i mały zestaw szczotek... więc jak coś to jeszcze są 🙂
A ja jestem zła , bo byłam w Netto i był tylko jeden mały komplet szczotek. 👿 Kazałam kuzynce sprawdzić czy u mnie może jest ten duży komplet..
Rzeczywiście lipa straszna.. Jedyne co mi jeszcze wpadło w oko to ładny , bordowy kantarek ze złotymi ozdobnymi naszyciami i sprzączkami. Tylko niestety był Full , a na łeb mojego konia wszystko jest za duże. 👿 Więc szkoda mi było tyle kasy wydawać.. Czapraki były dwa. Czarny i beżowy. W sumie ten beżowy nawet fajny był. Jakościowo też nie najgorsze. Ale 70zł w życiu bym nie dała.. Mam tylko nadzieję , że wszystkiego nie sprzedadzą i będą wyprzedaże.
Sonkowa, ja kupiłam album na zdjęcia, bardzo ładny. bylam w okolicach 12 i podobno kompletów szczotek było DWA i zeszły godzinę po otwarciu, jedna osoba kupiła ;/ kantary były dwa, jeden nawet ładny, zielony, podwójna regulacja, podszycia, i jakies pierdółki, ale nie wart 40 zł, drugi to w czarno-białą kratkę, bez podszyc i bez sprzaczki, tylko zapinane na regulacji. uwiązy trzy dwa szmaciane, cieniutkie i bardzo bardzo liche, jeden biało-czarny, porzadniejszy z plecionych taśm, ale też uwazam, że nie wart 20 zł 😉 czapraki koszmarne, cienkie, tandetne, nijak do ceny jakość się nie odnosiła.
eee mi się czapraki podobały, 70zł niewarte ale ładne 😉 kantarek podszywany był też bardzo ładny, ale też 40zł niewarty... ale czaprak za 50zł bym wzięła, ten zielony mnie urzekł, ładnie by mój czarnuszek w nim wyglądał 😁
u mnie byly 2 palcaty , 2 kantary - jeden podszywany niebieski a drugi w kratke zielona , 1 komplet malych szczotek , 2 czapraki w tym pony , granat i czarny , i uwiazy w tym jeden wzielam dla siebie , ten mniej szmatkowy , niebiesko-zielony
eee u mnie też lipa... W sumie to kupiłam kantar granatowo-siwy w kratkę z uwiązem jak dla mnie bardzo fajny za 40zł i na siwą pasuje 🙂 Siostra zdecydowała się na uwiąz i komplet szczotek (wzięła dla psa) . Czapraki za grosz nie warte takiej ceny w życiu bym ze takie badziewie tyle kasy nie dała... Był błękitny i czarny, i nie wiem czy ktoś zauważył ale miały odwrotnie przyszyte paski do przystół. Były też 2 baciki,ale wyglądały jak po II wojnie światowej 🙄 Albumy mi się nie podobały 🙁
To dali różne kolory po sklepach. Mi jedynie pod pasowały te szczotki i uwiąz, który według mnie był warty ceny(porównując m.in. z uwiązem inter api chyba ta sama cena, który po miesiącu wygląda jak najgorszy "sznurek"😉. Czapraki nie były warte, a albumy mi się nie podobały- u nas były 2 rodzaje "obrazków". Ale powinniśmy się cieszyć, że w ogóle coś rzucili końskiego 😉 .
Opłaca się. Ja mam te dziecięce, ale 2 szczotki mają drewnianą oprawę , w tych większych była plastikowa i rączka była taka"opadająca". Za te cenę się opłaca. W sklepach taki zestaw kupić za 30-40parę złotych.
Ja kupiłam dla swojej kantar z uwiązem za 40zł czarno szary. Ale za to nie bylo u mnie ani jednego kompletu szczotek, ani jednego palcata i ani jednego albumu !!!!! Były tylko żółty uwiąz, który był jak szmata dosłownie... Granatowy uwiąz też taki miekki i nitki powyłaziły z niego. No i dwa czarne czapraki, które nic nie warte ....
Jestem mega zła na nich, że nie dali do naszego netto ANI JEDNEGO kompletu szczotek grr !!!!
(zato ciesze się z kantarka z uwiązem, bo na ulotce jest, że kantar 40 a uwiąz 20, a ja za moj kantar z uwiazem dałam same 40zl 🤣 ). Zdjęcie kompleciku na mojej Rudzince postaram się mieć jutro :kwiatek:
Tia, eeej to też bym wzieła jakbm wiedziała! moze jutro podskoczę, choc watpie, żeby było. bo sądizłam ze własnie ten kantar czarno biały za 40 zł a za 20 uwiąz! jakbym wiedziała, że razem to bym wzieła:/
No bo do mojego był podpięty uwiąz i metka tylko na kantarze 😁 Ale zobacz, zobacz ;D Zawsze można zrobić cyko myku i uwiąz doczepic do kantara i z uwiązu metke oderwać a na samym kantarze zostawić 😜
Szczotki wyglądają na fajne, kantar był taki bordowy ze złotymi elementami, nawet miał jakieś podszycie, ale... za 40 zł znalazłabym fajniejsze 😉 Z kolei drugi był bez podszycia i pomarańczowo-brązowy, więc totalnie nie moja kolorystyka.
Szczotki u nas były tylko żółte, może ktoś chciałby się wymienić za niebieskie? 😉
Livia Nie jedna rzecz już widziałam jak ludzie przekabacali. Ja osobiście tego nie robię, bo stać mnie na to, żeby kupić koniowi daną rzecz bez przekrętów, ale w byłej stajni miałam dorosłą "babę", która bez zadnego stresu, nic mówila każdemu jak to sie tam robi, żeby miec a nie wydać 👿. Może troche się zapędzilam, ale to wina towarzystwa byłej stajni 😡. No dobra koniec tego 🚫 , mój kantar wydaje sie mocny, ma srebrne okucia. Ale był granatowy z podszyciem neoprenowym (?) też ze złotymi okuciami, ale ta sprzaczka mnie nie przekonywała ...
Sonkowa, ja kupiłam album na zdjęcia, bardzo ładny. bylam w okolicach 12 i podobno kompletów szczotek było DWA i zeszły godzinę po otwarciu, jedna osoba kupiła ;/ kantary były dwa, jeden nawet ładny, zielony, podwójna regulacja, podszycia, i jakies pierdółki, ale nie wart 40 zł, drugi to w czarno-białą kratkę, bez podszyc i bez sprzaczki, tylko zapinane na regulacji. uwiązy trzy dwa szmaciane, cieniutkie i bardzo bardzo liche, jeden biało-czarny, porzadniejszy z plecionych taśm, ale też uwazam, że nie wart 20 zł 😉 czapraki koszmarne, cienkie, tandetne, nijak do ceny jakość się nie odnosiła.
ale albumy bardzo ładne 🙂
To ja wykupiłam te 2 zestawy szczotek : ) jeden niebieski , drugi zielony 🙂 ( jak pojechałam do stajni to dziewczyny mi jeden zestaw zabrały ) 😁 W netto byłam o 11 i właśnie rozkładali sprzęcik 🙂Jak byłam to nie rozłożyli jeszcze albumów, uwiązł widziałam czerwono- czarny ale był jakoś marnie wykonany ... czaprak był czarny i chyba zielony, ale za tą kasę to mnie nie powaliły 🙄
z zielonego zestawu dla dzieci jestem bardzo zadowolona, jednak gdy w już w domu otworzyłam ten niebieski to okazało sie że gąbka zafarbowała od szczotki 😫 ale za tą cenę to się opłaca : )
ale ten kantar i uwiąz to był komplet... lepszy kantar, podszyty był za 39,99 a ten gorszy bez podszycia był tez za 39,99 ale + uwiąz ten z taśm pleciony, w tym netto co byłam każdy kantar miał doczepiony uwiąz a przy uwiązie nie było metki
Mi się właśnie też tak wydawało.. Ale w sumie ten najlepszy uwiąz był podczepiony do kantara a te tandetne były normalnie z metkami.. Więc dziwne to wszystko .. 👀
Tia dokładnie tak, też się zdziwiłam szłam nawet do czytnika sprawdzić 😉 faktycznie lepszy uwiąz był z gorszym kantarem i w tej samej cenie był sam lepszy jakościowo kantar
U mnie tez byl sam kantar ladniejszy solo, i zczepiony kantar z uwiazem w kratke z metka tylko na kantarze. Wiec to nie przypadek, tylko gazetka nie opowiedziala szczegolow 😉.