Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

haha, znalazłam w 6 sekund - czyli da się, powodzenia 😀
Yeaa już mam  🏇
ja mam sztyblety z oferty z netto z przed paru lat i są totalnie nie do zdarcia, a kupiłam je jeszcze po przecenie  😎,
derki też mam dwie i do dzisiaj są przezajebiste.
Szkoda, że teraz nie ma teju ofert troche bardziej bogatej i bądzmy dobrej myśli, że w Lidlu też bedzie taka oferta 😀
Szczotek są dwa zestawy, bo jeden jest normalny i są w nim wszystkie rzeczy ze zdjęcia (6 elementów), a drugi jest dziecięcy-mniejsze zgrzebło i gąbka w kształcie konika.
Właśnie byłam dzisiaj już 2 raz w netto, i akurat panie wykładały towar. Każdej rzeczy było tylko po 2 szt. Szczotki niebieskie i zielone (zielone lepsze kupiłam, drewniane  , niebieskie były plastikowe- szczotki jakby pogięte), uwiąz czarny miękki- tandetny, i kupiłam czarno-zółty sztywny.
Ja tam jestem zadowolona 😉.  Oby tak częściej.

P.S. hehe napisałyśmy razem. Ja właśnie wzięłam te dziecięce, w sam raz na moje rączki.
a może ktoś wstawić zdjęcia tych 2 zestawów szczotek ? 🏇

bo ja dziś byłam w moim netto i jeszcze nie mieli 🙁

A do której dziś netto czynne?
Mam nadzieję, że zdjęcia nie są za duże. Komp po formacie i brak odpowiednich programów  🤔
Uwiąz fajowy  😍 Szkoda że u mnie w mieście nie ma netto  🙁
dziękuję za focie 🙂

szczotki ładne 😀 i to za 14,99 ten komplet (ten lub niebieski )?
Dokładnie za tyle  😉
A jak dzisiaj jest Netto otwarte?
Uwiąz jest bardzo fajny. Spodziewałam się trochę gorszego, a tu na zdjęciu wygląda całkiem ok. Kolorystycznie przypomina Anky Maize  💘.
Hehe, ja z kolei po miniaturce zdjęcia myslalam, że to eskadronowy uwiąz  😍
Uwiąz jest BARDZO FAJNY!!
Ten czarny uwiąz nie był ciekawy, z doświadczenia wiem, że lubią się zrywać zwłaszcza jak są nim przywiązane konie "lubiące memlać cokolwiek w pysku".
Był też tylko jeden kantar, full, zgniła zieleń  z podszyciem, nawet nie był taki brzydki, i wydawał się dość solidny, ale odpuściła bo to raczej nie nasz kolor.
Czapraki nawet, nawet- ale za te cenę nie kupiłabym.

A mina kobiet akurat rozkładających towar, po tym jak nagle się rzuciłam na rzeczy aby ocenić czy są cokolwiek warte- bezcenna  😁
siwaaa  wyobrażam sobie tą sytuacje  😂 
To chyba coś w rodzaju "nienormalna ta laska czy co?  🤔zok: 🤔zok:"
Hehe, ja z kolei po miniaturce zdjęcia myślałam, że to eskadronowy uwiąz  😍

Eskadronowy ma jeszcze szare elementy, ale tak z daleka to rzeczywiście  😀.
Ale tak jakbym porównać (oczywiście na zdjęciach) oryginał ,,Ankowy" i ,,Netto-wy" to wizualnie bardzo podobne.  😜

Jak na złość Lublin nie ma netto.
Walczmy, walczmy niech nam wybudują : <
U mnie netto jest na szczęście 😉
Netto, Lidl i trzy Biedronki  😅  Noo i Tesco ;D
W lidlu super rękawiczki! Co prawda na rower ale nadadzą se i na konia!
Link:http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-D67667A5-ADCF7128/lidl_pl/hs.xsl/index_25833.htm
ekstra! ogladalam je i nie nadaja sie na konia! sa rowerowe! jeeej!
kupił ktoś niebieski zestaw szczotek i może wstawić zdjęcie ?

czy jutro netto jest otwarte?
nie jest.
Jutro jest święto i mało który sklep będzie czynny  🙄 🙄 🙄
u mnie niestety nie ma netto, szkoda bo szczotki zawsze się przydadzą
HappyHorse zestaw niebieski to ten co w gazetce netto.
Byłam dziś w Netto i nie powiem, bida trochę 😉 Dwa kantary, trzy uwiązy, dwa zestawy szczotek - jeden mały, drugi duży, ale w tym samym kolorze, kilka albumów i dwa palcaty. Kantary nie zachęciły mnie jakością do wydania na nie 40 zł, kupiłam za to duże szczotki, takie rzeczy zawsze się przydają 🙂
Ja też byłam już w Netto 😉 Ano bida, ale - okazało się, że gazetkowy zielony czaprak, to rozmiar pony, kupiłam fulla granatowego, zobaczymy jak się będzie sprawować. Uwiązy były trzy, każdy w innym kolorze i z innego materiału, kantary też były w różnych wzorach. Palcat był żółty, nie skusiłam się, za to kupiłam szczotki - z podobnego powodu, jak Zorilla - zawsze się przydadzą 🙂
Ja też właśnie wróciłam.
Jakieś grube, wulgarne, źle zachowujące się dziewczę rzuciło się na ten sprzęt. Wyrywała szczotki z opakowania krzycząc na caly sklep "ku*waaa zniszczyłam metkę". Mam nadzieję, że to nie była żadna z was.
Odpuściłam. Żenada.
rtk, proszę Cię? padłam jak to przeczytałam, my mamy we Wro takie sceny?  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się