Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Popręg na ulotce rządzi  😂 Ale szczotki wyglądają fajnie, i jak dobrze że nam ostatnio Netto w okolicy postawili 😀

ja jak zobaczyłam ten popręg to spadłam z krzesła  😂 .  Mogli siodło jeszcze na zadzie położyć  😵

ja zakupię 2 zestawy szczotek : )  🏇
dobra dobra, ale JAK oni to zrobili??? 😲 ten popręg w sensie 😉
POPRĘG RZĄDZI !!!
Ale co do tych rzeczy.... Jedynie szczotki wydają się w normalnej cenie. Mogliby dać jakieś cuksy dla koni, albo bryczesy czy sztyblety ...
POPRĘG RZĄDZI !!!
Ale co do tych rzeczy.... Jedynie szczotki wydają się w normalnej cenie. Mogliby dać jakieś cuksy dla koni, albo bryczesy czy sztylety ...

np. takie...

http://www.kowalstwo-samuraj.com/sztylety.html
Literówka  😡
przeanalizowałam ze nie opłaca się kupować tego zestawu szczotek... bo w normalnych sklepach jeździeckich jest może trochę więcej artykułów i jak się policzy cenę sztuki to wynosi taniej.  http://www.gnl.pl/zestaw-szczotek-horze-p-4928.html  --- > chyba bardziej opłaca się kupić ?
ja tam bym sztybletów z netto nie wzięła. chyba, że miałaś na myśli kalosze.
A to nie jest tak, że te sztyblety netto sprzed paru lat były całkiem przyzwoitej jakości? dziewczyny z tego, co pamiętam, bardzo je sobie chwaliły, ponoć były nie do zdarcia... Ja tam bym brała, gdyby były w przyzwoitej cenie - te marketowe rzeczy nieraz już pokazały, że jakością mogą zadziwić.
Te sztyblety z netto były dobrej jakości i całkiem trwałe, bo znajoma ma je do dzisiaj 😉
Wtedy kosztowały chyba 79,99zł, wiem, że były też te bryczesy ale nie pamiętam po ile.
Dlatego napisałam, że lepiej by było dac jakieś rzeczy w "normalnych" cenach (tu odnoszę się do tego czapraka za 70zł  🤔wirek: ).  No, nie chodzi mi o gumiaki, bo to były naprawdę dobre, skórzane sztyblety  🙂
O, jakby były sztyblety to bym w mig kupiła! Dziewczyny sobie je bardzo chwaliły przy ostatniej "turze" 🙂
Te sztyblety były super!!
Za to czapsy mam do dzisiaj w stanie bdb  😀
happyhorse: przecież to, co wrzuciłaś, rożni się od tych szczotek z netto tylko tym, ze zamiast gumowego zgrzebła jest grzebyk, a jest 2 razy droższe, bo w plecaczku  🤔
JSBach jestem tego samego zdania 😲
JSBach Kiedyś w lidlu był ten sam zestaw i plecaczek dorzucili! Może i tym razem będzie w plecaczku.
A czapsów nie pamiętam z oferty Netto'wej przed paroma laty ...
Hmm mam takie samo zdanie o tych szczotkach, przecież to jest to samo. A nie wiadomo w czym to dadzą (przecież nie w jednorazówce  😂 ).  Ja osobiście z tej oferty to kupię tylko ten zestaw szczotek.

A pamiętacie ofertę Lidlowską z przed paru lat? Były takie fajne cuksy w wiaderkach  😅, ja osobiście chcę żeby znów oferta lidlowska wróciła, bo była o niebo lepsza od tej, co jest teraz w Netto...
Były czapsy, razem ze sztybletami i derkami, chyba były wtedy jeszcze bryczesy takie zwykłe jeszcze.
No w Lidlu fajne te ciasteczka były, a szczotki to sprzedawali w taki pudełeczkach.
Miejmy nadzieję , że wszyscy pójdą do Netto , wszystko szybko pójdzie i zaczną znów sprzedawać w Lidlu i w Netto końskie rzeczy!  😅

W Netto kilka lat temu też była dość dobra oferta. Koleżanka kupiła wtedy derkę , która jest w świetnym stanie do dzisiaj. A dała za nią z 70zł. Druga ma bryczesy , które też jej wciąż służą.
Te derki długo u nas leżały i były potem przeceniane- nawet za 35zł można było kupić. Szkoda, że dziecko było wtedy głupie i bezmyślne  😤
U nas cukierki na końcu były po 5 zł (Lidl)
u mnie w Netto wtedy sztblety były po 39zł, a w lidlu wszystko przecenili o 50% ... Niestety miałam to samo co koleżanka wyżej... Dziecko wtedy było głupie i nic nie kupiło  👿
Nettowe szczotki są do bani. Przynajmniej te kilka lat temu były.
Za to szytyblety... heh... za 8 dych genialne 😁 Moje kupiłam 5 czy 6 lat temu, 2 godziny temu w nich jeździłam. Absolutnie NIC im nie dolega. Jedyny mankament to, to, że są takie matowe.
Czaprak nettowy też mam. Kupiłam przeceniony za 29zł. Nie wiem czy ten będzie taki sam, ale ten, ktory mam jest calkiem fajny. Chociaż tej normalnej ceny bym pewnie nie zaplaciła.
Gdybym te 6 lat temu wtedy miała pewność, że  będę miała własnego konia to by się kupiło, a tak dla czyiś koni nie warto było kupować.

Dworcika lidlowe szczotki ( teraz nie wiem czy koleżanka kupiła w PL czy w Niemczech, ale też były takie małe i na prawde warto było kupić za te cenę.
happyhorse: przecież to, co wrzuciłaś, rożni się od tych szczotek z netto tylko tym, ze zamiast gumowego zgrzebła jest grzebyk, a jest 2 razy droższe, bo w plecaczku  🤔

nie wiem czy zauważyliście ale w netto ten zestaw to chyba składa się  tylko z 3 produktów ( gąbka , kopystka, szczotka albo tamte 3 różne szczotki )
a w tym GNL masz 6 rzeczy + torebkę : ) i jest tylko trochę droższy

zobaczcie jeszcze raz screen
( są 2 zestawy )
2 rodzaje/ 1 komplet , pewnie chodzi o 2 rodzaje kolorów. Komplet- wszystkie szczotki na zdj.
2 rodzaje/ 1 komplet , pewnie chodzi o 2 rodzaje kolorów. Komplet- wszystkie szczotki na zdj.

no właśnie chyba nie bo mi się zdaje że jeden komplet jest na prawo a drugi na lewo ... ale nie wiem.. kiedyś podobnie zrobili w Lidlu ; / też było tak pokazane i okazało się ze zamiast 8 szczotek były tylko 4 ; /
Zobaczymy we wtorek.  Mam nadzieję, że to będzie cały komplet  😉
Tesciowa mi raportowala, ze w Poznaniu byly te rzeczy juz dzis w netto.
Zobaczymy we wtorek.  Mam nadzieję, że to będzie cały komplet  😉

oby : )

a był ktoś w Łódźkim netto , są już rzeczy?  😜

P.S : znajdzie mi ktoś tel do netto  🙂 albo na Zakładowa 38/40 albo Srebrzyńska,  🏇
sama sobie nie możesz poszukać  🙄
sama sobie nie możesz poszukać  🙄

szukam i nic nie mogę znaleźć ; /  🤦  może ktoś w gazetce ma podane numery albo umie lepiej szukać ode mnie  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się