dzisiaj w leroy merlin upolowałam skrzynkę.... po upolowaniu w pepco koszyczków plastikowych, lekkiego tuningu nożykiem introligatorskim powstała nowa lepsza skrzynka na szczoty 🙂😉
ale śliczna ta skrzynka.... idelana do mojej nowej siodlarni 😍 😉 szkoda że ma otwory, bo może by była na cukierki czy witaminy (gryzonie by sie nie dostały) , ale własnie - jakie ma wymiary ? (tak mniej więcej)
uhuhu - gratuluje , normalnie Pomysłowy Dobromir 😀 a jaka cena tej twojej? bo nie zapytalam 😡
ta duza też wyglada super ... musze sie przejechać.... bo... chciałam sama taką zbić - ale już 3 x sie zabirałam (tak na poważnie, bo plan mam co tydzień:P)... nawet deski powybierałam i w ogóle.... no i zawsze cos mnie odwodziło... i tak od roku :P
krysiex213 Jak Cię spotkam to dostaniesz lanie za to że wstawiasz takie rzeczy! Skrzynia oczywiście jutro zostanie zakupiona i niedługo zawita do stajni. Za takie pieniądze mam nadzieje że posłuży chociaż kilka miesiecy 💃
Troche nie końsko ale skoro były wycieraczki... kupiłam w Lidlu tą mete masująco/grzejąco do samochodu, jak wsiadam do autka po pojeżdżeniu niemałej ilości koni i wracam zimową porą (czyli dużo dłużej niż normalnie) do domu moje plecy i uda mają raj na ziemi po jeżdżeniu. Polecam! Szczególnie tym którzy dużo jeżdżą i nie mają czasu na masaż
Cień na śniegu, jak masz taką możliwość to kup mi 36, oczywiście pokrywam wszystkie koszty, u mnie nie ma;-(
gdzie???
Majeczka- codziennie w nich chodzę do pracy i łażę po mieście 🙂 dodatkowo chodzę w nich w stajni dopóki nie przebiorę na termooficerki 🙂 Chyba zakupię 2 parę 🙂 tą szarą tym razem
[quote author=majeczka link=topic=485.msg1272039#msg1272039 date=1327354959] Cień na śniegu, jak masz taką możliwość to kup mi 36, oczywiście pokrywam wszystkie koszty, u mnie nie ma;-(
gdzie???
Majeczka- codziennie w nich chodzę do pracy i łażę po mieście 🙂 dodatkowo chodzę w nich w stajni dopóki nie przebiorę na termooficerki 🙂 Chyba zakupię 2 parę 🙂 tą szarą tym razem [/quote]
O,kurczę, przepraszam, nie zaglądałam tu ze dwa dni! majeczka jutro polecę sprawdzić czy jest taki rozmiar i dam znać na PW 😀
jak w rogu banneru, który się wyświetla, wybierzecie swój sklep, to zobaczycie gazetkę. ale w tej gazetce to też nie wiem, o co chodzi. jakieś pokrowce były, ale chyba za małe