infantil, dokładnie, ucieszyłam sie że Florence znów będzie w PL i że znów sobie pojde ale jak mam płacić 230 zł jak w Krakowie w zeszłym roku zapłąciłąm 150zł to podziekowałam, wole sobie jechać na Audioriver na dwa dni za 150 zł 🙂
Porównując to do Impactu, który za jeden dzień kosztuje 220zł (zwykła płyta) odbywa się na mniejszej hali niż narodowy i ma bardziej "wypasione" zespoły, bo Aerosmith nie było w polsce 20lat, a Black Sabbath w tym składzie w ogóle nigdy nie było, to Orange Warsaw Festival serio nie ma sie czym chwalić za taką kasę...
Mi sie tak cudownie tanie koncerty ułożyły, że nawet przestałam się przejmować, że nie stać mnie na OWF. Rover z Mam na imię Aleksander ( i to do tego w FONOBARZE! 😜 ) , potem Bisz z Grubsonem, następnie Turisas 💃
Jedziemy na Puhdysów! 😵 Tylko nie wiem gdzie 😂 Poważnie! Lars (gitarzysta Thomasa) wszystko pochrzanił, załatwił nam (mnie i koleżance) 2 wejściówki u Nicka, ale nie na ten koncert co trzeba 😵 Co za zakręcony koleś 😂 Bo są dwa koncerty w jeden weekend: 8 Hoyerwserda, 9 Potsdam, myśmy się do Potsdamu wybierały, a Lars nam Hoyerwerdę załatwił, a Ewelina mu mówiła, że na koncert 9 lutego! 😂 No i mu napisała, że my do Potsdamu jedziemy, nie do Hoyers 😵 Jak się nie uda, to jadę sama (Ewelina może tylko w niedzielę) do Hoyers. Swoją drogą, to były mega nerwowe dni, bo w piątek pisałyśmy do Larsa w tej sprawie, a tu cisza aż po dziś dzień, dodatkowo przedwczoraj Lars miał urodziny, więc spisałam ten koncert na straty. Oby do wieczora udało się odkręcić na Potsdam, trzymcie kciuki!
bardzo sie ucieszylam slyszac ta informacje 2 tygodnie temu, ale dzis po zobaczeniu cen jestem szczesliwa ze 2 lata temu w Warszawie byli tak swietni ze nie chce psuc wrazenia 😁
Uffffff, wreszcie, mamy bilety 😵 Będą czekać na nas w kasie. Nigdy więcej takich nerwów. Dobrze, że z kumpelą podjęłyśmy wczoraj decyzję, że jedziemy w ciemno. 23 wyruszamy do Berlina 🏇
Czy ktoś nie chciałby może pojechać ze mną w czerwcu na stopa do Szwecji na Bråvalla Festival? Gra między innym Iron Maiden, Offspring, Bad Religion, The Kooks. 😜
Odebrałam dziś z poczty przesyłkę z balonami (na akcję koncertową) i doszło do mnie, że to już w ten poniedziałek 😜 ahh, dopiero co odliczałam ostatnie dni do DM na Narodowym, a tu już Łódź. Gdzie się podziało moje pół roku?
Ja! Udało mi się kupić 4 golden circle short track 😜
A 4 Marca po raz drugi zobaczę moją ukochaną Beyonce 😍 Jeszcze potrzebuję do szczęścia Pharella Williamsa i będę spełniona koncertowo na połowę życia 🙂