Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

Jedzie ktoś na Depeche Mode do Łodzi?
Kupiłam bilet na Billy Talent  💃
Rok temu się nie udało, koncert został odwołany, a teraz nie ma bata. Choćby się paliło i waliło, to zjawię się w środę w Stodole :allcoholic:

Odwiedziłam dziś MOCAK.  🤔
I nie porwało mnie. Nie rozumiem. Mam ochotę zawołać, że król jest nagi.  😡

Byłam w Mocaku w wakacji i byłam bardzo zadowolona. Ale moim ulubionym muzeum jest zasadniczo Centrum Sztuki Współczesnej w Warszawie, więc pewno i dlatego odnalazłam się w Krakowskim muzeum.
black sabbath w łodzi!  😅 😍
Nie dość, że Black Sabbath przyjedzie w 2014, to jeszcze Skid Row (na Woodstock) 😅
A w lutym w Warszawie Steel Panther!

😜
Aerosmith z Black Sabbath na impact festival w łodzi na hali... Postawa live nation to zart  😵
Czemu? Nie orientuję się w tych klimatach, znam oczywiście Aerosmith i ich muzykę, o Black Sabath jedynie słyszałam, więc pytam z ciekawości.
U nas jeszcze 8 dni i Częstochowa 😅
Ogólnie ogłosili koncert Black Sabbath jakoś dwa tygodnie temu, bilety oczywiście się rozeszły w sekundę. Jasna sprawa 😉 Tyle że dziś Live Nation ogłosiło, że Black Sabbath jest jedynie headlinerem Impactu pierwszego dnia. Do tego na drugi dzień ogłosili Aerosmith. Dla mnie to chora sytuacja - bilety na pierwszy dzień festiwalu zostały wykupione zanim festiwal został ogłoszony - fani innych zespołów z pierwszego dnia nie mają jak kupić biletów, bo te rozeszły się jako bilety na Black Sabbath... Po drugie robienie festiwalu LATEM na hali, która pomieści 17tyś osób, a nie na bemowie - jak to było zawsze - które pomieści nawet 70tyś według mnie też mija się z celem i zabija całą idee festiwali. Ode mnie leci ogromny - dla Live Nation, oszustwo...

I podbijam - jedzie ktoś na Depeche Mode do Łodzi?  😉 Właśnie, czas zacząć odliczanie.
Od nas z FC dziewczyna jedzie na DM.
Opera Krakowska "Trubadur".  😍
Cudowna. Pełna muzyki.
Mała próbka:
Taaaaaak, mam bilet na Aerosmith  😍
A! Przypomnę coś miłośnikom szantów.
Już można rezerwować bilety. Właśnie nabyłam na koncert z okazji 75 urodzin Jurka Porębskiego.
😅
http://rezerwacje.hals.krakow.pl/regulamin
infantil, też się wybieram. Możesz mi powiedzieć coś na temat sektorów? Gdzie najlepiej? Czym różni się Golden Circle EE od Golden Circle?

Kurde... kupę lat czekałam na ten koncert 😍
Ja się wybiorę na festiwal szantowy, ale we Wrocławiu,

Kurcze, słabo z tym Black Sabbath, miałam jechać na koncert do Pragi i nie pojade a na ten w Łodzi brak biletów 🙁

Za to wczoraj byłam po raz pierwszy na koncercie Leszka Możdżera (oraz Zohara Fresco i Lasra Danielssona) - wyszłam oczarowana  🙂
infantil, też się wybieram. Możesz mi powiedzieć coś na temat sektorów? Gdzie najlepiej? Czym różni się Golden Circle EE od Golden Circle?

Kurde... kupę lat czekałam na ten koncert 😍

Gc to strefa najblizej sceny, wydzielona z plyty. EE czyli Early Entrance pozwala Ci wejsc na stadion wczesniej niz inni i zajac najlepsze z najlepszych miejsc 😉 Jezeli otwieraja bramy o 17, to Z GCEE wchodzisz inna brama np. o 16
Jako że zbankrutowalam kupujac bilet na depeche mode z drugiej reki moglam sobie pozwolic tylko na zwykla płyte, gdyby nie to brałabym Golden Circle 🙂 bo ogolnie jestem przeciwna calemu temu EE. ( na sam przod mozna dojsc i bez tego 😉 )
Za 3 dni w filharmonii bałtyckiej koncert Matta Duska, 3 lata na niego czekałam 😀 Nie mogę się doczekać!!!
Zapowiada się ten 2014 rok bardzo obfity w koncerty, na razie mój rozkład jazdy wygląda tak:
11.02.2014 - Blackfield, Klub Studio, Kraków
20.02.2014 - Garou, Sala Kongresowa, Warszawa
10.04.2014 - Bruno Pelletier, Sala Kingresowa, Warszawa
Mam nadzieję, że uda się jeszcze jakimś cudem dorwać bilety na Aerosmith, Black Sabbath chyba już sobie odpuściłam - zadowolę się tym, że widziałam Ozzy'ego.
No i jeszcze ostatnio chodzą słuchy, że na Sonisphere będzie Metallica...Ja pierdziu, skąd kasę brać...

Ale zanim zacznie się 2014, mamy jeszcze 2013, czeka mnie koncertowy weekend 😉
Piątek i sobota - Steven Wilson, strzeliło mi do głowy żeby zaliczyć oba koncerty - Poznań i Zabrze. A w niedzielę, tak dla 'dobicia' biegnę na koncert Jelonka do krakowskiego Kwadratu ^^
A ja się modlę o przyjazd Rise Against bo mi sie nie udało ani razu dotrzeć  🙄
U mnie na 2014 szykuje się przerwa, chociaż jakieś przebąkiwania są o Rzeszowie. Jak nie to koncert dopiero w lipcu w Sopocie. Miesiąc wcześniej Fan Day w Koblenz. Ale może dzięki temu uda się wygrzebać kaskę na koncert Garou w lutym?
infantil, dzięki 🙂 Ja się właśnie na ten za 330zł czaję, ale muszę czekać na kasę... Oby się udało.
Ale może dzięki temu uda się wygrzebać kaskę na koncert Garou w lutym?

Jak wygrzebiesz to daj znać 😉 Fajnie byłoby zobaczyć kogoś z rv 😉

O !
Rise Against u mnie na pewno do powtórki, modle się z Tobą 😉

Kurcze, słabo z tym Black Sabbath, miałam jechać na koncert do Pragi i nie pojade a na ten w Łodzi brak biletów 🙁

Ja z ekipą z Wrocławia jadę na BS do Berlina zamiast do Łodzi bo Soundgarden gra jeszcze, a bilety w podobnej cenie, 8 czerwca bodajże. Może chcesz się przyłączyć? 😉
[quote author=Frania link=topic=481.msg1934191#msg1934191 date=1385399998]

O !
[/quote]
I ja, i ja, bo również na poprzedni nie dotarłam 🙁
[quote author=Alabamka link=topic=481.msg1934646#msg1934646 date=1385418550]
[quote author=Frania link=topic=481.msg1934191#msg1934191 date=1385399998]

O !
[/quote]
I ja, i ja, bo również na poprzedni nie dotarłam 🙁
[/quote]
i ja, a jak nie w Polsce to oby gdzieś blisko  😍
my też sie łudzimi w robocie ze będą dodruki biletów na Sabatów 🙁
bo będą 😉
Komu w drogę, temu Częstochowa 😁
13 godzin do godziny zero 😅
Za niecałą godzinkę wyruszam 😅
No i po koncertach Stevena...lekka depresja :P
Ogłosili Sonisphere...Metallica, Slayer, Gojira... pokopało ich wszystkich z koncertami w tym roku...
DeJotka, Mettalica? Slayer ?Gdzie i kiedy? 🙂
11 lipca na Stadionie Narodowym 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się