Kupiłam bilet na Billy Talent 💃 Rok temu się nie udało, koncert został odwołany, a teraz nie ma bata. Choćby się paliło i waliło, to zjawię się w środę w Stodole :allcoholic:
Odwiedziłam dziś MOCAK. 🤔 I nie porwało mnie. Nie rozumiem. Mam ochotę zawołać, że król jest nagi. 😡
Byłam w Mocaku w wakacji i byłam bardzo zadowolona. Ale moim ulubionym muzeum jest zasadniczo Centrum Sztuki Współczesnej w Warszawie, więc pewno i dlatego odnalazłam się w Krakowskim muzeum.
Czemu? Nie orientuję się w tych klimatach, znam oczywiście Aerosmith i ich muzykę, o Black Sabath jedynie słyszałam, więc pytam z ciekawości. U nas jeszcze 8 dni i Częstochowa 😅
Ogólnie ogłosili koncert Black Sabbath jakoś dwa tygodnie temu, bilety oczywiście się rozeszły w sekundę. Jasna sprawa 😉 Tyle że dziś Live Nation ogłosiło, że Black Sabbath jest jedynie headlinerem Impactu pierwszego dnia. Do tego na drugi dzień ogłosili Aerosmith. Dla mnie to chora sytuacja - bilety na pierwszy dzień festiwalu zostały wykupione zanim festiwal został ogłoszony - fani innych zespołów z pierwszego dnia nie mają jak kupić biletów, bo te rozeszły się jako bilety na Black Sabbath... Po drugie robienie festiwalu LATEM na hali, która pomieści 17tyś osób, a nie na bemowie - jak to było zawsze - które pomieści nawet 70tyś według mnie też mija się z celem i zabija całą idee festiwali. Ode mnie leci ogromny - dla Live Nation, oszustwo...
I podbijam - jedzie ktoś na Depeche Mode do Łodzi? 😉 Właśnie, czas zacząć odliczanie.
A! Przypomnę coś miłośnikom szantów. Już można rezerwować bilety. Właśnie nabyłam na koncert z okazji 75 urodzin Jurka Porębskiego. 😅 http://rezerwacje.hals.krakow.pl/regulamin
infantil, też się wybieram. Możesz mi powiedzieć coś na temat sektorów? Gdzie najlepiej? Czym różni się Golden Circle EE od Golden Circle?
Kurde... kupę lat czekałam na ten koncert 😍
Gc to strefa najblizej sceny, wydzielona z plyty. EE czyli Early Entrance pozwala Ci wejsc na stadion wczesniej niz inni i zajac najlepsze z najlepszych miejsc 😉 Jezeli otwieraja bramy o 17, to Z GCEE wchodzisz inna brama np. o 16 Jako że zbankrutowalam kupujac bilet na depeche mode z drugiej reki moglam sobie pozwolic tylko na zwykla płyte, gdyby nie to brałabym Golden Circle 🙂 bo ogolnie jestem przeciwna calemu temu EE. ( na sam przod mozna dojsc i bez tego 😉 )
Zapowiada się ten 2014 rok bardzo obfity w koncerty, na razie mój rozkład jazdy wygląda tak: 11.02.2014 - Blackfield, Klub Studio, Kraków 20.02.2014 - Garou, Sala Kongresowa, Warszawa 10.04.2014 - Bruno Pelletier, Sala Kingresowa, Warszawa Mam nadzieję, że uda się jeszcze jakimś cudem dorwać bilety na Aerosmith, Black Sabbath chyba już sobie odpuściłam - zadowolę się tym, że widziałam Ozzy'ego. No i jeszcze ostatnio chodzą słuchy, że na Sonisphere będzie Metallica...Ja pierdziu, skąd kasę brać...
Ale zanim zacznie się 2014, mamy jeszcze 2013, czeka mnie koncertowy weekend 😉 Piątek i sobota - Steven Wilson, strzeliło mi do głowy żeby zaliczyć oba koncerty - Poznań i Zabrze. A w niedzielę, tak dla 'dobicia' biegnę na koncert Jelonka do krakowskiego Kwadratu ^^
U mnie na 2014 szykuje się przerwa, chociaż jakieś przebąkiwania są o Rzeszowie. Jak nie to koncert dopiero w lipcu w Sopocie. Miesiąc wcześniej Fan Day w Koblenz. Ale może dzięki temu uda się wygrzebać kaskę na koncert Garou w lutym?
Kurcze, słabo z tym Black Sabbath, miałam jechać na koncert do Pragi i nie pojade a na ten w Łodzi brak biletów 🙁
Ja z ekipą z Wrocławia jadę na BS do Berlina zamiast do Łodzi bo Soundgarden gra jeszcze, a bilety w podobnej cenie, 8 czerwca bodajże. Może chcesz się przyłączyć? 😉
[quote author=Frania link=topic=481.msg1934191#msg1934191 date=1385399998] A ja się modlę o przyjazd Rise Against bo mi sie nie udało ani razu dotrzeć 🙄
O ! Rise Against u mnie na pewno do powtórki, modle się z Tobą 😉 [/quote] I ja, i ja, bo również na poprzedni nie dotarłam 🙁
[quote author=Alabamka link=topic=481.msg1934646#msg1934646 date=1385418550] [quote author=Frania link=topic=481.msg1934191#msg1934191 date=1385399998] A ja się modlę o przyjazd Rise Against bo mi sie nie udało ani razu dotrzeć 🙄
O ! Rise Against u mnie na pewno do powtórki, modle się z Tobą 😉 [/quote] I ja, i ja, bo również na poprzedni nie dotarłam 🙁 [/quote] i ja, a jak nie w Polsce to oby gdzieś blisko 😍