Dzionka,służę w każdej chwili...w końcu jestem tą,której zrobił dziecko i tą,która jeździ regionalne L...jestem obecnie właścicielką konia,którym jeździł CIC ** przez kilka sezonów...któż może być bardziej wiarygodny niż ja...
ja przeczytalam, ania pisze do wrotka w prywatnej wiadomosci cytujac inne wiadomosci od osob krytykujace jego osobe, wszystko w cudzyslowiu i skopiowane a sama napisala ze nie chce znizac sie do jego poziomu i nie bedzie uzerac sie z nim na forum publicznym.zawarte byly rozne obrazliwe teksty na jego temat - NIE JEJ slowa a innych ludzi. mi rece opadly bo wrotki chce oczernic znow anke cytujac inne osoby ktore najnormalniej w zyciu go nie lubia. dodam ze wrotki lapiesz sie chyba ostatniej deski ratunku, zaczynajac wszedzie ten sam temat i pograzasz sie jeszcze bardziej.to ze anka pisze ci prywatnie co o tobie mysli bo z nia wciaz jedziesz i sie bronio jest czyms normalnym - nie daje sie obrazac! a to ze ty ja obrazasz w miejscach publicznych jest juz duzym nietaktem z twojej strony!
mnie nie przeraża to co pisze anna tylko to co cytuje w swojej wiadomości.
a to są wasze słowa ke
dokladnie, ja tez bylabym urazona na miejscu wrotka ale to nie ania go obrazala w tym poscie tylko ludzie u ktorych wyrobil sobie taka opinie. takze wrotki miej prestensje do ludzi ktorzy cie nie szanuja a nie do poszkodowanej.
Ja tez nie zdazylam. Oswieci mnie ktos? Mialam w sumie calej tej sytuacji nie komentowac choc czytam ja od poczatku. Ale juz naprawde ta sytuacja przestaje sie robic zabawna. Prosic o pomoc, o duzo pieniedzy w czasach kiedy przecietna osoba modli sie, zeby starczylo do pierwszego to trzeba sie liczyc z tym, ze ludzie chca dokladnie wiedziec na co pojda ich pieniadze.
Ja tam żałowałam, że nie było podanych nicków - to by dopiero była afera 🙂 Coś żądna rozlewu krwi dzisiaj jestem, to do mnie niepodobne 😉 Poziom niektórych komentarzy jest naprawdę żenujący - autorzy powinni się wstydzić. Albo kogoś opluwamy publicznie i się pod tym podpisujemy albo godzimy się z tym, że jesteśmy tchórzami i nie szczekamy za plecami - tak robią właśnie ci maluczcy.
Sama nie mam zdania w sprawie Ani, nie znam jej ani nie mogłam wyrobić sobie opinii na podstawie tego co napisała. Ale użytkownicy rv mnie zaskoczyli, delikatnie mówiąc.
Czy ja również mogę prosić o wysłanie mi wiadomości jaką dostał Wortek? Mam nadzieję, że Ania również została ukarana za przekazywanie i ujawnianie pw od innych użytkowników, skoro Wojtek dostał ostrzeżenie ?