Sytuacja wygląda tak - skończyły mi się środki abonamentowe na koncie, myślę sobie - "punktów profit mam od groma i sobie wymienię". A tutaj zonk - nie wiem jak w mojej taryfie to zrobić 🙁 Wysyłałam kilka haseł i za każdym razem błędna komenda. BOK dla Profitu jest czynny od poniedziałku do piątku, nawet nie mogę zadzwonić... Może ktoś mi potrafi pomóc? Moja taryfa to Orange Abonament.
Makrejsza, myślę, ze musiałabyś orange mix żeby móc zwyczajnie doładowac konto za punkty. Ja doładowywałam ostatnio osobie z telefonem na karte bo sobie nie mogłam. 🙁
No właśnie mówię o środkach w ramach abonamentu - nigdy nie miałam z tym problemów, teraz po podpisaniu nowej umowy pojawił się problem. Jak się loguję do Orange, to mi pokazuje, że mam Orange Abonament i nic więcej...
No i Orange usiłuje mi Tresera wykorzystać!! 👿 Zadzwonili, coś tam szybko nagadali i już mu wmulili jakieś ubezpiecznie. MetLife. Treser/stary i schorowany/ zrozumiał, że coś dostanie na piśmie. Do przeczytania i ew. podpisania. Tymczasem pan operator kliknął, ubezpieczenie odfajkował i telefon mu zablokowali bo niezapłacone. Wysmarowaliśmy pełne oburzenia pismo do tego MetLife. Nie wiem co dalej zrobić. Będę tam dzwonić. To jakiś SKANDAL!!!! p.s Zadzwoniłam. Można się wycofać. Przepada tylko wpłata za miesiąc. Jednak nadal utrzymuję, że taki tryb jest oburzający.
A czy orange ma jeszcze punkty profit?Ja również ostatnio próbowałam i się nie dało,weszłam do nich na stronę i była wiadomość,że zostały wycofane już jakiś czas temu,ale mogę się mylić 🙄
Taniu, zapłacić niestety trzeba, po czym nalezy złożyć reklamację z klauzulą o stalkingu (nękaniu), które jest aktualnie zabronione - telesprzedaż może być jedną z form stalkingu. Tresera wytrenować aby przez telefon na nic nigdy sie nei zgadzał... niestety nie on pierwszy dał się naciągnąć :-( a operatorzy w Orange wyjątkowo nachalni - do mne zadzwonił kiedyś młody (z głosu) chłopak, wciskąjąc pakiet internetowy "tylko za 5 zł" Tłumaczę mu, że mi to nie potrzebne do niczego - nie korzystam z Internetu w telefonie - a ten niczym nie zniechęcony - dalej, że on mi tę usługę włącza od zaraz i dziękuje za rozmowę... tak po nim pojechałam, że mu chyba w pięty poszło - nie chcę , nie potrzebuję, nie interesuje mnie, ze 5 zł...
iga07 pobudka - punktów profit nie ma już dobre 2 lata, jak nie lepiej... Orange dołączył siedo programu PayBack
No zapłacimy. Tylko ja straciłam wczoraj z godzinę na wysłuchiwanie muzyczki w Orange, o kosztach nie wspomnę. Takie to wszystko celowo jest zaplątane. Nie mogłam ustalić , która firma ubezpieczeniowa wchodzi w grę. Strona firmy tak zbudowana,że trudno odszukać kontakt. Normalnie umowa o ubezpieczenie jest dość skomplikowana . Tutaj wystarczy coś bąknąć przez telefon. Ciekawe jak byłoby z ew. wypłatą takiego świadczenia? Tresera już poprzednio zrobili w konia i wmówili mu, że zrezygnował z nowego aparatu. 🤔wirek: Nawet nie wiemy kiedy i jak. Musiałam mu kupować na wolnym rynku. 👿
Gaga dzięki za info,nie interesowało mnie to nigdy dla tego nie wiedziałam 😉Po prostu dosyć często doładowuje konto i ktoś mi kiedyś powiedział,że mogę doładować sobie za punkty,ale widać torba ze mnie i się spózniłam 🙄