nie wiem co się dzieje z Pacyfikiem II ale wiem że ma potomstwo 😉 wałach koń Pacyfik II rasy westfalskiej nalezy teraz do Oli Ważnej, stoi w Rancho Mołdawia w Gilowie ;] chodzi regionalki w skokach głównie klasa L. koń chodził konkursy skoków N, C w roku 2007 zdobył Puchar Dolnośląskiego Związku Jeździeckiego oraz miano najlepszego konia sezonu. Ale od kąd jest u nowych właścicieli (powyżej) chodzi tylko L.
og/wał. Sylwester (od Stokrotka, po Elear/Dansing), ur. 2002, siwek, wysoki - ponad 170 cm w kłębie. Został sprzedany jakoś przed wakacjami 2009. Za wszelkie infotmacje, byłabym wdzięczna! :kwiatek:
poszukuję - może ktoś gdzieś widział, słyszał. Ogier/wałach BEN HUR. Rosły siwek, prawie biały z szarą grzywą i ogonem. Pochodzi z SO Gniezno. Ma palenia. W zaawansowanym wieku. Kilka lat temu był w rekreacji pod Kołobrzegiem, próbuję ustalić gdzie trafił dalej.
Kiedyś już pytałam o konia ESSEN ze stajni Anka. Dostałam odpowiedź ale prosiłabym jeszcze o jakiś zdjęcia i szczegółowe informacje! błaagam was re-voltowicze!
Witam Koń stoi w mojej stajni pod Ostrowią Mazowiecką, niestety nie mam aktualnych zdjęć, bede wdzięczny za informację o tym ogierze bo nie ma wiele informacji o nim. Czy gdzieś startował, co z jego potomstwem.
Szukam wałacha Bolero ur. 25.01.2000 Matka : Boliwia po Tamaryn Ojciec : Larduc siwy wielkopolak, dosyć wysoki - ok. 1,70m w kłębie. Jakiś miesiąc (może nawet nie cały, w każdym bądź razie w styczniu br.) został sprzedany gdzieś pod Warszawę (do Warszawy). Jeśli ktoś posiada jakieś informację gdzie on się teraz znajduję i co u niego proszę na pw 😉 Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Witam, wiem że pewnie mój post pozostanie bez odpowiedzi, ale poszukuję kilku koni.
Meksyk wlkp, kasztanowato srokaty, wysoki ok 170, ojciec Rajd bodajże, teraz miałby kilkanaście lat juz podchodził pod wiek starszy, matki i reszty danych nie znam. Koń stał w ognisku TKKF Pegaz w Częstochowie kilka lat, potem w okolicach 2006 chyba został sprzedany.
Płaj hc, danych nie pamiętam, sprzedany w tym samym okresie co Meksyk i pochodzący z tej samej stajni, gniady hucułek z paleniami na plechach bodajrze 140 czy jakoś tak, pamiętam te liczby, był darem od PZU dla Pegaza. Epoka i Baśka, prawdopodobne ślązaki, Epoka córką Baski, BAśka gniada, starsza kobyłka, miała stałą kulawiznę w przedniej nodze, Epoka ciemnogniada, obie niskie, teraz epoka miałaby ok 20 paru latek chyba a baska moze nawet juz nie zyje, para zaprzęgowa z tej samej stajni co pozostałe. Łatka kuc szetlandzki kaszt-srok, sprzedana na początku zeszłego roku z Częstochowy gdzieś pod Radomsko podobno, opiekowałam się nią przez kilka lat i byłabym wdzięczna za info na jej temat, ok 1m wzrostu nawet nie, sarkoid na brzuchu po lewej stronie, sprzedana od państwa Alekrandrowicz.
Łobuz kuc szetlandzki walach, matka Łatka (ta wyżej) ojciec Luluś też kuc szetl. Łobuz jest również kaszt-srok, ale bardziej biały, ma charaterystyczny biały "przecinek" na lewej słabiźnie, był sprzedany w 2007 lub 6 roku do Skrzydlowa pod Częstochową, interesowałoby mnei czy jego losy są komuś znane.
Interesowałoby mnie czy ktoś wie czy te konie jeszcze żyją gdzie są, jak się mają i jakiekolwiek wszelkie dane. Zależy mi najbardziej na dwóch ostatnich. Z góry dziekuje!
witam. jestem tutaj nieobeznana więc za wszelkie błędy,pomyłki czy coś co zrobiłam nie tak, przepraszam 🙂 poszukuję 5 klaczy(które podobno zostały sprzedane w okolice Poznania):
CEDRA: rasa wlkp.; urodzona: 1996; maśc: gniada; matka: Birma; ojciec: Ceres LAGUNA: rasa: SP; urodzona: 2001; masc: Kasztanka ze strzałką; matka: Lawa; ojciec: Caiel LAWA(Siwa): (widoczna plamka na oku-ślepota) rasa: SP 25% araba.; urodzona: 1996; masc Siwa; matka: Lotnia; ojciec: Genton SISI: (na niej najbardziej mi zależy!) rasa: Wlkp; urodzona: 2003; masc: kasztanka z gwiazdką; matka🤔onata; ojciec: Rex SONATA: rasa: SP; urodzona 1995; maśc: gniada z malutką gwiazdką, jakby półksiężycem; matka: Igła; ojciec: Step;
Będę również wdzięczna za info o koniach takich jak: BARECKI: ciemny gniadosz około 20 lat; TRUE LOVE: matka: Lawa; DŻAMILA: kasztanka, i chyba wklp. LOTKA: gniadoszka, zaprzęg. LIZA: gnaidoszka,zaprzęg. ALASKA: matka: Dżamila, kasztanka z szeroką strzałką. CENT: gniady, matka: Cedra.; CZORT: matka Cedra, również gniady. bierze udział w zawodach.; HANYS: wielki, gniady. SEUL: srokacz, CZAKO: srokacz,
Wszystkie konie pochodzą z Ranczo Haleszka Lubiatów. za informacje z góry dziękuję 🙂
Ja również poszukuję konia Wałaszka imieniem Rabin ale mówiono na niego Rubin. Koń niemalże rok temu został sprzedany Kamili (niestety nie znam nazwiska) podjęła się informowania mnie na temat zdrowia konia... niestety po miesiącu kontakt się urwał, dziewczyna nie odpowiada na telefony, smsy ;(( Koń z Łodzi pojechał pod Warszawe ;(( Jest to konik 8latni NN. Jeśli ktoś go widział lub ma kontakt do jego właścicielki proszę o wiadomość.
Klacz Orda wielkopolska ur.01.05.1986r.maść gniada matka Zorina wlkp ojciec Olten wlkp. sprzedana koło Czerska Z góry dzięki za pomoc w odnalezieniu klaczy. 🏇
Jakiś czas temu w tym wątku szukałam konika polskiego Rambo.... I znalazłam 💃 Mam kontakt z jego nowymi właścicielami, śmiem twierdzić, że Rambo nie mógł trafić w lepsze ręce 🙂 Jest oczkiem w głowie właścicieli, spełnia się w rekreacji chodząc pod dziećmi i ogólnie to jestem happy 😅
Poszukuje ogiera/wałacha Manderas wysoki sk. gn. pochodzenie wlkp./trak (urodzony gdzieś na mazurach/pomorzu chyba). Sprzedany jako około 3 letni koń ze stajni w Brodach województwo świtokrzyskie
Jakiś czas temu w tym wątku szukałam konika polskiego Rambo.... I znalazłam 💃 Mam kontakt z jego nowymi właścicielami, śmiem twierdzić, że Rambo nie mógł trafić w lepsze ręce 🙂 Jest oczkiem w głowie właścicieli, spełnia się w rekreacji chodząc pod dziećmi i ogólnie to jestem happy 😅