Forum konie »

Poszukiwany/poszukiwana

nie wiem co się dzieje z Pacyfikiem II ale wiem że ma potomstwo  😉 wałach koń Pacyfik II rasy westfalskiej 
nalezy teraz do Oli Ważnej, stoi w Rancho Mołdawia w Gilowie ;] chodzi regionalki w skokach głównie klasa L.
koń chodził konkursy skoków N, C w roku 2007 zdobył Puchar Dolnośląskiego Związku Jeździeckiego oraz miano najlepszego konia sezonu.
Ale od kąd jest u nowych właścicieli (powyżej) chodzi tylko L. 
atlantica777 po pierwsze edytuj posty a po drugie nie pisz głupot stajnia Rancho na Grobli nie nazywa się orion już od ponad roku  🙄
Poszukuję wszelkich informacji związanych z :

og/wał. Sylwester (od Stokrotka, po Elear/Dansing), ur. 2002, siwek, wysoki - ponad 170 cm w kłębie. Został sprzedany jakoś przed wakacjami 2009. Za wszelkie infotmacje, byłabym wdzięczna! :kwiatek:

Dodaje 3 foty - niestety, tylko takie mam.
Poszukuję siwego wałacha o imieniu Ali Baba, nie mam jego zdjęcia i nie pamiętam po kim był, ale koń pochodzi z SKJ Ułan Reszel
poszukuję - może ktoś gdzieś widział, słyszał.
Ogier/wałach BEN HUR. Rosły siwek, prawie biały z szarą grzywą i ogonem. Pochodzi z SO Gniezno. Ma palenia. W zaawansowanym wieku.
Kilka lat temu był w rekreacji pod Kołobrzegiem, próbuję ustalić gdzie trafił dalej.

MATRIX69  - nie piszę głupot. staram się pomóc. przecież napisałam że stajnia ta była dawno, ale się przeniosła!
z twojego postu nic takiego nie wynika a opcja edytuj nadal jest ci obca 😎
Gillian, katalog WZHK na 2010
1866 BEN - HUR - wlkp 1991,siwa
po 84 BAJARZ- wlkp (PLON i BABUNIA)
od 1793 CZARKA- wlkp (CITROEN- IMATRA)
162- 185- 21,5, pkt.78
Hodowca: SK Pępowo, Gogolewo 71, 63-840 Krobia
Właściciel: G. R.-H. Żydowo Sp. z o.o. , S.O. Gniezno, ul. Kłeckoska 14, Gniezno
Miejsce postoju: Jarzyna Zdzisław, Cicha Góra 64, 64-300 Cicha Góra, Tel. 601-351-381
ogurek,  jesteś wielki i masz u mnie mega browara!!!!! :kwiatek:
trzymam za słowo 😉
jeśli tylko będzie okazja gdzieś kiedyś, to bankowo 🙂
Rajuuu muszę jechać go odwiedzić!!!
Kiedyś już pytałam o konia ESSEN ze stajni Anka.
Dostałam odpowiedź ale prosiłabym jeszcze o jakiś zdjęcia i szczegółowe informacje!
błaagam was re-voltowicze!

Witam
Koń stoi w mojej stajni pod Ostrowią Mazowiecką, niestety nie mam aktualnych zdjęć, bede wdzięczny za informację o tym ogierze bo nie ma wiele informacji o nim. Czy gdzieś startował, co z jego potomstwem.
Szukam
wałacha Bolero
ur. 25.01.2000
Matka : Boliwia po Tamaryn
Ojciec : Larduc
siwy wielkopolak, dosyć wysoki - ok. 1,70m w kłębie.
Jakiś miesiąc (może nawet nie cały, w każdym bądź razie w styczniu br.) został sprzedany gdzieś pod Warszawę (do Warszawy).
Jeśli ktoś posiada jakieś informację gdzie on się teraz znajduję i co u niego proszę na pw 😉
Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Rydon, koń stoi w stajni PGR Bródno. Napisz do forumowiczki angelika04, konia kupiła jej koleżanka.
Witam, wiem że pewnie mój post pozostanie bez odpowiedzi, ale poszukuję kilku koni.

Meksyk wlkp, kasztanowato srokaty, wysoki ok 170, ojciec Rajd bodajże, teraz miałby kilkanaście lat juz podchodził pod wiek starszy, matki i reszty danych nie znam. Koń stał w ognisku TKKF Pegaz w Częstochowie kilka lat, potem w okolicach 2006 chyba został sprzedany.

Płaj hc, danych nie pamiętam, sprzedany w tym samym okresie co Meksyk i pochodzący z tej samej stajni, gniady hucułek z paleniami na plechach bodajrze 140 czy jakoś tak, pamiętam te liczby, był darem od PZU dla Pegaza.

Epoka i Baśka,
prawdopodobne ślązaki, Epoka córką Baski, BAśka gniada, starsza kobyłka, miała stałą kulawiznę w przedniej nodze, Epoka ciemnogniada, obie niskie, teraz epoka miałaby ok 20 paru latek chyba a baska moze nawet juz nie zyje, para zaprzęgowa z tej samej stajni co pozostałe.

Łatka
kuc szetlandzki kaszt-srok, sprzedana na początku zeszłego roku z Częstochowy gdzieś pod Radomsko podobno, opiekowałam się nią przez kilka lat i byłabym wdzięczna za info na jej temat, ok 1m wzrostu nawet nie, sarkoid na brzuchu po lewej stronie, sprzedana od państwa Alekrandrowicz.

Łobuz kuc szetlandzki walach, matka Łatka (ta wyżej) ojciec Luluś też kuc szetl. Łobuz jest również kaszt-srok, ale bardziej biały, ma charaterystyczny biały "przecinek" na lewej słabiźnie, był sprzedany w 2007 lub 6 roku do Skrzydlowa pod Częstochową, interesowałoby mnei czy jego losy są komuś znane.

Interesowałoby mnie czy ktoś wie czy te konie jeszcze żyją gdzie są, jak się mają i jakiekolwiek wszelkie dane. Zależy mi najbardziej na dwóch ostatnich. Z góry dziekuje!
Poszukuję wałacha o imieniu Hardy, kasztan, będzie miał jakieś 20 lat, sprzedany pięć lat temu z okolic Rybnika.

Poszukuje walacha Pasjans po Bujak od Pasja po Tamaryn, ur. 95 rok, hod. Posadowo... mialam kontakt, ale przepadl wraz z poprzednim komputerem 🙁
Pilnie poszukuję wszystkich, którzy znali kasztanowatą klacz GRACJA III po Gulsary ur 1994r.
Wiem, że stała w Ochabach, może ktoś zna tego konika?
witam.
jestem tutaj nieobeznana więc za wszelkie błędy,pomyłki czy coś co zrobiłam nie tak, przepraszam 🙂
poszukuję 5 klaczy(które podobno zostały sprzedane w okolice Poznania):

CEDRA:
rasa wlkp.; urodzona: 1996; maśc: gniada; matka: Birma; ojciec: Ceres
LAGUNA:
rasa: SP; urodzona: 2001; masc: Kasztanka ze strzałką; matka: Lawa; ojciec: Caiel
LAWA(Siwa):  (widoczna plamka na oku-ślepota)
rasa: SP 25% araba.; urodzona: 1996; masc Siwa; matka: Lotnia; ojciec: Genton
SISI: (na niej najbardziej mi zależy!)
rasa: Wlkp; urodzona: 2003; masc: kasztanka z gwiazdką; matka🤔onata; ojciec: Rex
SONATA:
rasa: SP; urodzona 1995; maśc: gniada z malutką gwiazdką, jakby półksiężycem; matka: Igła; ojciec: Step;

Będę również wdzięczna za info o koniach takich jak:
BARECKI: ciemny gniadosz około 20 lat;
TRUE LOVE: matka: Lawa;
DŻAMILA: kasztanka, i chyba wklp.
LOTKA: gniadoszka, zaprzęg.
LIZA: gnaidoszka,zaprzęg.
ALASKA: matka: Dżamila, kasztanka z szeroką strzałką.
CENT: gniady, matka: Cedra.;
CZORT: matka Cedra, również gniady. bierze udział w zawodach.;
HANYS: wielki, gniady.
SEUL: srokacz,
CZAKO: srokacz,

Wszystkie konie pochodzą z Ranczo Haleszka Lubiatów.
za informacje z góry dziękuję 🙂
Kamykowa - jak coś będę wiedzieć odezwę się na gg 🙂
Ja również poszukuję konia Wałaszka imieniem Rabin ale mówiono na niego Rubin. Koń niemalże rok temu został sprzedany Kamili (niestety nie znam nazwiska) podjęła się informowania mnie na temat zdrowia konia... niestety po miesiącu kontakt się urwał, dziewczyna nie odpowiada na telefony, smsy ;(( Koń z Łodzi pojechał pod Warszawe ;(( Jest to konik 8latni NN. Jeśli ktoś go widział lub ma kontakt do jego właścicielki proszę o wiadomość.
Klacz Orda wielkopolska
ur.01.05.1986r.maść gniada
matka Zorina wlkp
ojciec Olten wlkp.
sprzedana koło Czerska
Z góry dzięki za pomoc w odnalezieniu klaczy. 🏇
Jakiś czas temu w tym wątku szukałam konika polskiego Rambo.... I znalazłam  💃 Mam kontakt z jego nowymi właścicielami, śmiem twierdzić, że Rambo nie mógł trafić w lepsze ręce 🙂 Jest oczkiem w głowie właścicieli, spełnia się w rekreacji chodząc pod dziećmi i ogólnie to jestem happy  😅
poszukuje informacji o koniu Monty Python

Rodzice:
m: Monti po (og. Perfekt)
o: Audan

ur. 25.04.2008

w wieku 6mies był gniady w siwiźnie.

poszukuje klaczy:
-Hrywna , ur. 2006
-Nutella Fee, ur. 2006
Poszukuje ogiera/wałacha Manderas wysoki sk. gn. pochodzenie wlkp./trak  (urodzony gdzieś na mazurach/pomorzu chyba). Sprzedany jako około 3 letni koń ze stajni w Brodach województwo świtokrzyskie
Szukam info/ zdj o kucu Filut po Wacek/Floresta. Teraz będzie miał ok 3 lat.

Ponawiam
Jakiś czas temu w tym wątku szukałam konika polskiego Rambo.... I znalazłam  💃 Mam kontakt z jego nowymi właścicielami, śmiem twierdzić, że Rambo nie mógł trafić w lepsze ręce 🙂 Jest oczkiem w głowie właścicieli, spełnia się w rekreacji chodząc pod dziećmi i ogólnie to jestem happy  😅

i jabłuszka z ogniska wpyla 🙂 dzielny Rambuś :P
Klacz Liwia, po Delos od Lila
2000 rok urodzenia
Skarogniada, ok. 170 cm ma na głowie małą odmianę w kształcie księżyca
Zna ktoś może przeszlosc tego konia. Kupiłam go w 2006 roku w ciężkim stanie
[img]http://sarilian.no-ip.org/photo/convert.php?dir=7075626c6963&name=4453435f353631312e6a7067&type=5&v=0[/img]
[img]http://sarilian.no-ip.org/photo/convert.php?dir=7075626c6963&name=494d475f333433312e6a7067&type=5&v=0[/img]
Około 18 letni wałach z wygladu konik polski
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się