Właściwie to nie wiem, jak ten wątek zatytułować. W każdym razie proszę Was o pomoc, ponieważ nie jesteśmy w stanie ogarnąć całego forum i być wszędzie (praca, dom, konie i forum to trochę dużo).
Jeśli zauważycie gdzieś jakieś nieprawidłowości - ktoś "nabija"posty, nie edytuje postów, zachowuje się nieregulaminowo, a moderatorki nie zdążyły zareagować, napiszcie to tu, najlepiej z odnośnikiem.
Pamiętam, że na Volcie był takie wątek i całkiem nieźle działał.
dzieki za informacje. niniejszym ogłaszam, że sprawą avatarów - zarówno zdejmowaniem ostrzeżeń z tych, którzy swoje avy zmniejszyli, jak i nakładaniem na tych, którzy nie chcą tego zrobić - zajmuje się Dworcika
A czy nie można uruchomić funkcji raportowania? Klikasz "raport" przy nieodpowiednim poście, piszesz powód raportu (do nos...a) i wgląd w to mają tylko moderatorzy.
zainterweniowałam w sprawie kłótni we "wpływie treningu" jeszcze wczoraj, czy taka interwencja jest wystarczająca, czy oczekujecie czegoś innego? pytam, bo próbuję wypośrodkować "danie się pokłócić" z "zapobieganiem niemiłych sytuacji". czy taka forma jest ok? / a.
sorry, nie zwróciłam uwagi, że jest jeszcze 7 strona. małpki jedne nie kłóćta się, ja Was bardzo proszę. dyskusja merytoryczna, bez wrzucania sobie wzajemnie. nie prowokujcie i nie dajcie się sprowokować. a za ignorowanie mojej prośby zaraz będzie 🤬 /a.