Bandos dzięki :kwiatek: wiesz może gdzie można obejrzeć zdjęcia koni biegających na torach? Może istnieje jakaś strona na której jeszcze nie byłam.. Kurcze szukam zdjęć tego ogiera i nigdzie, dosłownie nigdzie nie mogę nic znaleźć 😵
Chess - tylko ja mam za wolnego neta 🙁 i niestety tyle mi się nie załaduje, więc muszę pojedynczo ale coś pomyślę, może w galerii swojej otworzę po prostu nowy folder na zdjęcia i tam będę dodawać 🙂
mam głupie pytanie. ile na godzinę biegnie koń wyścigowy? przyjmijmy ten który jako jeden z pierwszych dobiega do mety. i.... Jaka jest długość torów w Polsce.? (oczywiście wyścigowych)
cierp1enie ściągnij sobie adobe readera to otworzy spokojnie plik sakura praca sie pewnie znajdzie ale zastanów się jak jezdzisz i czy chce ci sie wstawac bladym świtem 🙂
Vill - niestety mój net do 10.03 jest za wolny na ściąganie czegokolwiek 🙁 volta ładuje mi się 15min i tylko jedynie ona mi chodzi ze wszystkich stron.
Cierp1enie mów mi jeszcze, zanosi się na to że na praktykach się nie skończy i będę tam bywać i po praktykach, szczególnie w piątki żeby zasiąć w pubie i pooglądać wyścigi w TV 😁
koniecznie 🙂 daj znać, jak będziesz po 1 razie 😁 no i zabierz ze sobą lornetkę 🙂 przydaje się 🙂
najpiękniejsze dla mnie jest na wyścigach to, jak ziemia drży od galopu koni, jak słychać te przyśpieszone oddechy, jak krew w żyłach pulsuje. Coś pięknego
W niedzielę otwarcie sezonu na Służewcu w Warszawie. Trzymajcie kciuki, biegnie jeden z naszych koni 🙂 Oczywiście doping na żywo mile widziany 🙂 A wszystko można oglądać on-line na stronie torsluzewiec.pl
mtl, a jak będziesz w Polsce do Warszawy też zapraszam.
a ja zapraszam do UK, tu wyścigi są codziennie! dzisiaj biegnie jeden z naszych koni, ciekawe jak mu pójdzie 😁 poodwiedzam was wszystkich w lecie, będę 3 miesiące to akurat wystarczająco długo!