Forum towarzyskie »

X Factor

Myślałam, że drugi odcinek będzie lepszy, ale... właściwie to oglądam tylko dla Gienka  💘
Gienek i Dziewczyny 😉 Dla mnie oba występy rewelacyjne. W zasadzie tylko te dwa zapadły mi w pamięć, reszta...jakby przymglone, nic ciekawego
Ja tak samo jak ahawa, , Gienek jak zawsze poraził, ale Dziewczyny baaardzo przyjemnie zaskoczyły 🙂
Gienek super. Dziewczyny mnie drażnią - ale sama nie wiem czemu 😎
A mnie drażnią te Sweet Rebel :/
William był lepszy to raz, a dwa nie mogę wybaczyć Kubie, że wywalił Anie 🙁
Monny, dla mnie są beznadziejne, w ogóle nie śpiewają razem tylko obok siebie.
Plusem jest oglądanie X Factor w necie bo przewijam to co nudne albo brzydkie.
Burza, ja też przewijam co nudne, ale akurat ostatni odcinek oglądałam w TV więc chcąc nie chcąc musiałam je obejrzeć 😀
A one mi brzmią jak chórek w kościele - nie ubliżając oczywiście chórkowi.
Pamiętajcie, że jutro Genek gra przy metrze centrum!  😀
Pamiętam ale nie dotrę 🙁
Wiecie może o której godzinie będzie dzisiaj śpiewał Gienek? M U S Z Ę  go zobaczyć, jest zdecydowanie moim faworytem  😍
Jolaa 🙂, dziś nie śpiewa, jutro będzie, z tego co pamiętam to od ok.15
Śpiewał! Byłam 🙂
Dziś grał od ? do 20. Niestety zapomniałam się zapytać kiedy jeszcze będzie.
Mam zdj. i autograf  😎
Nigdy nie zapomnę sceny gdy podchodzi jakiś chłopak po paru piwkach i "a mogę autograf na czteropaku?" "Mówisz i masz"  👍
Alabamka, wrzuć fotkę tu! 🙂
Nie patrzcie na moją minę, mam okropną, akurat się śmiałam bo podszedł ten chłopak i zabrał Gienkowi czteropaka (Genek chciał do zdj.)  🤣
a to przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale dziś przełączyłam na DDTVN kiedy był z nim wywiad i mówił, że jutro śpiewa. 😉
Aaa, Alabamka, zazdroszczę 😀
Nie patrzcie na moją minę, mam okropną, akurat się śmiałam bo podszedł ten chłopak i zabrał Gienkowi czteropaka (Genek chciał do zdj.)  🤣

Zazdroszczę! Szaleje za nim! Niech wraca na Śląsk 😀 Mam niedaleko do niego hehe
Livia,  😁
Graba. W x factor mówił, że dziś. Może jutro też  😉
Ciężko go złapać bo często chodzi na kawę itd.
Alten, Nie oddamy!
Livia,  😁
Graba. W x factor mówił, że dziś. Może jutro też  😉
Ciężko go złapać bo często chodzi na kawę itd.
Alten, Nie oddamy!

Zjem Cię! Oddawaj!  😤

Ps. Muszę lecieć, ale i tak masz mi go oddać, gienialny gość 😀
Alabamka obrzydliwie zazdroszczę! Mam nadzieję, że jutro też będzie i że uda mi się podjechać do centrum  😍
Na prawdę polecam.
Gienek jest niesamowity. Taki "normalny". Śpiewając ma cały czas zamknięte oczy a przed piosenkami opowiada, kto je napisał, jak były to w jakim filmie itd.  😀
A jeszcze mi się przypomniało jak babcia powiedziała "Czy może tu pan na chwilę spojrzeć?"(bo wnuczka chciała zrobić zdj. ) to tak staną i zrobił wytrzeszcz jakby chciał dziewczynkę zamordować. Na koniec spytał "już młoda damo?"  💃
Gienek jest niesamowity. Taki "normalny".

Uwielbiam takich ludzi. Po koncercie Czesława mam takie samo zdanie o nim. Po prostu normalny człowiek, który z Tobą przybija drinka, i gada 10 minut, bez żadnego uciekaj, bo robi się kolejka do autografów.
A Gienka już od Mam Talent uwielbiam 💘
Jolaa 🙂  mi się wydaję że on jeszcze będzie Ja byłam z Alabamką na metro centrum było naprawdę super widać że gość totalnie oddany muzyce  😜
Nawet załapałyśmy się na fotoreportarz na onecie na dwa zdjęcia  😁
zaskoczył mniepozytywnie SZPAK - jego śpiew w niedzielę - moze taki repertuar jest dla niego lepszy?
Mnie tez się bardzo podobało wykonanie Szpaka, ciary szły po całym ciele jak śpiewał.
mnie za to wkurzył wojewódzki.. no sory, Gienek nie jest uniwersalnym artystą? No jeśli nawet to co? Jeszcze nie widziałam takich uniwersalnych. Każdy wydaje płytę w jakimś konkretnym klimacie, gatunku muzycznym, a nie 5 pierwszym piosenek metalowych, 3 kolejne pop a na koniec jakieś operowe  😵
xxflygirlxx  dobreee  😵
ej, a generalnie to o co chodzi w tym programie? żeby wybrać najlepiej śpiewającego? czy najlepszy materiał na gwiazdę? no cóż, tu i tu wygrywa Szpak. myślę, że Gienek najlepiej czuje się występując na brukowanym rynku wśród swoich.
W sumie to chyba chodzi o materiał na gwiazdę  👿
Ale i tak według mnie Gienek jest najlepszy widać że oddany muzyce widziałam go na żywo i naprawdę to nie jest jakaś ściema ma wspaniały głos, i śpiewa w z pasją też na ulicy jest dużo bardziej rozmmowny i wesoły  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się