Monny, dla mnie są beznadziejne, w ogóle nie śpiewają razem tylko obok siebie. Plusem jest oglądanie X Factor w necie bo przewijam to co nudne albo brzydkie.
Burza, ja też przewijam co nudne, ale akurat ostatni odcinek oglądałam w TV więc chcąc nie chcąc musiałam je obejrzeć 😀 A one mi brzmią jak chórek w kościele - nie ubliżając oczywiście chórkowi.
Śpiewał! Byłam 🙂 Dziś grał od ? do 20. Niestety zapomniałam się zapytać kiedy jeszcze będzie. Mam zdj. i autograf 😎 Nigdy nie zapomnę sceny gdy podchodzi jakiś chłopak po paru piwkach i "a mogę autograf na czteropaku?" "Mówisz i masz" 👍
Na prawdę polecam. Gienek jest niesamowity. Taki "normalny". Śpiewając ma cały czas zamknięte oczy a przed piosenkami opowiada, kto je napisał, jak były to w jakim filmie itd. 😀 A jeszcze mi się przypomniało jak babcia powiedziała "Czy może tu pan na chwilę spojrzeć?"(bo wnuczka chciała zrobić zdj. ) to tak staną i zrobił wytrzeszcz jakby chciał dziewczynkę zamordować. Na koniec spytał "już młoda damo?" 💃
Uwielbiam takich ludzi. Po koncercie Czesława mam takie samo zdanie o nim. Po prostu normalny człowiek, który z Tobą przybija drinka, i gada 10 minut, bez żadnego uciekaj, bo robi się kolejka do autografów. A Gienka już od Mam Talent uwielbiam 💘
Jolaa 🙂 mi się wydaję że on jeszcze będzie Ja byłam z Alabamką na metro centrum było naprawdę super widać że gość totalnie oddany muzyce 😜 Nawet załapałyśmy się na fotoreportarz na onecie na dwa zdjęcia 😁
mnie za to wkurzył wojewódzki.. no sory, Gienek nie jest uniwersalnym artystą? No jeśli nawet to co? Jeszcze nie widziałam takich uniwersalnych. Każdy wydaje płytę w jakimś konkretnym klimacie, gatunku muzycznym, a nie 5 pierwszym piosenek metalowych, 3 kolejne pop a na koniec jakieś operowe 😵
ej, a generalnie to o co chodzi w tym programie? żeby wybrać najlepiej śpiewającego? czy najlepszy materiał na gwiazdę? no cóż, tu i tu wygrywa Szpak. myślę, że Gienek najlepiej czuje się występując na brukowanym rynku wśród swoich.
W sumie to chyba chodzi o materiał na gwiazdę 👿 Ale i tak według mnie Gienek jest najlepszy widać że oddany muzyce widziałam go na żywo i naprawdę to nie jest jakaś ściema ma wspaniały głos, i śpiewa w z pasją też na ulicy jest dużo bardziej rozmmowny i wesoły 😅