Forum towarzyskie »

X Factor

On miał tekst na ręce, mówił to nawet w programie - on albo jego towarzyszka, że zapomniał tekstu się nauczyć i tak sobie poradził 😉 A że śpiewał jak koza... wydaje mi się, że to po prostu z nerwów głos mu drżał.
a ta ręka to proteza tak??
Nie no, normalna ręka 🙂 Tylko ten tekst piosenki był taśmą poprzyklejany i to tak dziwnie wyglądało 🙂
aaaa no faktycznie, teraz się przyjrzałam
ja przegapiłam, że się nowy sezon zaczyna.
nie będę kłamać, oglądam to dla Czesława i Kuby  😁
madmaddie nie tylko ty  😜
A już myślałam, że tylko ja tak mam 😁
Ale nie mówcie, trafiają się czasem nawet fajni wokaliści 😉
Obejrzałam, Ewelina- dziewczyna z gwiazdką 😍 niesamowita, po prostu przysiadłam kiedy ją usłyszałam, mimo sceptyzmu na widok ogółu 'kreacji'..
Podobało mi się bardzo Soul City, bardzo bardzo! pierwszy zespół w X Factor który umie śpiewać!

A ten facet to jakiś żart? nie byłam w stanie go słuchać, przewinęłam kiedy zaczął beczeć..

Piotr Zioła- ani głos ani kreacja wizualna, nieee... Thomas fajny, ten facet co śpiewał Dżem też ok.

Cały odcinek niezły, raczej dobre głosy, przy Leszku popłakałam się ze śmiechu, generalnie ciekawsze głosy niż rok temu, ale ja jeszcze liczę na nowego Loskę tego sezonu, na takie objawienie że się popłaczę słuchając jak wtedy...

A i Czesław seksbomba 😁 dalej jest niesamowity. Czy ktoś wie dlaczego nie prowadzi już profilu na fb? Zniknął, nie ma..

Burza, ja mam czeslawa na fejsie caly czas.
Pamiętacie Anię Kłys? Tak bardzo żałowałyśmy, że nie weszła do finału w poprzedniej edycji, była moją faworytką.
Właśnie śpiewała w Dzień Dobry TVN z K. Kiljańskim 😉
A ja jestem zachwycona Asia Kwasnik z wczorajszego odcinka. Pogrzebalam na YT za jej innymi kawalkami. Oj dawno nie slyszalam laski o takim feelingu i powerze w glosie. Swietna! Notabene na jednym z filmikow Ania Klys spiewa jej w chorkach 🙂😉

mozna juz gdzies zobaczyc wczorajszy odcinek?  👀
zonk dzieki!  :kwiatek:

edit. aaaaa świetna ta pierwsza dziewczyna, szalona!  😂  😜
A mnie za to ta pierwsza tak zirytowała że przez godzinę buzowałam  😁 Dla mnie okropnie gwiazdorzyła i ciężko mi się ją oglądało 😉
katija, daj mi link bo ja nie widzę.. 🙁

Dla mnie Anita była prześmieszna i z fajnym wokalem a gwiazda odcinka to Marcin Spenner 🙂 bardzo przyjemny Janusz Sztyber.
Ostatnia wokalistka miała takie rozdarcie, że wytrzymałam 10s i wyłączyłam.

Na razie nikt mnie nie wbił totalnie w krzesło aż mi łzy w oczach staną, chociaż Spenner był bliski może się rozwinie 🙂
Burza, https://www.facebook.com/czeslawspiewa
a jak tatiana sie znow poplacze, z byle powodu, to przestane to ogladac chyba :/
katija, aaaaaaaaaa dodał znacznik lubię to, i myślałam że to inna strona 😁

Dla mnie Tatiana jest urocza, miła, kobieca i generalnie bardzo in plus, ja też lubię sobie poryczeć 😀
ale litosci, nie bez przerwy :/
katijaa artyści, a przede wszystkim muzycy mają inną wrażliwość od zwykłego człowieka, takiego jak ja i ty i czasami właśnie tak to wygląda 😁 Ja tam ją lubię, jest piękna, ma świetny głos i robi fajną karierę, niech sobie beczy ile chce, przynajmniej jest prawdziwa.
hanoverka, ale ja jej nie odmawiam urody ani talentu, ani nawet tego, ze jest urocza i sympatyczna. tylko niezrozumialym jest dla mnie ryczenie co chwila i puszczenie nie znajacego tekstu pana-kozy dalej.
Chodziło mi o to, że przez to, że jest jaka jest mam większą tolerancję na jej płacz. Jakby to była np edzia górniak no to bym się chyba zarżnęła, nie ogladałabym tego. Ale, że Tatiana jest taka jest to uchodzą jej płazem beksy 😁 Swoją drogą jakie ona ma zęby 😜
ok, racja. gdyby to byla edzia to trzeba byloby sie pociac tepym nozem.
ta 18letnia Klaudia ( w kapeluszu) po prostu zjawiskowa. Kojarzy mi się z Lana D.R.    💘 💘
to prawda niesamowita jest i jeszcze z pierwszego odcinka Piotr Zioła meeega!
MIAŁAM CIAAARYYY! 😀 doczekałam się, na Martynie Jaskólskiej, aż mnie coś w środku zmroziło do serca!!! ale fakt, że ja kocham taką muzykę i czuję ją w ogóle inaczej.. 🙂

Binkiewicz moim innym typem, jest świetny świetny świetny charyzmatyczny! 😀 ale niestety nie wierzę u niego w wokal na miarę finału.
ta Ajsza fajna 🙂 jeździ też konno  🏇
koleś frankenstein z mojego miasta  🥂
Ta, kolejna Winehouse. Bardzo podobny głos tylko nie tak melodyjny, dla mnie nuda, Winehousenie lubiłam jej też nie polubię.

Mi się bardzo podobała Martyna Gogołkiewicz, mój typ na finał bez dwóch zdań! I uroczy Kuba Werel, trzymam za niego kciuki 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się