Forum towarzyskie »

X Factor

Taniu, plotkarski tytul rowniez o tym pisal, podobno to ucho to rowniez wynik tego wypadku.
przekrzywia glowe, czesto prosi o powtorzenie, spiewa bez odsluchu.
Biedaczysko. Jak Ludwig van Beethoven prawie.
To znaczy,że się nie myliłam widząc jak męczy się śpiewając w "takim" programie. Mnie męczy patrząc jak on się męczy na scenie i już nic nie słyszę....  😵

Wolałabym posłuchać Gienka pod Floriańską, słowo daję, to nie miejsce dla niego. No ale sam zauważył ostatnio- granie na ulicy to nie to w czym się widzi. Zatem..... Moze jednak wygra i postawi ten swój wymarzony domek przenośny na prywatnej ziemi  :allcoholic:
wlasnie sobie oglądam powtorke bo nie ogladalam w niedziele i sie zastanawiam. Jak to jest mozliwe zeby pani Malgosia śpiewała tak tagiczne po ang i duzo lepiej po pl  🤔 jakby inna osoba spiewała

edit. co szpak miał na wewnetrznej stronie lewej dłoni? czyzby sciąga?  😉
Ja uważam, że najlepsi sa Ada i Gienek
Lume, może bez takich słów? Trochę kultury?
Lume, może bez takich słów? Trochę kultury?

Też tak uważam i złożyłam donos w tej sprawie.
rozumiem, ze to, ze ktos jest gejem, lesbijka, murzynem albo zydem jest wyznacznikiem jego talentu?
jestem w stanie zrozumiec, ze komus to co robi szpak moze sie nie podobac, czy tez moze go irytowac jego egzaltacja. ale mowienie- nie lubie go bo to pedal, jednoznacznie swiadczy o tym, ze osoba mowiaca to li jedynie ograniczony homofob o zasciankowym swiatopogladzie, ktory nigdy nie uwolni sie z mentalnej prowincji.
Ja uważam, że najlepsi sa Ada i Gienek Michała uważam za homoseksualiste ;/

prosze powstrzymac sie od tego rodzaju okreslen.

o jasny piorun...  😲 homoseksulaista ja pierdykam toż to szok 🤔
Co to za histeria? Fredek też był pedał,a bardzo lubię go słuchać.czy ktoś pedał,czy leworęczny,wegetarianin,czy katolik,to ja w tym kontekście mam głęboko gdzieś,interesuje mogę muzyka.a że Szpak osobowość miałka,a talent przeciętny to pozostaje mu frikowanie tylko.ps od kiedy pedał,to kalumnia i oznacza coś innego niż homoseksualista?
a ja nie doczytałam całości wypowiedzi w oryginale. Tania za szybko zgłosiłaś nadużycie. Bym się moze nowych słów nauczyła na starość i mogła potem wykorzystać gdzieniegdzie...   😂

Moim zdaniem Szpak głos ma (co świadczy teraz o moim guście czy bezguściu łomatko  :zemdlal🙂,nie wazne, homoseksualista czy nie, śpiewać każdy może.

Wrotki,czemu Cię nie ma w żadnym programie w jury,skoro tak sie swietnie znasz na muzie,wokalizach,gustach,bezguściach,kosmitach etc.. Marnujesz się!

Przepraszam za dotknięcie persony,ale mam wrażenie,że chcesz tu wszystkim narzucić swoją rację i swój gust/bezguście.
Odpowiedź jest bardzo prosta...bo są rzeczy które robię jeszcze lepiej i właśnie w nich się wolę realizować.
.ps od kiedy pedał,to kalumnia i oznacza coś innego niż homoseksualista?

Zwykle bardzo dbasz o formę swoich wypowiedzi, zatem zapewne widzisz różnicę pomiędzy na przykład.... hm...
no ch.. a penis? Czy bezpieczniej: kur.. a prostytutka? Surdut zobowiązuje jeśli oczywiście nie jest jedynie kostiumem.
Ja wiem, że w necie panuje swoista moda na używanie wulgaryzmów , jednak może warto trzymać poziom ?
To tak OT.
Dzisiaj u mnie w szkole był koncert zespołu Avocado, a właściwie dwie osoby z tego zespołu.  🙂 Może jakoś specjalnie za nimi nie szaleję, no ale wzięłam autograf i rozczytać nie mogę  😂
Widać Taniu, że znasz tylko medialnych trybunów hominternu,bo normalny homo sam o sobie często mówi per 'pedał' i naprawdę nie traktuje tego jak obelgi...jest inny,nie czuje się z taką innością gorszy i nie musi tej inności chować za nowomową.
to prawda. mam sporo znajomych w tym srodowisku i sami o sobie mowia w ten sposob. ale uwazam, ze wypowiedz Lume, byla z zamierzenia obrazliwa, co o niej mysle napisalam wyzej.
Widać Taniu, że znasz tylko medialnych trybunów hominternu,bo normalny homo sam o sobie często mówi per 'pedał' i naprawdę nie traktuje tego jak obelgi...jest inny,nie czuje się z taką innością gorszy i nie musi tej inności chować za nowomową.

No przyznaję- nie znam środowisk gejowskich. Jakoś nie złożyło się. 
Pamiętam tylko proces za użycie tego słowa. Pan zaskarżył sąsiadkę.
No znów z mediów pamiętam. Ale, podobnie jak Katija uważam, że tu użyto celowo obelżywie.
poza tym jesli sama powiem o sobie "ale jestem durna" to jakos mnie to nie uraza, ale jesli powie to ktos, to raczej mnie obraza 😉
Jasne że taka była intencja,ale efekt był marny żeby nie powiedzieć bumerangowy...i tak trzeba było zostawić ten żenujący wpis,a nie dawać wrotkowi asumpt do pisania o hominternie i podstępnej polityce zmieniania słowom desygnatów.
Jasne że taka była intencja,ale efekt był marny żeby nie powiedzieć bumerangowy...i tak trzeba było zostawić ten żenujący wpis,a nie dawać wrotkowi asumpt do pisania o hominternie i podstępnej polityce zmieniania słowom desygnatów.

😂
Ano tak nam wyszło zbiorowym wysiłkiem.
Bo "homintern" to nie obraża? 😎
Bo "homintern" to nie obraża? 😎

Mnie nie obrażało , bo nie znałam znaczenia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homintern
Już doczytałam. Dziękuję - poznałam nowe słówko i jego znaczenie.
🤔
Temat na osobny wątek. Przedziwne.
Kompletnie nie trawię Szpaka. 😵 Nie patrzyłam na telewizor dopóki nie zszedł ze sceny.
O, Gienek wygrał =)
Loska i się należało
Jest! 😅 😅 😅 😅 😅
No i Giena rządzi 😀
ha!
najbardiej mnie powaliło jak w największej oglądalności - Gienas dał czadu... z "cekiniarską, badziewną, tandetną, wiejską" piosenką country ...
HA HA HA
Super że Gieniek wygrał. Szkoda tylko że Ada nie zajęła 2 miejsca.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się