Taniu, plotkarski tytul rowniez o tym pisal, podobno to ucho to rowniez wynik tego wypadku. przekrzywia glowe, czesto prosi o powtorzenie, spiewa bez odsluchu.
To znaczy,że się nie myliłam widząc jak męczy się śpiewając w "takim" programie. Mnie męczy patrząc jak on się męczy na scenie i już nic nie słyszę.... 😵
Wolałabym posłuchać Gienka pod Floriańską, słowo daję, to nie miejsce dla niego. No ale sam zauważył ostatnio- granie na ulicy to nie to w czym się widzi. Zatem..... Moze jednak wygra i postawi ten swój wymarzony domek przenośny na prywatnej ziemi :allcoholic:
wlasnie sobie oglądam powtorke bo nie ogladalam w niedziele i sie zastanawiam. Jak to jest mozliwe zeby pani Malgosia śpiewała tak tagiczne po ang i duzo lepiej po pl 🤔 jakby inna osoba spiewała
edit. co szpak miał na wewnetrznej stronie lewej dłoni? czyzby sciąga? 😉
rozumiem, ze to, ze ktos jest gejem, lesbijka, murzynem albo zydem jest wyznacznikiem jego talentu? jestem w stanie zrozumiec, ze komus to co robi szpak moze sie nie podobac, czy tez moze go irytowac jego egzaltacja. ale mowienie- nie lubie go bo to pedal, jednoznacznie swiadczy o tym, ze osoba mowiaca to li jedynie ograniczony homofob o zasciankowym swiatopogladzie, ktory nigdy nie uwolni sie z mentalnej prowincji.
Co to za histeria? Fredek też był pedał,a bardzo lubię go słuchać.czy ktoś pedał,czy leworęczny,wegetarianin,czy katolik,to ja w tym kontekście mam głęboko gdzieś,interesuje mogę muzyka.a że Szpak osobowość miałka,a talent przeciętny to pozostaje mu frikowanie tylko.ps od kiedy pedał,to kalumnia i oznacza coś innego niż homoseksualista?
a ja nie doczytałam całości wypowiedzi w oryginale. Tania za szybko zgłosiłaś nadużycie. Bym się moze nowych słów nauczyła na starość i mogła potem wykorzystać gdzieniegdzie... 😂
Moim zdaniem Szpak głos ma (co świadczy teraz o moim guście czy bezguściu łomatko :zemdlal🙂,nie wazne, homoseksualista czy nie, śpiewać każdy może.
Wrotki,czemu Cię nie ma w żadnym programie w jury,skoro tak sie swietnie znasz na muzie,wokalizach,gustach,bezguściach,kosmitach etc.. Marnujesz się!
Przepraszam za dotknięcie persony,ale mam wrażenie,że chcesz tu wszystkim narzucić swoją rację i swój gust/bezguście.
.ps od kiedy pedał,to kalumnia i oznacza coś innego niż homoseksualista?
Zwykle bardzo dbasz o formę swoich wypowiedzi, zatem zapewne widzisz różnicę pomiędzy na przykład.... hm... no ch.. a penis? Czy bezpieczniej: kur.. a prostytutka? Surdut zobowiązuje jeśli oczywiście nie jest jedynie kostiumem. Ja wiem, że w necie panuje swoista moda na używanie wulgaryzmów , jednak może warto trzymać poziom ? To tak OT.
Dzisiaj u mnie w szkole był koncert zespołu Avocado, a właściwie dwie osoby z tego zespołu. 🙂 Może jakoś specjalnie za nimi nie szaleję, no ale wzięłam autograf i rozczytać nie mogę 😂
Widać Taniu, że znasz tylko medialnych trybunów hominternu,bo normalny homo sam o sobie często mówi per 'pedał' i naprawdę nie traktuje tego jak obelgi...jest inny,nie czuje się z taką innością gorszy i nie musi tej inności chować za nowomową.
to prawda. mam sporo znajomych w tym srodowisku i sami o sobie mowia w ten sposob. ale uwazam, ze wypowiedz Lume, byla z zamierzenia obrazliwa, co o niej mysle napisalam wyzej.
Widać Taniu, że znasz tylko medialnych trybunów hominternu,bo normalny homo sam o sobie często mówi per 'pedał' i naprawdę nie traktuje tego jak obelgi...jest inny,nie czuje się z taką innością gorszy i nie musi tej inności chować za nowomową.
No przyznaję- nie znam środowisk gejowskich. Jakoś nie złożyło się. Pamiętam tylko proces za użycie tego słowa. Pan zaskarżył sąsiadkę. No znów z mediów pamiętam. Ale, podobnie jak Katija uważam, że tu użyto celowo obelżywie.
Jasne że taka była intencja,ale efekt był marny żeby nie powiedzieć bumerangowy...i tak trzeba było zostawić ten żenujący wpis,a nie dawać wrotkowi asumpt do pisania o hominternie i podstępnej polityce zmieniania słowom desygnatów.
Jasne że taka była intencja,ale efekt był marny żeby nie powiedzieć bumerangowy...i tak trzeba było zostawić ten żenujący wpis,a nie dawać wrotkowi asumpt do pisania o hominternie i podstępnej polityce zmieniania słowom desygnatów.
Mnie nie obrażało , bo nie znałam znaczenia. http://en.wikipedia.org/wiki/Homintern Już doczytałam. Dziękuję - poznałam nowe słówko i jego znaczenie. 🤔 Temat na osobny wątek. Przedziwne.
ha! najbardiej mnie powaliło jak w największej oglądalności - Gienas dał czadu... z "cekiniarską, badziewną, tandetną, wiejską" piosenką country ... HA HA HA