Forum konie »

Stajnie w Warszawie i okolicach

A ja słyszałem , ze w stajni u Lostakowej to konie rzadko kiedy widzą świeżą słomę !!!!!

I mówię Wam , źródło informacji mam na 100 % pewne.

Choć i w tej stajni jeszcze nigdy nie byłem

😉
rider1 bo pewnie mają trociny, torf czy jakieś inne cusie  🤣
rider1 bo pewnie mają trociny, torf czy jakieś inne cusie  🤣

Noooo -  to fakt , ale ....
🙂
No proszę 🙂 Zniknęłam tylko nakarmić ogony a tu taki ładny rozejm. Bardzo się cieszę, że tak się zakończyła dyskusja 🙂

Hipogryf bardzo mi przykro z powodu Kozaka na pewno bardzo to przeżyliście.
Hipogryf  chylę głowę za podejście i rozwiązanie sprawy  :kwiatek:
czy ktoś wie co słychać w stajni Hippiki w słupnie?
Dżigit, a co Cię interesuje dokładnie jeśli chodzi o Hippikę?
Wszystko. Czy są tam jakieś wolne boksy? Kto tam teraz trenuje? czy nie mają jakiś koni na sprzedaż? Czy to prawda że nie mają teraz stajennego tylko luzak jakiś karmi?
hej ! czy ktoś z voltoviczów trzyma konia w Paszkowie ? czy są tam boksy angielskie ?  😉 za odp. będę wdzięczna .
czy ktoś wie co słychać w stajni Hippiki w słupnie? jakie tam są warunki itd. bo znajoma szuka nowej stajni
hippika nie ma wolnych boksów, no i druga rzecz - nie prowadzi pensjonatu
Prowadzi  😉
zduska, nie było boksów angielskich, wątpie żeby były, to staary ośrodek 😉 Misia tam stoi, popytaj 🙂
dzięki Burza  :kwiatek:
kurde tak właśnie myślałam .. byłam tam ale chyba z 7 lat temu  🤣 i mało pamiętam  😁 zaraz napiszę pw do Misi  😀iabeł:
zduska, o angielskie w tamtej okolicy to generalnie trudno.
zduska, o angielskie w tamtej okolicy to generalnie trudno.

mi nawet wystarczy zwykła stajnia ... jest tylko 1 warunek - wszystkie konie musza stać na trocinach  🤣 .. mało realne  😁 aaa i przepraszam..  jeszcze cena - co bym zawału serca nie dostała  😉

edit .. literówka  😂
Cana? wtf? 😉

Noooo żeby wszystko stało na trotach to chyba nic nie znam, może w Wyrębach angielskie ale to już hektar dojazdu.
Wyręba zdecydowanie za daleko .. odległość jaka by mnie interesowała to max 25 km od domku ..  😁 zobaczymy czy coś się znajdzie  😁
Prowadzi  😉

prowadzi ale nie na normalnych zasadach, tzn. żeby tam wstawić konia trzeba się dogadać lub być członkiem klubu.
O ile pamietam kilka boksow angielskich było w Paszkowie. Ale byłam tam lata temu.

Stajnia, gdzie wszystkie konie stoją na trocinach jest w Wiazownej. Jeśli nie zależy ci na luksusach, to polecam.
mara, czyżby u Sułeckich?
Nie, nie wiem jak jest u nich.
zduska, 25km skąd?
"prowadzi ale nie na normalnych zasadach, tzn. żeby tam wstawić konia trzeba się dogadać lub być członkiem klubu."

Ale prowadzi  😉
zduska, 25km skąd?

pruszków  😉

w sobotę podjadę do Paszkowa.. dzięki

mara dzięki ale Wiązowna to chyba druga strona wawy.

wczoraj np. byłam w stajni "przyleśna" co prawda było już ciemno, ale b. miły Pan oprowadził mnie po stajni, poopowiadał.  Dla mnie odpada - czuć było w powietrzu amoniak no i brak boksów ang... a cena 1 000 zł. to już za dużo.
"prowadzi ale nie na normalnych zasadach, tzn. żeby tam wstawić konia trzeba się dogadać lub być członkiem klubu."

Ale prowadzi  😉

😵

niech Ci będzie
W stajni w Duchnicach jest możliwość postawienia konia na torfie mix-torf wymieszany z trocinami. Ogólnie cała stajnia ma stać na tym torfie. No i masz blisko z Pruszkowa.
W stajni w Duchnicach jest możliwość postawienia konia na torfie mix-torf wymieszany z trocinami. Ogólnie cała stajnia ma stać na tym torfie. No i masz blisko z Pruszkowa.

dzięki m ale w Duchnicach jest jeden podstawowy minus .. brak terenów do jazdy  😕

a czy ktoś słyszał coś o tej stajni ? [url=http://wesolekopytko.pl/boxy.html#oferta]http://wesolekopytko.pl/boxy.html#oferta[/url]
zduska odradzam. masz pw
zduska co do wesołego kopytka to z doświadczenia wiem, że właścicielka jest osobą tzw "trudną w obsłudze".
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się