BUCK, potem była Kasia, czyli już z rok utrzymuje się zięć pana Z? 🙂 to w sumie dobrze, bo stajnia była wręcz wylizana kiedy byłam chwilę po tym jak zaczął dzierżawę 🙂 pytam przez sentyment ogromny i tęsknotę, dziękuję 🙂
Jest może ktoś tutaj kto stoi obecnie albo stał niedawno w Szwadronie Stara Miłosna? Nie chodzi mi o stajnię Wasia tylko pensjonat na terenie szwadronu. Podobno kiedyś warunki były fatalne ale teraz się zmieniło, ktoś może wie coś na ten temat? 🙂
Jest może ktoś tutaj kto stoi obecnie albo stał niedawno w Szwadronie Stara Miłosna? Nie chodzi mi o stajnię Wasia tylko pensjonat na terenie szwadronu. Podobno kiedyś warunki były fatalne ale teraz się zmieniło, ktoś może wie coś na ten temat? 🙂
Byłam ostatnio towarzysko i nie zauważyłam żeby warunki sie zmieniły. Z relacji osób które tam bywają służbowo mam info, ze jest brudno i z opieką tez słabo. Mam tam bardzo blisko, a nie stoję tam z końmi.
Karla🙂 Uprzejmie donoszę, że słynna białoruska szkoła wyszokiego szportu, została z Iskierki usunięta. 🙂
Ku obopólnej uldze. Iskierka to fajna stajnia pod względem infrastruktury i dojazdu, ale profil pensjonariuszy bardzo specyficzny. Jedyna zaleta to ta, że tam mało kto z pensjonariuszy faktycznie jeździ - i na dużej i fajnej hali zawsze pustki, w porywach 2-3 konie. Mają tam pewnie jeszcze kilka wolnych boksów bo kilka koni ostatnio się wyprowadziło. Ja bym jednak obchodził tę stajnię szerokim łukiem.
przeczytałam wpis na fb w ocenie iskierki napisany właśnie przez tego szport trenera😉 sine-wszędzie są specyficzni pensjonariusze, gorzej jak do tego dochodzą specyficzni właściciele😉 ja po kolejnym miesiącu stania w Czernidłach coraz bardziej doceniam bliskość stajni, super opiekę, kapitalne siano i normalnych właścicieli🙂
[quote author=Karla🙂 link=topic=46.msg2501721#msg2501721 date=1456264256] przeczytałam wpis na fb w ocenie iskierki napisany właśnie przez tego szport trenera😉 sine-wszędzie są specyficzni pensjonariusze, gorzej jak do tego dochodzą specyficzni właściciele😉 ja po kolejnym miesiącu stania w Czernidłach coraz bardziej doceniam bliskość stajni, super opiekę, kapitalne siano i normalnych właścicieli🙂 [/quote]
tak jak pisalam, cennik na tronie-3 pakiety, 3 ceny🙂 wiem, że Ty nie- bo chyba się na milorda zdecydowałaś, ale info dla innych,bo wiem, że ludzie dzwonią piszą, pytają🙂
To świadczy tylko o nich, skoro są kolejki do pensjonatu. Byłam tam kiedyś i to miejsce zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Żeby nie odległość, sama być zapisała się w kolejkę 😉
[quote author=Karla🙂 link=topic=46.msg2501745#msg2501745 date=1456267477] tak jak pisalam, cennik na tronie-3 pakiety, 3 ceny🙂 wiem, że Ty nie- bo chyba się na milorda zdecydowałaś, ale info dla innych,bo wiem, że ludzie dzwonią piszą, pytają🙂 [/quote]
Karla a wiesz może czy długie są te kolejki? 🙂 z tego co wyczytałam na ich stronie zastanawia mnie tylko jedno. Czy w najtańszym pensjonacie wyprowadzają konia na padok/pastwisko czy trzeba to samemu robić? Lub czy wiesz może że gdybym np. Nie korzystała z karuzeli płaciłabym mniej np. O 50 zł? Pytam bo jednej stajni w kielcach jak się nie korzysta z karuzeli to odejmują 50 zł od pensjonatu, fajnie jakby tutaj też tak było 😉
Jeśli chodzi o Czernidła to swego czasu nawet się zapisałam w kolejkę - ze dwa lata temu - niestety po zwolnieniu się boksów nikt mnie nie powiadomił😉. Dodatkowo raz nawet była opcja na wolny boks jak pytałam - ale właściciele stwierdzili, że najtańszy wariant (taki chciałam bo mieszkam rzut beretem i mogę bez problemu wypuszczać sama) im się nie kalkuluje😉 I broń boże nie chcę wywoływać burzy - może ja jednak za mało się upominałam po zapisaniu w kolejkę i stąd zostałam zapomniana 🙄
Jeśli chodzi o Czernidła to swego czasu nawet się zapisałam w kolejkę - ze dwa lata temu - niestety po zwolnieniu się boksów nikt mnie nie powiadomił😉. Dodatkowo raz nawet była opcja na wolny boks jak pytałam - ale właściciele stwierdzili, że najtańszy wariant (taki chciałam bo mieszkam rzut beretem i mogę bez problemu wypuszczać sama) im się nie kalkuluje😉 I broń boże nie chcę wywoływać burzy - może ja jednak za mało się upominałam po zapisaniu w kolejkę i stąd zostałam zapomniana 🙄
A gdzie teraz trzymasz konia? Bo ja szukam pensjonatu na wakacje 🙂