Wiem, że fizeliny nie ma, ale podłoże jakby nie patrzeć jest dobre. Zresztą w ogóle to mało znam stajni, które mają fizelinę na hali, większość się jednak opiera na piachu i trocinach. A jak się jeszcze chce trybuny to umarł w butach. Ze znanych mi stajni z fizeliną to są Bajardo i Rzęszyce, hale nie za duże i bez kawałka trybuny.
Stajnia w Łazienkach (Belvedere) ma fizelinę i jak dzierżawiłam tam konia w okolicach grudnia, to budowali właśnie trybuny. Hala nie jest jakaś duża niestety i tam tylko dresiaże są, w sensie nie ma przeszkód.
Kiedys ktos pytal o LKJ Klaudyn Kampinos to wrzuce adres nowopowstalej stronki: andrzejowczarek.com
Dodatkowo w polowie marca do uzytku oddana bedzie hala dosc duza (40x16m) z podlozem piaszczystym.
Nowy komplet stojakow juz kupiony, dragi nidlugo beda zamowione /a do czasu jak dotra mozna korzystac ze starszych - nie kolorowych, zwyklych drewnianych/.
teraaaaz szukam jeszcze stajni z brzozami na padoku (u mnie jest jeden taki, ale zazwyczaj łażą po nim fundacyjne "kaleki", więc nie mam co poganiać, choć i tak w planach mam już atak na niego (: ale niestety modeli oprócz mojego królewicza brak).
ooooraaaaz padoku, na którym bardzo dobrze widać wiosną/latem zachód lub wschód słońca.
a może ma ktoś u siebie w stajni jakąś górkę, na której też widać słońce zachodzące w oddali? 😀
Jak kiedyś byłam w Łosiu ( stajnia niedaleko Largo , chyba się potem przeniosła ) to tam górka była nawet spora a i chyba jakiś stawik był . A w tle las . Nie wiem czy tam dalej jakaś stajnia jest .
Prawda 😉 Ztm i pks zatrzymują się przy trasie głównej, czasem widywałam jakiś pks wyjeżdzający z tej bocznej drogi ale podejrzewam, że był to po prostu autobus rozpoczynający trase.
lostak tak, szukam miejsc do zdjęć (: a masz może zdjęcia tej górki u siebie? właśnie weszłam na stronę, którą masz podaną, ale chodzi jakby chciała, a nie mogła 😀 poza tym na niej zbyt dużo zdjęc okolicy nie ma.