Forum konie »

kaloszki dla konia

Burza możliwe że trafiła mi się jakaś felerna para. Ale szok jakiego doznałam, gdy przy płukaniu owcze kłaki zostały mi w dłoni, był bezcenny  😉 
bjooork, nie sądzę żeby felerna bo mi przy każdym praniu też łysiały 🙂 niestety.
gdzie na chwile obecna dostepne sa kaloszki mustanga z futrem ?

z allegro zniknely...  👿
slepota ze mnie chwile temu szukalam u nich na stronie  😵

jeszcze pytanie..

jezeli moj kon nosi horze rozmiar M (te z grubego neoprenu) to jaki rozmiar brac w mustangach ?
no to zainwestuje w eskadrony  😵
slepota ze mnie chwile temu szukalam u nich na stronie  😵

jeszcze pytanie..

jezeli moj kon nosi horze rozmiar M (te z grubego neoprenu) to jaki rozmiar brac w mustangach ?

ja mam M kaloszki wszystkich firm i mustangi też mam M
ash dziekuje  :kwiatek:
Magdzior, a na Reszkę rozm. L nie będzie za mały, bo z tych kaloszek to największy?

mnawet nie patrzylam na roxmiary bo tak jak mówię kolor nie ten i cena też jak na kaloszki trochę wysoka, a co do rozmiaru to tez mógłby być za mały, z Hippici miałyśmy XL, zaś teraz jakies zwykle gumowe  jakieś no name full i też są ok.
Czy miał ktoś kalosze neopranowe Schockemohle i może powiedzieć jak z rozmiarówką (czy XL jest jak na ten rozmiar przystało odpowiedni duże) i jakością?
chodzi mi konkretnie o te -->

edit: przepraszam za post pod postem, ale dopiero teraz zauważyłam,że to ja pisałąm ostatnia w tym temacie, bo było to jakis czas temu już... 🤔
Ach, a moje kaloszki z mustanga okazały się za małe  🤬 niech to! dziwne, te na których się wzorowałam jeszcze nie tak dawno były dobre!
A ja mam neoprenowe kaloszki Fouganzy i są super 🙂  nie przesuwają się i rzepy wyglądają na porządne

http://www.decathlon.com.pl/PL/optimum-protect-22983459/
a kaloszki mustanga występują w innym kolorze niż czarne albo brązowe ?
biale sa jeszcze.
Jak dostane zdjecie od Małożona to zaprezentuje wam Mustanowe brazowe na kasztanie. Moim zdaniem obłędne, chociaz Mąż powiedział ze Pinio wyglada w takich kaloszkach jak Gracjan Roztocki :P  😂

EDIT
Kaloszki brązowe wyglądają mniej więcej tak 😀  😍 😍 😍 😜 😜
Potrzebuję pomocy  😵 myślicie że kaloszki o rozmiar większe będą dobre, bo te są o wiele za małe  🤔wirek: (te to S) foto trochę wyżej 😉.
Geronimo
Ja kupowałam te kaloszki na sklep i generalnie powiedzieli mi że rozmiarówka wychodzi dosyć mała. I faktycznie ja mam L i sa na STYK .Zdecydowanie kupiła bym rozmiar wieksze.
Hypnotize - dziękuję  :kwiatek: ps. rudy wygląda obłędnie w brązowym komplecie! 😍
Geronimoo
Nie ma za co 🙂

A ja mam jeszcze takie zdjecie kaloszków. Ktore oddaje ich kolor 🙂
Magdzior rozmiarówka jest standardowa 😉
(tylko nie kup tych w kolorze snow  🙇 sama potrzebuję ich do czparaka i owijek  :wysmiewa🙂
Ma ktos zdjecie bialych mustangow?  😉
Edytka bez obaw jeśi juz to granatowe mnie korcą🙂
>A ja mam jeszcze takie zdjecie kaloszków. Ktore oddaje ich kolor 🙂

kaloszki kaloszkami, ale kiedy ty sie Hypnotize nauczysz koniowi nogi zawijać... każdą fotkę w owijkach tym psujesz. fuj.
caroline
Mozliwe ze dopiero wtedy kiedy mi ktoś pokaze jak zawijac.
Pomocy, dla konia który ma obwód kopyta (w dole) 46 cm, jaki rozmiar brać Eskadronów? L? :kwiatek:
Hypnotize, kilka instrukcji na volcie było, poszukaj wpisz jak zawijać czy coś i znajdziesz, dużo osób się z niej nauczyło 🙂
Burza
Już znalazłam 😉 I nastepnym razem może uda mi się zawinać ładnie i poprawnie . Chociaz do zawijania to ja ogolnie mam dwie lewe ręce i zajmuje mi to o wiele więcej czasu niz powinno 😉
Ale dzieki 😉  :kwiatek:
Magdzior cudne to Schokomohle  😍 😍 😍 ile one kosztują?? 😀😀

Hypnotize super brąz 😀😀 Moze następne też sobie takie kupie... tylko kiedy mi się te moje zniszczą?? mam 2 pary kaloszków (obie od Caroline wiec już używane) i nie chcą umrzeć  😵 😁 Sa po prostu niezniszczalne  😉
Hypnotize, na początku musiałam wszystko po dwa razy zawijać, jak zaczniesz owijać na codzień to się wprawisz 🙂 ale koniec OT.
xxagaxx w koniku są po 80 zł w sumie to mam już kalosze, ale bardzo mi się podobają🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się