Forum konie »

kaloszki dla konia

A jak romiarówka wypada?
Caroline, jak te kaloszki białe się sprawują?? Szybko robią się zółte??? Bo zastanawiam się nad kupnem🙂

moje sa prane co kazde uzycie lub co drugi raz (lubię zakładać czyste kalosze :lol🙂 więc nie wiem co to znaczy żółte kalosze 😎
uzywam ich od połowy 2008 roku (minus w sumie ok. 8 miesięcy kiedy koń chodził tylko stępem w rece) - i poza tym, ze rzepy są inną nicią przyszyte i drobną na jednym tylnym ochraniaczu, to są w stanie idealnym.

...ale jesli nie zamierzasz ich często czyścic/prać, to tak samo jak wszystko inne w białym kolorze - szybko będzie wyglądać obrzydliwie.
Szukam czegoś takiego do białych ochraniaczy i owijek, jako dodatkowe kaloszki, więc będę je prać/czyścić po każdym użyciu, tak jak  z resztą białe ochraniacze🙂
Dzięki za odpowiedź.  :kwiatek:
Caroline, super są te Twoje kalosze.

Czy Kavalkade ma białe kaloszki neoprenowe?
A jak fajnie sie pracuje w segmentowkach na dosc zatloczonej hali. Hehe... zaczynasz galopowac i nagle polowa wspoluzytkownikow hali zaczyna fruwac w roznych kierunkach.
😉
Uwielbiam ten dźwięk!  😁 😉
Taaa, ja raz dzięki temu dźwiękowi dałam na czerep z kobyły, gdyż... ów kaloszkowy koń zagalopował tuż za jej zadem.  😎
Uwielbiam kobyły.  😵
A jak romiarówka wypada?

Dość duże są- większe od Eskadrona (w obwodzie, bo na wysokość to nie)
w jakiej cenie sa te kaloszki z futrem mustang ? i gdzie moge dostac ? i jak z rozmiarowka ? moja kobyla nosi normalnie L
było o tym 100 razy jak nie wiecej, poczytaj, nawet na ostatnich stronach tego wątku jest
ktoś ma kaloszki żelowe?
szukałam trochę, znalazłam tylko 1 opinię że spadają, a że wyszukiwarka nie działa nic wiecej nie mogę...
czy to jest jakaś alternatywa dla butów?

podbijam, ważne, może jednak ktoś coś wie?  🙇
chodzi o kaloszki żelowe acavallo?
czytałam kiedyś (tu na volcie) że spadają z kopyt
raczej nie jest to alternatywa dla butów ponieważ one nie mają podeszwy  😉
no dobra , ceny sa rozne dlatego pytam ktos pisal ze 45 a ktos ze 65 a teraz sa na allegro , a gdzie moge je indziej dostac /.?
Naciau- 65 zł to nowa cena kaloszków Mustang- mam ich aktualny katalog i
lekko się zasmuciłam tym faktem 🙁
łoooo, podniesli cenke  🙁
Ja kupowałam za 60 jakiś rok temu
ja za 59 dokładnie w lipcu
A one jakoś chwile temu nie kosztowałt czterdzieści pare złotych ?
Z tego co pamietam to nigdy tyle nie kosztowaly, chyba ze jakas promocja byla. Ja za te bez futra ok 50 tez dalam.
ja za nie dałam 45 albo 55zł
Likier, kaloszki mustanga bardzo dlugo kosztowaly 45zl z futrem. od lipca tak podniesiono ceny.
Ja nie pamietam, ja kupowalam w tamtym roku jakos w wakacje za ok 60 zł
zobaczyli szał na nie na r-v to podnieśli  😂 biznes is biznes

gdzie dostanę kaloszki segmentowane?  👀
dziękuje  :kwiatek: ostatnio na allegro szukałam i nic nie było, w stacjonarnych do których jeżdżę też nie 🙁
O tak 45zł, napewno były po 45 przez długi czas.
a ja coś czuję, że S mustangowe będą za małe na moją koninkę. 😵
Caira,  😂

macałam dzisiaj z PasiKoniku owe kaloszki. I jak sprzedam trochę sprzętu, ustatkuje swe wydatki to chyba właśnie takie kupię, bo moje poprzednie kaloszki gdzieś wcięło...  👀
Jupi 😀 Dzisiaj doszły w końcu moje kaloszki Eskadrona z futrem 😀😀 Jutro pewnie będą rozdziewiczane 😀
xxagaxx, fotki!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się