Caroline, jak te kaloszki białe się sprawują?? Szybko robią się zółte??? Bo zastanawiam się nad kupnem🙂
moje sa prane co kazde uzycie lub co drugi raz (lubię zakładać czyste kalosze :lol🙂 więc nie wiem co to znaczy żółte kalosze 😎 uzywam ich od połowy 2008 roku (minus w sumie ok. 8 miesięcy kiedy koń chodził tylko stępem w rece) - i poza tym, ze rzepy są inną nicią przyszyte i drobną na jednym tylnym ochraniaczu, to są w stanie idealnym.
...ale jesli nie zamierzasz ich często czyścic/prać, to tak samo jak wszystko inne w białym kolorze - szybko będzie wyglądać obrzydliwie.
Szukam czegoś takiego do białych ochraniaczy i owijek, jako dodatkowe kaloszki, więc będę je prać/czyścić po każdym użyciu, tak jak z resztą białe ochraniacze🙂 Dzięki za odpowiedź. :kwiatek:
A jak fajnie sie pracuje w segmentowkach na dosc zatloczonej hali. Hehe... zaczynasz galopowac i nagle polowa wspoluzytkownikow hali zaczyna fruwac w roznych kierunkach. 😉
ktoś ma kaloszki żelowe? szukałam trochę, znalazłam tylko 1 opinię że spadają, a że wyszukiwarka nie działa nic wiecej nie mogę... czy to jest jakaś alternatywa dla butów?
chodzi o kaloszki żelowe acavallo? czytałam kiedyś (tu na volcie) że spadają z kopyt raczej nie jest to alternatywa dla butów ponieważ one nie mają podeszwy 😉
macałam dzisiaj z PasiKoniku owe kaloszki. I jak sprzedam trochę sprzętu, ustatkuje swe wydatki to chyba właśnie takie kupię, bo moje poprzednie kaloszki gdzieś wcięło... 👀