Forum konie »

JMPA - Toruń

ooo, jakie mam ładne zdjęcia!  😍
Pstrykałam w sobotę, klasę Open i seniorów, ale nie wrzucam nigdzie wszystkich zdjęć. Jeśli ktoś chce, może podejrzeć TU i ewentualnie opisać konia/znaki szczególne, to pogrzebię w folderze 🙂
(przypadkiem wpadłam na zielone stopki od strzemion, więc gdzieś one są XD)
To moje znaki szczególne już znasz, to nie wiem gdzie wrzucisz- wyślesz na maila, wstawisz tu czy na fejsa, czy tu do galerii :p? W ogóle znalazłam dużo zdjęć z tych zawodów, aż jestem zdziwiona 😉
Achaja znaki szczególne? gniado-srokata kobyła, siateczka na grzywie i gniady wałach ( mam w galerii ich zdjęcia), moim głównym znakiem szczególnym jest chyba toczek, CASCO Spirit, taki z diamencikami ^^ mail: ada.wieczorek@o2.pl , jak coś mojego wynajdziesz to będę wdzięczna  :kwiatek:
Happiowa, podaj mi maila na pw 🙂 add77, poszukam i wyślę pewnie jeszcze dzisiaj 😉
add77, poszukam też u siebie po powrocie do domu 🙂
Wszystkich zdjęć chyba nie dam rady wrzucić. Niestety mój komputer odmawia współpracy :| Wstawię do galerii te, o których będzie mowa, resztę pewnie wyrywkowo.
Jakby ktos mial gniada kobyle , malowana ze strzalka na glowie, czerwona kokardka w ogonie, granatowy czaprak mattesa wyciety i biala plama na zadzie to poprosze na minika@autograf.pl
A w tym roku kto sie wybiera? Duzo osób i mam pytanie duzo par startowało w zeszlym roku w konkursach????
Szukam transportu dla 2 koni z Grudziądza do kaszczorka na JMPA ,nie musza jechac razem..
My niestety w tym roku nie jedziemy. Podłoże mi nie pasuje kompletnie.
Szukam transportu z Poznania na JMPA dla klaczy, może ktoś z Poznania lub przejeżdżający przez niego ma miejsce w przyczepie?
My niestety w tym roku nie jedziemy. Podłożme mi nie pasuje kompletnie.

Majeczka, a jakie jest? Ile w ogole par w konkursie startuje?
wg mnie bardzo kopne, nie wiem może mam za duże wymagania, mi ani klaczcę na której jechałam kompletnie nie pasowało, może przy konkursach 80 cm nie ma to znaczenia, mi w Open jechało się tragicznie, konia wycofałam.
Nie pamiętam dokładnie ile było par ale chyba po około 35-45 (mniej więcej) w kategorii.
edit. tu masz trochę komentarzy które pojawiły się po MPA w zeszłym roku, później chyba zablokowali bo chciałam też coś napisać ale nie dało rady
http://www.voltahorse.pl/jezdziectwo-menu/wyniki/6742-jmpa-toru-11-12082012.html#yvComment
Ktoś jedzie z Warszawy i ma wolne miejsce w przyczepie?  👀
Piękna burza była w nocy w Toruniu... zdaje się, że tradycja trzyma się świetnie...
Dworcika, spokojnie - jutro przyjeżdżam, przywiozę Wam Słońce 😀
Yhm... słońca nie ma. Pada.
Mi to tito, bo wpadnę najwyżej na moment zobaczyć jak w tym roku i tyle, ale z tego, co słyszałam o przygotowaniach, to musi być rzeźnia.
Wie ktoś może czy w tym roku JMPA sie odbędą ? Zamierzalam w tym roku jechac a tu nic nie widać, nic nie słychać ..
9-10 sierpnia, propozycje gdzieś mi na fejsie mignęły, ale nie mogę się teraz ich doszukać.

Jednak znalazłam:
https://www.facebook.com/events/646145192120305/?fref=ts
Dzięki wielkie! Kto będzie w tym roku?
I orientuje sie ktoś może czy w pobliżu można wynająć jakiś pokój ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się