Forum konie »

JMPA - Toruń

zoja, strasznie fajnie było Cię poznać! Podłoże faktycznie kopne ale całe szczęście nie pada więc błota nie ma. Dużo koni dużo ludzi wg mnie organizatorzy chyba nie do końca przygotowani na przyjęcie takiej ilość ludzi.
No i klops. Wczoraj byłam od 13:30 do samiusieńkiego końca końca. Dziś wpadłam dopiero koło 15:30, wyszłam po ostatnim konkursie.
Majeczkową Nimfę widziałam. W stajni 😁 Poza tym nikogo nie znalazłam, poza tymi, których znam. Yh...
Zdjęć trochę mam, ogarnę się z nimi i podrzucę Wilejce, żeby wrzuciła na FB. Jak znajdę chwilę, to zrobię też folder w swojej galerii na RV.
Dworcika, ją Fufke wycofalam w 1-wszym nawrocie nie chciała skakać na tym podłożu, szkoda no ale trudno. Cały czas byłyśmy z Zoja na terenie niedawno wyjechalam do walki. Szkoda że się nie zlapalysmy:-(
Widzialam na listach, że zrezygnowalyście. Domyślalam się, że musiało chodzić o podłoże.
Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja 😉
Byłam w sobotę, z przejazdów w sumie niewiele widziałam :P Są gdzieś wyniki?
podpinam się pod pytanie o wyniki 🙂
Pomalusieńku będę wrzucać zdjęcia do galerii. Wyników niestety nie mam i nie wiem gdzie są (jak już są 😁 )
na voltahorse są
To ja dorzucę kilka zdjęć majeczki i jej podopiecznej Marysi (której btw gratulujemy samych czystych przejazdów i piątego miejsca w juniorach  😅 )

szkoda, że tak późno ogarnęłam ten wątek, to byśmy się zgadały 😉
majeczka też miałam konia w hali 🙂
są gdzieś jakieś zdjęcia? może ktoś prywatnie robił?
Trochę zdjęć na fejsie jest, jednego linka wrzucam:
sobota
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.487785277899832.116746.458172704194423&type=1#!/media/set/?set=a.487048107973549.116507.458172704194423&type=3
niedziela
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.487785277899832.116746.458172704194423&type=1

i jeszcze tu:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.340207296066880.81839.290096004411343&type=1
Dajcie mi jakieś cechy szczególne z rysopisu koni/jeźdźców (czapraki, ochraniacze-jakieś kolory itp.). Jak znajdę na swoich zdjęciach, to wrzucę w pierwszej kolejności.
Szkoda że się nie spotkałyśmy,:| moja ulubiona fotka to ta w galopie na tle przeszkody pavo to tak z zamiłowania do rozowego hihi
Galeria JMPA 2012

Wrzuciłam dopiero część zdjęć, została jeszcze cała masa, będę uzupełniać pomalutku. Niestety komputer nie pozwala na dobre tempo :[ Zdjęcia bez żadnych poprawek, część mocno średniej jakości, bo niestety - ani ze mnie fotograf dobry, ani aparat po "kontuzji" niezupełnie współpracujący. No ale coś tam widać. Będę pisać, jak będą pojawiać się kolejne zdjęcia.
kojot te ostatnie ładne 🙂
myślałam, żeby pisać na priv, ale napiszę tu, to może więcej osób się odezwie  🙂 w sumie to brak znaków szczególnych. Mały gniady konik z łysinką, nachrapnik hanowerski. Ja w szaro-czarnym kasku tattini, granatowy rajtork, białe ochraniacze i biały czaprak łezka, zielone stopki w strzemionach, zielony napierśnik. Mile widziane zdjęcia z lania wodą 😉
ps jechałam open
Trochę zdjęć jest też na www.fb.com/koniefoto
więcej będzie w najbliższym czasie 😉
Happiowa, co Ty gadasz,że brak znaków szczególnych? 😁 Te strzemiona to był Twoj największy znak!
Na laniu wodą już nie zostałam, ale Twoje zdjęcia chyba gdzieś mam. Poszukam

Niestety, tu się nie popisałam, ale coś tam złapałam. Znalazłam 5 zdjęć, ale wydaje mi się, że gdzieś jeszcze coś mam. Te są z niedzieli.

Więcej w galerii.
majeczka, która?  😁

Dworcika fajne fajne, mam nadzieję, że będzie więcej 😉 bo w tej galerii też jestem, ale nie na skokach 😉 haha a myślałam, że w tak na biało to mnie nikt nie skojarzy 😁
Happiowa, napewno Wilejka Cię ustrzeliła, będą na FB.
zoja, ta druga😉 😍
Happiowa, strzemionka były the best 🤣
haha te strzemionka to się wszystkim podobają 😁
Dworcika wielkie dzięki za zdjęcia, super są 😀 mogę na fb jedno wrzucić?
to jak się coś nowego gdzieś pojawi to wrzucajcie tu linki od razu :kwiatek:
Happiowa, wrzucaj 🙂
No, wszystkie zdjęcia dodane - bezpośredni link do albumu: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.340207296066880.81839.290096004411343&type=1
a ma ktoś może jakiś kontakt do tej dziewczyny, która robiła zdjęcia? Tej, która stała na parkurze? Napisałam do organizatorów, ale jakoś wątpię, żeby się mną zainteresowali.
nie jesteś z TKJK więc się nie zainteresują 😉
trzeba kogoś stamtąd wysłać 😁
To jest Marlena Rakoczy. Na picasie sa od niej juz fotki.
możesz podrzucić?  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się