Siwaaa Przewoźny pojawia się z RTG dość często w Szczecinie - musiałabyś przedzwonić do niego zapytać czy będzie w pobliżu - wozi ze sobą rtg cyforwe wiec wynik masz natychmiast, dr Złoto tak samo;
witam, potrzebuję dobrego weterynarza, chodzi mi o badania kupno-sprzedaż i by mnie nie zjadły koszty dojazdu w okolice Staszowa (woj. świętokrzyskie) Kogo polecacie?
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Zaśmiecanie forum, powielanie identycznego posta w wielu różnych wątkach. Proszę w końcu przeczytać regulamin
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] nagminne korzystanie z forum niezgodnie z jego zasadami
witam, proszę spojrzeć na daty i godziny wstawienia posta - data i godzina jest identyczna- dostałam już za to oficjalne ostrzeżenie, więc rozumiem, że Moderator karze mnie za TA SAMĄ RZECZ DWUKROTNIE??? NIEŁADNIE!
Za posty otrzymałam oficjalne ostrzeżenie, które wyjaśniłam i za które przeprosiłam, że regulamin czytałam już dawno, i faktycznie popełniłam błąd, ale za zwrócenie uwagi widzę trzeba się wyżyć. nieładnie!