jagoda1966, Jeszcze raz dziękuję za bezinteresowną pomoc z PIT-em. :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazję Ci się jakoś odwdzięczyć. 😀
Dziękuję Julie za to, że jest wspaniałą osóbką, użyczyła mi swoją super brykę do przewiezienia konia, zrobiła milion kilometrów, umieściła konia w przyczepie, słuchała mojego stres-paplania i kupiła mi parówkę 🙂 i
Bardzo dziękuję wszystkim forumowiczom, którzy wspierali mnie po śmierci Kuby - na samym forum jak i w prywatnych wiadomościach, mailach, na portalu społecznościowym... Nie sądziłam, że dostanę takiego kopa życzliwości, otuchy, tyle wsparcia - nie wiedziałam, że tyle osób nam kibicowało, nie wiedziałam, że aż tylu z was śledzi nasze losy i że to, co się stało poruszy was nie mniej niż mnie... Dziękuję. Jesteście wspaniali.
A ja dziękuję forumowiczce westa za wszystko co dla mnie zrobiła !!!!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: W takich chwilach robi się człowiekowi tak głupio z wdzięczności, że aż nie bardzo wiadomo jak to ogarnąć. 😡
Wielkie dzięki dla Na_biegunach :kwiatek: Poratowałaś mnie bucikiem dla mojej łamagi, bardzo jeszcze raz dziękuję 🙂 Dobrych ludzi poznaje się w biedzie :kwiatek: