Dziękuję bardzo, bardzo Lance_Cathar za opiekę nad Żarem, kiedy ja nie mogę dotrzeć do stajni i za "ogarnianie" wszystkiego :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dziękuję dziewczyny! :kwiatek: :kwiatek: Bardzo miło mi się to czyta 😍 W sumie to taki nasz voltowy chłopak, trzeci voltowy szkrab odkąd w 2005 roku powstał wątek 🙂
Oj, chyba czwarty 🙂 (mój już był na świecie, gdy wychodziłaś z ówczesnych perturbacji - w sumie, to "przez ciebie" utkwiłam na volcie, bo byłam w ciąży, a w wątku działo się, działo 🙂😉. Super chłopak!
nerechta, no to prawda, pomyśl co ja przeżywam jak idę odbierać młodego i mówię 'Dzień dobry, Tycjan 2a' 🤔 I po chwili sobie myślę, że to chyba jakiś żart, ja, no JA mam takie duże dziecko?! 😍
bera7, temat jest otwarty, zobaczymy jak będzie 😉 Generalnie ciężko mi się rozstawać z życiem, w którym przesypiam noce, dziecko samo czyści nos i korzysta z toalety, wychodzi sam na dwór i komunikuje jasno swoje potrzeby, w którym nie wyglądam jak wieloryb, nie miewam huśtawki nastroju, biust nie wygląda jakby miał zaraz się rozerwać, brzuch jest płaski i widzę swoje stopy 😁 A poważnie mówiąc, myślimy o dziecku, tylko ja już wiem, że to nie jest różowiutki bobasek z reklamy pieluch, tylko cóż..no trochę ktoś inny 🙂 I z tą wiedzą dość trudno z całą świadomością odstawić zabezpieczenie.
Serdecznie dziękuję Ash za to, że poświęciła mi swój czas i tym sposobem rozjaśniła bardzo w głowie 🙂. Przemiła, kontaktowa i otwarta osoba 🙂. Podziękowania należą się również Pamirkowi, że zniósł mnie na swoim grzbiecie. Dziękuję jeszcze raz!!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Dziękuję PumCass za to, że tak bardzo mi pomaga :kwiatek: i między innymi kiedy nie mam czasu, żeby przyjechać do konia, to mogę na nią liczyć... dziękuję :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
[quote author=ms_konik link=topic=4519.msg1919636#msg1919636 date=1383951532] Serdecznie dziękuję Ash za to, że poświęciła mi swój czas i tym sposobem rozjaśniła bardzo w głowie 🙂. Przemiła, kontaktowa i otwarta osoba 🙂. Podziękowania należą się również Pamirkowi, że zniósł mnie na swoim grzbiecie. Dziękuję jeszcze raz!!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: [/quote] O jaaa,ale mi miło. Nie ma za co!!!! Zapraszam do nas w każdej chwili 🙂