Ja wysłałam wczoraj. Jak dojdą, dajcie ludziska znać tu, lub na PW. Z góry przepraszam za tą paplaninę, pierdoły ale zero talentu plastycznego. A no i życzeń też pisać nie potrafię 😎
Moje poszły dzisiaj, przepraszam, że tak późno, ale nie miałam kiedy kartek kupić 😵 Z góry sory, za mało kreatywne życzenia, ale ja życzeń składać kompletnie nie potrafię 😂
JARA proszę bardzo. Uff dobrze,że kurczaki się podobają bo nie mogłam się zdecydować. 🤣 Oj tam nie zwariowałam :P Ale nie myślałam,że już dziś dojdzie.
Ja dostałam właśnie kartkę od Karla🙂 no raczej paczkę 😀 jestem bardzo wdzięczna za taka niespodziankę . Życzenia super dodatki też świetne ,bardzo bardzo dziękuję Ci :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ps. normalnie aż mi wstyd bo w tym roku się nie popisała ,wysłałam zwykłe kartki ,zwracam się o przebaczenie bo mam w domu szpital polowy (11 koni chorych 😵 ) i naprawdę nie mam czasu na nic . :kwiatek:
Karla, nawet nie wyobrażasz sobie z jak wieeeelkim uśmiechem wyjmowałam z koperty niespodzianki od Ciebie 😜 Świetna kartka, wielkie dzięki! Aż mi głupio, że moje kartki przy tym takie zwyczajne... 😉
Ja od razu przeproszę osoby, którym wysłałam kartki, że napisałam takie beznadziejne życzenia 😡 mam taki młyn w pracy, że zapominam, jak się nazywam. I na dokładkę pracownica przybiła pieczątki firmowe na kopercie 😡
ja też przepraszam, że tak bez dodatków i że życzenia marne... za to próbowałam nadrobić flamastrami...😉 także wybaczcie, że bez szału i dajcie dziewczyny znać jak dojdą😉
Teli dzięki za wyrozumiałość ,czekaj na swoje kartki docelowe ,moja była tylko dodatkowa dla Ciebie ,taka od serca chociaż skromna . Wesołych Świąt :kwiatek:
HORSES_ Teraz chociaż wiem do kogo wysłałam ,bo miałam adres bez niku i czekałam kto się odezwie .Wesołych Świąt :kwiatek:
Dziewczyny, a nie przesadzacie trochę z tym przepraszaniem?
Przecież nie chodzi o to kto dostanie ładniejszą kartkę, fajniejsze życzenia czy jakieś dodatki. Chodzi o sam fakt dostania kartki, o fajną zabawę. Tak mi się przynajmniej wydawało. Jeśli jestem w błędzie to napiszcie, też przeproszę, bo moje kartki i życzenia są zwykłe.
Horciakowa, niby wiem, ale z drugiej strony jak ktoś powysyła całe paczki z milionem upominków, a dostanie trzy zwykłe kartki, to mimo wszystko jest trochę głupio. I chociaż wg mnie chodzi właśnie o te kartki a nie prezenty, to jednak jakby ktoś się spodziewał cudów i był rozczarowany, wolę przeprosić tym bardziej, że w sumie mogłam tez wymyślić coś szałowego, tyle że nie miałam za bardzo kiedy. Ale mogłam o czym wiem, więc przepraszam, że nie "zrobilam szału"😉
(3 razy dziennie sprawdzam skrzynkę 😁 - też tak macie? )
nie mamy, nie mamy 🤣 ja cały dzień siedze w pracy, wiec ciężko mi sprawdzać 😵 ale jakieś awizo wczoraj znalazłam. List polecony na mnie czeka 🏇 więc może mooooże... 🤣