I apeluje do wszystkich aby nie było cyrków- kartki wysyłamy do 10 kwietnia. Nie ważne jest że ktoś gdzieś tam coś i nie mógł. 😫 😤 Jednym to wisi innym nie czy otrzymają kartki przed czy po świętach -ale nalezy uszanować zasady. Prosze o przypilnowanie terminu. :kwiatek:
ChingisChan dla jednego coś jest kiczowate a dla drugiego wysłane z sercem. Liczy sie gest, a to czy karta jest ,,kiczowata" pozostaw lepiej własnej ocenie bez narzucania presji na forum.
Dobra, przepraszam za zamieszanie ale chciałam w tych dwóch wiadomościach napisać, że: Chciałabym w sklepie kupić kartki, które wg mojej oceny byłyby ładne, estetyczne, nie zapchane i wysłać je do osób, które wylosuję. Prawdę mówiąc ja cieszyłabym się z każdej którą dostanę (kartek nigdy nie dostawałam).
trochę po terminie, ale można się jeszcze dopisać? (-: 14 byłam w Skaryszewie i do dzisiaj walczyłam z reportażem, nie miałam czasu zerknąć w niusy voltowe, a chętnie bym się przyłączyła
Nie było mnie w Krakowie w weekend więc nie miałam internetu dlatego dopiero dziś odpiszę ; MsCarmen 😀-możesz się jeszcze dopisać jako,że mam małe opóźnienie z spisywaniem adresów ale spokojnie już za nie długo zacznę je wysyłać.Postaram się zrobić to jak najszybciej ale mam też mnóstwo prac do szkoły więc nie zrobię tego w jeden dzień.Czyli koło poniedziałku zacznę wysyłać adresy ale od razu informuję,że nie wyślę ich do wszystkich w jeden dzień.
Chciała bym też powiedzieć,że poprawny adres,który trzeba mi dostarczyć to IMIĘ I NAZWISKO(sama nazwa re-voltowa nie wystarczy),NAZWA ULICY,NUMER MIESZKANIA\DOMU I KOD POCZTOWY.Czyli wszystko co jest potrzebne aby kartka doszła. 😵