Dobra jeżeli takie terminy wam pasują to trzymamy się ich.Co do Nirv to nie mam pojęcia jak to zrobimy i czy w ogóle brać ją pod uwagę ? Jakieś pomysły ?
Oczywiście,że można 🙂 edit; skończyliśmy na numerze 46. chestnut0 następną osobę proszę o nie kopiowanie całej listy tylko dopisanie się z numerem 47. Co jakiś czas lista w pierwszym poście będzie aktualizowana i nie będzie potrzeby kopiowania całej 😀
Jako,że w porównaniu do poprzedniej edycji jest nas mało to do 15 marca ewentualnie można się dopisać.Co do adresów to można wysyłać,myślę,że szybko się z tym uporam...
Jako,że w porównaniu do poprzedniej edycji jest nas mało to do 15 marca ewentualnie można się dopisać.Co do adresów to można wysyłać,myślę,że szybko się z tym uporam...
A słuchajcie, co będzie z Prestige? Bierze udział w zabawie? Mraulin Na liście w pierwszym poście jest 2x Dworcika 😉 (przepraszam jeżeli już ktoś to zgłaszał)
A słuchajcie, co będzie z Prestige? Bierze udział w zabawie? Mraulin Na liście w pierwszym poście jest 2x Dworcika 😉 (przepraszam jeżeli już ktoś to zgłaszał)
A stało się cos z Prestige ? Bo nie bardzo wiem o co chodzi.Nie śledzę ostatnio r-v dokładnie. I dzięki za zwrócenie uwagi nie zauważyłam tego :kwiatek:[quote author=HORSES_ link=topic=45151.msg930674#msg930674 date=1299708190] 52. Siss 53. żużka 54. marthinka 55. Maddie 66. Horses_
Mraulin, konta Prestige nie ma. Ten sam człowiek ma nowe konto ale nie wiem dokładnie dlaczego w wątku "rozmowy ignorowanych" modzi mówili, że nie musimy się już nim martwić 🙂