Do mnie dziś doszły kartki od olciiik i naciau, obie są śliczne, strasznie dziękuję za życzenia :kwiatek: Spóźnione, bo spóźnione, ale radość ta sama 😉
meganhorse(()), o, to pewnie ja :P Przepraszam, że tak nijak, ale kupując kartki nie spojrzałam do środka i klops z tymi zyczeniami wyszedł 🙁 Hmm... a na reszcie chyba nick napisałam 😁
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 28 kwietnia 2011 10:09
Pocieszę Was: właśnie dostaliśmy pismo z poczty, że jeden z listonoszy kradł wszystkie paczki i listy [dręczał tylko polecone] i że mamy cierpliwie czekać, bo jest tego kilka tysięcy, więc może coś dla nas się też znajdzie. ChingisChan, nie masz jeszcze żadnej? Jedna powinna być ode mnie, wysyłałam 11.04. Dwie inne doszły.
po pierwsze przepraszam dziewczyny za kiczowate kartki, niestety musiałam wysłać nowe, bo... Pani na poczcie powiedziała, że listy zaginęły /-: na szczęście mnie kojarzy i dała mi nowe znaczki za darmo
i dziękuję ogromne olciiik, Alabamka, Sznurka ( z rudymi małpkami :hihi🙂 oraz ita :kwiatek:
Widzę, że poczta zawodzi i pomimo tego, że miło jest dostawać kartki to raczej nie dam jej już zarobić jak takie rzeczy się dzieją...
Niestety nie wiem co z kartkami, które wysłałam 11.04 doszły czy nie... Nasza Poczta Polska zaczyna działać mi na nerwy, bo kartki wysłałam priorytetem...