Tajemnicze awizo było od małej paczuszki od Karli 🙂 😀 Bardzo, bardzo dziękuje :kwiatek: prosze ucałować Drapcia i narzeczoną 😉 A wczoraj przyszła też kartka od Cyntii- również bardzo, bardzo dziękuje :kwiatek: 😀
Arroch, Super że konikowi smakował prezencik 😅 Madmaddie, Również dostałam od ciebie już kartkę i po przeczytaniu tego dłuuugiego listu aż mi głupio, że moja taka uboga była 😡 Dziękuję :kwiatek: Fin, Cieszę się, że doszło 😉 No to mam 3 kartki dostarczone, 6 w drodze i dostałam 1 😀
Wczoraj doszły do mnie kolejne dwie kartki od: gacek - dziękuję za piękną kartkę i życzenia, mam pytanko : czy robiłaś kartkę sama? jest naprawdę urocza :kwiatek: Maddie - dziękuję za kartkę i życzenia - z życzeniami trafiłaś w sam raz 🙂 no i ten list... nawet nie wiesz jaką radość mi sprawił fakt, że dostałam list, pierwszy raz od wielu, wielu lat... :kwiatek:
asieńka bardzo się cieszę, że udało mi się trafić 😉 Strasznie ciężko napisać jakieś szczere życzenia komuś, kogo się totalnie nie zna 😉 Straszne to jest, że listów się już nie pisze, tylko e-maile, GG, skype i te inne duperele. Nawet sama nie potrafię napisać takiego prawdziwego listu, bo to dla mnie zbyt sztywne 😉 Jak czytałam stare listy z moją babcią... Ach to było coś pięknego! Jakiego ludzie używali języka, jaka estetyka, nie pisali o północy, kiedy już ledwo na oczy widzieli i nie walili najgorszych ortów z możliwych 😁
Dostałam cudną kartkę od kuki i się uśmiałam, bo mega pomysłowa 🙂
Dziękuje ślicznie :kwiatek:
Moje poszły poleconym, i przyznaję się bez bicia ze życzeń to w nich nie ma bo ja jestem w tym kiepska! Mam tylko nadzieje że się nie obrażą ludziska 🙂 😡
W piątek doszły do mnie kartki od ChingisChan i Chess, a dzisiaj od pokemon i Mraulin 😅 Dziękuję bardzo za życzenia i śliczne kartki :kwiatek: Jutro zrobię zdjęcie i wstawię.