No to teraz trzeba jeszcze ustalić jakieś ramy optimum - bo za dużo w jedną bądź w druga stronę to niedobrze... a tutaj jak widać nie wiadomo czy się już martwić czy jeszcze nie 😀
ankers, mam to samo co Ty. Nie ma przed kim się lansować. 🙁 Miałam ponad 500 punktów na plusie, ale rozrzucania sprzętu dokładnie nie policzyłam. Niestety jak policzyłam minusy to wyszło, że w końcu mam ok. -1000. Nie jestem lanserem. 🙁
nie, to tak nie ma. ja protestuję. za posiadania przydomowej stajni powinno być jakies + 500 za każdego konia w stajni +100 za kazdego konia sportowego + 250 😎 (wiecie, od LL wzwyż xP) za każdą sesję sprzątania kup na padoku - 100 za każdy spacer do stajni z pełnymi wiadrami zimą +... 20 (doceńmy ten trud)
ej, czemu za brak nowego sprzętu przez miesiąc i regularne przekuwanie trzeba odpokutować aż seksem z trenerem? Który trener to wymyślił? 😂 a jak do tego dojdą jeszcze nie daj boże ochraniacze i kask na jazdę, to już nawet własny koniowóz z naklejką "konie sportowe" nie pomoże 😀
edit: lanserski spacerek po wsi w dereczce +100 ( najnowszy eskadron dodatkowe +50 )
o nie. jestem na drugim miejscu! mam -2505 xd a to wszystko przez brak nowego sprzętu, zakładanie ochraniaczy, sprzątanie po sobie ( nie mam wyjścia xd) pilnowanie terminów szczepień i odrobaczeń i przekuwanie regularne! ; <
za polamanego nie, ale za takiego, ktory jest wieziony do kliniki z powodu zaropialego oka, albo 2 centymetrowego rozciecia skory jest +20 za kazdy dzien pobytu. 😉
Punktowane powinno być chodzenie w białych bryczesach podczas zawodów jeśli się nie bierze udziału w zawodach 😜 a taką agentkę znam co śmiga zawsze w białych spodniach jak są zawody 😁
za polamanego nie, ale za takiego, ktory jest wieziony do kliniki z powodu zaropialego oka, albo 2 centymetrowego rozciecia skory jest +20 za kazdy dzien pobytu. 😉
Kurczę... to się nie łapiemy... 🙁 a czerwony gips? 😁
mam -23 , mało jakoś 🤔 a w ogóle to czemu za zakładanie ochraniaczy są ujemne punkty? toż to lans w czystej postaci! a jak veredusy albo eskadrony to juz w ogóle!