Przeprowadziłem obliczenia dla "przykładowego zawodnika" - wyszło mi 300 punktów (na plus) - nic nie pomogła jazda w kasku i pranie derek. Potrzebny chyba jakiś współczynnik korekcyjny od ilości koni, klasy sportowej, bo stajenne divy wpadną we frustrację 🙂
p.s. siły postępu przystąpiły do kontrataku - wątek: Końska rewia mody cz. V (2011) jest wyżej niż ten 🙂
proszę liczyć jeszcze takie rzeczy: ujemne: -koń w butach -koń chodzący na padok (punktacja w zależności od liczby godzin) -za przestrzeganie zasady na hali; koń stępujący w środku, kłusujący na zewnątrz -za sprzątanie przeszkód po jeździe
naliczyłam 18 punktów, które się u mnie zgadzają, Visenna, pijesz do mnie? Do mojego psa, do palenia fajek, siodła bezterlicowego, bluzy pod kolor, wyjazdu na spacery przez śliską drogę, jazdę bez kasku, jazdę z batem, sztuczki, 3 derek, kantara sznurkowego, ostróg, suplementy,ów, treningów z przyjeżdżającym trenerem, koniem parującym po jeździe? ja to półżartem traktuję, ale dziwne, że tak zestawiłaś te rzeczy 😀iabeł: Myślałam, że mamy dobre kontakty w stajni, a jednak jakaś mała zazdrośc chyba rzez ciebie przemawia 😎
naliczyłam 18 punktów, które się u mnie zgadzają, Visenna, pijesz do mnie? Do mojego psa, do palenia fajek, siodła bezterlicowego, bluzy pod kolor, wyjazdu na spacery przez śliską drogę, jazdę bez kasku, jazdę z batem, sztuczki, 3 derek, kantara sznurkowego, ostróg, suplementy,ów, treningów z przyjeżdżającym trenerem, koniem parującym po jeździe? ja to półżartem traktuję, ale dziwne, że tak zestawiłaś te rzeczy 😀iabeł: Myślałam, że mamy dobre kontakty w stajni, a jednak jakaś mała zazdrośc chyba rzez ciebie przemawia 😎
pies też jest do lansu? To chyba najwięcej punktów ma jack russel 😉
otóż to. W każdym bądź razie teraz już wiesz że stałaś się postacią legendarną wręcz, na cześć której tworzone są, prawie jak poematy wierszem pisane, całe nowe wątki na forum. 😉
Ja bym jeszcze dawała +50 za pozowane zdjęcia w sukniach na konium i siodłanie konia głównie do tych "sesji". Tej mody na fbl to ja nigdy nie pojmę (nie wliczam tu Gosi M. bo to zupełnie inna kategoria)
ps. Pinesska, jak przeczytałam pierwszego posta to pomyślałam to samo co Ty 🙂 jakaś dziwna złośliwa zazdrość wyłazi??