raczej straszne a u nas meczety rosną jak grzyby po deszczu
To jest konsekwencja tego, że państwo uważa, że każda religia jest tak samo dobra, a najlepszy jest jej brak. W to miejsce wchodzą jakieś satanistyczne popłuczyny - w rodzaju promowanego pseudosłowiańskiego pogaństwa - albo inna religia, o zdecydowanym charakterze, której pedalski skansen, jakim jest Europa, nie potrafi się oprzeć, bo załatwiają ją posługując się "tolerancją".
Dzisiaj dostałem linka do tak drastycznego materiału z Afryki - że ten, co pokazała Tania, to bułka z masłem dla pensjonarek. TVN się na ten temat nie zająknie, bo jest zajęty promowaniem księdza-patrioty, Lemańskiego - także z tego powodu, że ci z Afryki, czy innego regionu mają poglądy podobne do Palikota - tyle, że są bardziej radykalni w środkach.
Żeby nie było, że zmyślam - to niedawno, oczywiście w godzinach nocnych, na TVP Historia był program o wdowach po robotnikach z 1976r. z Radomia. Opowiadały, jak to funkcjonariusze SB - czyli przyjaciele GW, TVN, Hartmana, Baumana czy Dutkiewicza (obecny mainstream okołoplatformiany) pytali aresztowanych, czy są wierzący - i jak odpowiedź była tak, to golili na głowie krzyż, a potem bili, aż człowiek umierał. Sami się prosimy o to, by nas sprowadzić do roli nierogacizny, która zasługuje tylko na rzeź ("profesor" Hartman - któremu chodzi o prawa zwierząt i ludzi, by były takie same - no to są).
bo niestety kazda religia niesie za sobą ludzkie wynaturzenia Jerozolima też została skąpana we krwi przez Krzyżowców a że czasem religią staje się ideologia polityczna, bogiem przywódca partii, to i działania są podobne
Maks mówi jak jest 🙂 podobał mi się odcinek o systemie edukacji w Stanach 🙂 no i to raczej nie on strzela ludziom w głowy, tylko ci spod czarnych flag z białymi mazajami