Forum konie »

Samokrytyka :)

Zairka, mnie to sie z tym kojarzy  😁

I tak najlepsze miny wali mój ślubny  😵
Zairka padłam ! 😀 Mistrzostwo 😀
jak antylopa  😂

chyba jak pegaz, tylko skrzydła domalować 😀
Zairka wymiata... a tu ja i mój zaciesz  😀 mam nadzieję, że coś widać.
Zairka, wymiotłaś hihi 😀
nie wiem czy było, ale ....samokrytyka jak nic. W miare jak nie wróce do dawnej jazdy to pewnie bym nazbierała jeszcze pare takich "kwiatków".

1.

2.

życze miłej pożywki
pozdrawiam
Matko słodka 😲 😲 😲... utrzymałaś się?
hehe no właśnie kobita mnie zaskoczyła bo chciałam skrócić i by wyszło ok...ale w tym wypadku miała swoje zdanie

utrzymać sie utrzymałam....grunt to było puścić line i dalej dla czarnej nie przeszkadzać. ba ❗ nie wiem jak ale nawet jej grzbietu nie oklepałam 😉
Nat, Zairka - jesteście boskie  😍

Ja mam takie xD

Gagulec, padłam! 😂
Gagulec, przyjaciel wesoleg diabla 😉
koń chciał koniecznie zrobić jeszcze jedną foule ja stwierdziłam skaczemy już, no to kobył skoczył. Foto zrobione jest w ciekawej fazie lotu 😁
Mnie wywaliło nad siodło hen hen (tu dopiero leciałam a dogonił mnie tylny łek i wybił w chmury), generalnie wylądowałam kolanami na klockach i miałam mega krwiaka w pachwinie 😵
Kobył jest przeczulona na pysk a ze zostałam z reką to własnie obrazek wygląda tak a nie innaczej 😉
Zairka, antylopa jak nic!  😂
Nat, niezły zapasik  😁
Gargulec, dobra mina do złej gry  😜
Rzadko kiedy mam zdjęcia z jazd ale jak już mam to zawsze jest coś nadającego się do tego wątku:

Koniku patrz pod nogi bo się pozabijamy 😂
ja najdziwniejsze rzeczy robie na oklep... całemoje ciało żyje własnym życiem wtedy 😁
czy Wy wiecie w ogóle co to łestern?
to jest łestern 😁 😜  plus oczywiście profesjonalny strój jeździecki, czyli oderwana od wideł 😁

i akrobacje z nogą... zawsze ucieka mi lewa łydka 😁  a tutaj wygląda na złamaną.... a do tego malowniczy garb 😎

ha a teraz wam poprawie humor i dodaje tu zdjęcia sprzed kilku lat  😂 😂 😂 😂 😂
Ha i ja mam jedno ciekawe 🙂
nie ma to jak lądowanie na bezdechu  😂  😂

Myszowiec - na ostatnim zdjęciu wyglądacie jakbyście się z koniem nieźle spili  🥂  👀 czad😀
Zairka- O jaaaaa  😲
Fantazja- Twoja podświadomość chce Ci przekazać, że marzysz o crossie  🤣
Gagulec- Świnka Kłiiiitam 😉
Jasnowata- sprawdzasz czy buty dobrze doczyściłaś??
No nie byly one czyste 😀
Fantazja jakie wkkw  😁

Micheal Jackson plus białe skarpetki z biedronką  😁

Tu już chyba nie wiedziałam co ja mam robić 😂
no to i ja sie doczekałam kolejnego "pięknego" zdjęcia 😉

zdjęcie na miarę kwiatków z nk  😎

pt. "znęcanie sie nad koniem"

to przerażenie w oczach, wyciągnięte wędzidło...szkoda jeszcze że konia nie trzymam na lince. I ten bat ❗ ( tak naprawde wcale nie jest blisko :kwiatek: poza tym kon co jak co ale bata sie nie boi )

w sumie nie wiem jak jej sie to udało 🤔

phihih coś dla mnie

1.
2.
3.
4.
drobna- jak dla mnie 2 najlepsze 😉
drobna

pierwsze jak dal mnie:"durny(a) po coś to skakał" ale drugie ....sama wiesz hehe 😉
jak oglądam te zdjęcia to się nie mogę przestać śmiać, że takie miny robię
jak znajdę coś jeszcze to wrzucę ;p
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się