Forum konie »

Samokrytyka :)

Libella nie dziwię się, że się bałaś i dobrze że zmieniłas trenera  😉
O matko, i jeszcze z gołą głową 🤬
Libella, nie twierdze, ze nie wiesz. 😉
Nie dziwie sie, ze sie balas... no i bardzo dobrze, ze zmienilas trenera.
Klami a ja nie twierdzę, że Ty twierdzisz, że ja nie wiem 😁
Paa tak tak... to też już wiem  😡 teraz na mojego konia nawet na stępa kask na łeb (przynajmniej się staram).... nie ma jak "rozsądny" trener 🙄 w połączeniu z młodym i głupiutkim jeźdźcem 😉
Przypomniałam sobie o wątku i obejrzałam wszystkie filmiki które zamieściłyście.
Właśnie wycieram łzy szczęścia  👍 Kocham Indianina  😍
wiecie co, mogłabym dać Wam trochę rozrywki i wstawić jakieś swoje zdjęcie ze skoków, gdzie mam łokcie wyżej głowy i dosiad westernowy, ale chyba sobie odpuszczę, bo potem się nasłucham pewnie, że nad koniem się znęcam XD ale fajnie tak posłuchac czyjejś krytyki.
aien dawaj, ja moge zapewnić, że w tym wątku nikt Cię nie pobije wirtualnie ani jak kolwiek inaczej  😁
aien, wlasnie cala zabawa i tajemnica tego watku tkwi w tym, ze wklejamy najgorsze / najzabawniejsze cuda jakie wyczyniamy na grzbiecie i sie z teg smiejemy. Nikt na nikogo nie krzyczy. 😉
Smialo, dawaj fotki.
Ja na starej volcie te foty wstawiałam, ale lepszych nikt nigdy mi nie zrobił, więc zasługuja na powtórne wstawienie. Co prawda zrobione całe 5lat temu podczas moich pierwszy skoków, ale dość jare, bo wywołuje wciąz te same emocje 😎

Pamiętna jazda skokowa w błocie po kostki. Błagałam instruktorkę żeby odpuściła i mi i sobie i dla konia, bo od początku przewidywałam jak to się skończy, jednak była twarda i zafundowała mi kąpiel błotną  😁

No to leeeeeeciiiimmmm!!! Szkoda tylko że jak się później okazało każde w innym kierunku

😂 mokro Ci było, prawda? Świetne!
Nie wcale nie było mi mokro, skąd ten pomysł :P:P:P  😁
Okłady z błota są bardzo zdrowe. Wiem coś o tym, kiedyś świeżego błotka w rowie szukałam  😁
Będzie off top ale przypomniałam sobie kawał w stylu czarnego humoru w ramach rozmów o błocie:

Przychodzi baba do lekarza, lekarz ją bada i stawia diagnozę:
:Ma pani raka.
Na to ona: O Boże! I co teraz!?
Lekarz: Zalecam okłady z błota.
Baba: A to pomoże?
Lekarz: Pomóc raczej nie pomoże, ale przyzwyczai się pani do ziemi.
Okwiat, dobra, ale nie mordować ( jestem samoukiem końskim, i klasycznym i westowym) a tutaj widzimy parę westernową w klasyku i na wieeelkich (XD) przeszkodach. nie umiem skakać, koń owszem, ale no właśnie.. nie krzykać :F tylko się śmiać (upadków żadnych nie było 🙂 )
aien,  😁
Mam podobną fotę. Naoglądałam się w TV wyścigów płotowych i jak mi koń zaczął przyspieszać, taki efekt  🤣  🤔wirek:
Lotnaa nie jestem sama  😅
kiedy jedziemy jakiś cross?  😁
to ja się teraz 'pochwalę' odznaką i proszę o krytykę 🙂 mało widać ale jednak coś ;p
proszę o krytykę 🙂

krytyka tam: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,159.0.html
tutaj: smiechowe zdjęcia, BEZ krytykowania

P.S. zanim napiszesz - poczytaj...
caroline własnie miałam to napiasac
wybaczcie. jak już mówiłam ja nie ogarniam  😡
munky., daj sobie ze 3 miesiące na poczytanie forum i ogarnięcie, a potem pisz. Na prawdę będzie Ci łatwiej. I nie podpadniesz revoltoviczom.
okwiat cudownie  🤣
ps. mam nadzieję że Ty nie będziesz mnie tak męczyć  😎
Lotnaa, Ty się za bardzo w tych Angoli nie wczuwasz? 😀 Dobreeee!! 😀
aien ale postawa w skoku typowo westowa- łydki z przodu, luźna wodza, więc może tak ma być? 😁
Lotnaa gdzie macie takie fajne warunki do "płotowych" skoków?🙂

My płotowe skoki praktykujemy tylko na Hubertusach-co z resztą widać 😡

czyli skok na żółwika, najlepiej się skulić, a tyłek niech zostanie tam gdzie jest

akluna westowo-prawidłowo, ale że w klasyku to to wygląda jak nie powiem co XD a Ty widzę też skok przez płot jak lotnaa XD
aien - na pocieszenie dla Ciebie🙂

wyjaśnienie dlaczego na poprzedniej volcie dostałam tytuł Samokrytykowego voltowego wesołego mistrza:P

Widząc Cię tutaj domyślam się, że wyszlaś z tego cało. Ale normalnie gratuluje 🙂 A nie zaplątałaś się w nic? Strzemiona, wodze? Bo tu jeszcze etap nóg w strzemionach.
Breva  pierwsze co- O MATKO BOSKA ! jak Ty to przezyłaś  😁  👀  powiem tyle: Wysokie Loty  😁
albo: Mierzysz wysoko 😉
Przeżyć przeżyła, ale  🙇 przed wielkim kunsztem XD ja już 3 oponki ze strachem w oczach i trzymając się siodła skaczę
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się