Forum konie »

Samokrytyka :)

a ja trenujem skoki i mam idealny półsiat😀 ( co nerwy robią z ludźmi finał Mistrzostw Pomorza 2007 odskok pasował tyko wtedy 120 było taaakie straszne no i wizja utraty 2mca..) by Strzyga:

Anaa komentarz do tego zdjecia brzmi 'siaaadaaaaaaj!!!!!!!' 😉

czyli ze co? ze w ujezdzaniu sie przez lawki nie skacze?? pffff, co wy tam wiecie! 😉

Szafirowa
ale wiesz... w ujeżdzaniu to preferują zielone, parkowe ławki  😁
Szafirowa nie jest wystarczająco $$ffiiTT@@$n4 😀
Miałam "małe" problemy z rozczytaniem  😁 , chyba nie jestem KóL ViP3^^

P.S. Szafirowa pełen prof., bo tylko ciamajdy jeżdzą w kaskach.  😁
coś za często mam tu co wklejać  😁 koniecznie z głośnikami  😀

ojeziuuuu! o bozie! 😀 dobre  😀
Haha  😂
Myślałam,że padnę jak ten głosik usłyszałam  😁
hihi, z odgłosów to mam jeszcze Indianina w moim wykonaniu 🙂

Proszę się nie śmiać, to BYŁO STRASZNE  😁
Dzionka, wierzę, że było straszne, niemniej jednak wygląda i brzmi to naprawdę uroczo 😀
Dzionka     haha bosko  😀  Do opery jak nic  👍
DZIONKA!
HAHHAHHA!
WIEM, ŻE TO BYŁO STRASZNE....
ALE NIE MOGE! xD
NIGDY SIĘ TAK NIE USMIAŁAM CZYTAJĄC TEN WĄTEK xD
INDIANIN WYMIATA xD
HAHAHAHHA xD

BOSKOOOO xD

HAHAHHAHA xD
HAHAHAHHA xD

łojezuuuuuuu, łobozieeeeee! xD

Loool, dzięki dziewczyny  😀 😀
Dzionka normalnie jak śmiech Dody! 🙇
szafirowa - no i widać, że usiadłam, nie? :-P
dzionka mistrz!!!
"sanna, ty szukaj na prawo, a popatrzę na lewo, to 5 groszy musi tu gdzieś leżeć.."
Dzionka odgłosy z filmików rewelacja  👍
co wy wiecie o skakaniu
i o garbach i odjazdach
sanna, zdjęcie jak zdjęcie, ale z opisem wyszło świetnie  👍
😂
😂

[Lena  :kwiatek: ]
Jak zobaczyłam to zdjęcie z dzisiejszego treningu to najpierw  😲 a pozniej  😂 ryknęłam śmiechem...

a mówiłam już wam, że nie umiem skakac?
tu potwierdzenie:  😡

tak się NIE jeździ
No to pora na mnie. Tak niechcacy wpadly mi te fotki w rece jak przegladalam dysk.

1) Jak nie nalezy skakac, czyli nie ma to jak nieporozumienie. Ja chcialam dojechac blizej, kon postanowil zebrac sie z daleka. Nie zdarzylam za nim.

2) A to nawet nie wiem co przedstawia. Paralityk i kon lama.

3) Bunt na pokladzie.

4) Pokrecilo mnie.....

5) Nie ma to jak "dobrze" usiasc. :/
Brzask - jak Lajkonik  🏇  🤣 padłam jak zobaczyłam Twoje ostatnie zdjęcie na tym slicznym rudzielcu 😉 dla mnie bomba  🤣
najlepsze jest to ze lotna była jaknajbardziej poprawna
No dobra.... na starej Volcie to już było ale daawno...
Najsłynniejszy (chyba) filmik w mojej stajni 😁 Cała prawda o tym, dlaczego z Libelką nie skaczemy:
http://s19.photobucket.com/albums/b198/brzask/?action=view&current=HPIM2573.flv
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że zdecydowanie nie byłyśmy gotowe na skakanie takiej przeszkody (ówczesny trener miał na ten temat inne zdanie..) oraz to, że się cholernie bałam 🙄
Libella,  a jaki masz doping 😀
Libella, nie dziwie sie tej sytuacji. Szczegolnie, ze przeszkoda byla ustawiona bardzo trudno dla konia. Takich dziurawych stacjonat nie ustawia sie niedoswiadczonym skoczkom. Zarowno koniom jak i jezdzcom. Cos takiego stawia sie jako jokery w wyzszych konkursach (N / C), bo jest to bardzo wymagajaca rzecz.
Klami ja to wiem.... prawda jest taka, że my wtedy nawet po płaskim nie potrafiłyśmy się poruszać a co dopiero skakać takie przeszkody.... Ja się bała, koń się bał a efekt jak widać. Ale współpraca z trenerem na szczęscie szybko się skonczyła...
Gilian a doping był to przez te wszystkie razy kiedy wyłamywałyśmy (bo to głównie ja się bałam, koń by pewnie skoczył...) to się nazbierało sporo gapiów 😉
I jak w końcu udało nam się to skoczyć (a mi wylądować w siodło...) to myślałam, że umrę ze szczęscia że na tym koniec...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się