Forum konie »

Samokrytyka :)

sznurka świetne ujęcie  😁
Młoda ten skok najlepszy, Ty pewnie coś do ucha szeptałaś .... 😁
klaus 😁 jest dosiad kiblowy to może być i skok kiblowy hehe  🤣
Dworcika hehehe dokładnie jak moja klaczucha, przed brykaniem jest machanie głową (szkoda że nie mam zdjęć) a potem są bryki, głowa między nogi i zadek do góry
Mój mały z nadmiarem ambicji 😉 jak zobaczył aparat to się potknął 🙂
Dworcika, ale można tematy połączyć, przecież uchwyć chwili nie ma, a ja nie widze sensu zeby postałtaki temat, jako oddzielny, ale to moje zdanie
Ale już widziałam, że ktoś stworzył temat 'koniokrytyka'.
ciemnosc! Widze CIEMNOSC!!

😉
taggi jakie "imoł" 😁
Z tej samej serii co Taggi, tylko przyczyna inna. 🙂
aniaaa hehe... Imoł czyli emo? hehe... nawet mi nie mow - koledzy i tak mi juz dokuczają...  - ale sprostuje - nie utozsamiam się z tą częścią naszego społeczeństwa - nie mam głębokiej depresji 😉
Lanka - bo dla nas jeździectwo jest za proste - na slepo jest o wiele fajniej 🏇
Oj tak... 🙂 Jeszcze z tym hucułkiem to nie było problemów, ale kolega instruktor wsadził mnie na świeżo zajeżdżoną kobyłę z ADHD. Kasku swojego nie miałam pod ręką, wzięłam jego i tylko modliłam się o hamulce. Jak kobyła się zatrzymała, to podniosłam daszek i zobaczyłam przed sobą metrową stacjonatę.  👀
taggi nie martw sie nie podejrzewałam Cię o to😀 Na zdjęciu po prostu masz taką minę rozmyślającą nad sensem życia no i ten rozwiany włos... 🤣

(a kolegami to tam się nie przejmuj, mnie tam się takie grzywki podobają, sama taką mam tyle, że trochę krótszą no i blond 😀)

Lanka toczek pierwsza klasa 👍 normalnie jakbyś garnek na głowę włożyła i przewiązała gumką 😀
Aniaaa - spoko spoko - nie przejmuje sie 🙂 aczkolwiek ksywa "emo-chłopiec" ciągnęła się za mną dobry rok jesli nie wiecej... hehe... na szczescie teraz juz nikt o tym nie pamieta 😉

a co do garnkow na glowie... kiedys mialam okazje widziec faceta z tak wielkim łbem, ze zaden toczek się na niego nie miescil i suma sumarum koles ubral sobie na glowe... wiaderko 🤔 (trzymam sie mysli ze to byla forma zartu i ze garnek mu sie nie spodobal... - ale tego nie wiem i raczej sie juz nigdy nie dowiem... 🤔wirek🙂
Ja mam bardzo nieskoordynowane ciało, co widac na załączonych obrazkach...  😡

A to moje ulubione :P Spójrzcie na minę konia :P

I nauka sliding stopu + zdegustowana mina jeźdzca :P
Taggi - boskie ;D
Lanka - skąd to znamy...
Pinesska - pierwsze wymiata ;D szepczesz konikowi do ucha: "no dalej malutki, dalej!" ;D
Alice - pierwsze przeboskie! Ta mina... xD poległam.. xD

To i ja się dorzucę xD

1. Zaciągamy ręęęęczny

2. Tak się nie skręca:

3. Skok anglezowany

4. Grunt to pięta na dół i dobrze przyłożona łydka - patrz: darolga - pierwsza z lewej :P

I teraz najlepsze. Niech mi ktoś powie, co ja tu zrobiłam xD z Hubertusa, Siwa się nagle zatrzymała w zakręcie, a ja... hm... zrobiłam coś, co widać na poniższym zdjęciu, ale nie spadłam, od razu zastrzegam, tylko dyskretnym "jeb!" wróciłam w siodło xD

darolga czy tam na ostatnim widac księdza?

Swoją drogą, dobrze uchwycone 🙂
A owszem, owszem, księdza 😀 zawsze na hubertusach nam towarzyszy, często wpada do nas 🙂 niby ksiądz, a jeździ jak szatan... łojezusmaryja, na tym hubertusie to mnie chyba z 4 razy potrącił...
darolga - ostatnio bylam na weselu i tam tez robilismy "w lewo, w prawo i do przodu" ale to byl taniec żydowski... 🤔wirek: 😉
Alice - mina konia na pierwszej fotce jak z komiksu - az sie nie chce wierzyc, ze zdjecie nie jest przerobione...  🙄
Haha, taggi, możesz mi wierzyć, ze nie jest  😀
Alice fotka nr 1 wymiata  👍
ksiadz mnie rozwalil hehe a jeszcze bardziej  okreslenie ''jezdzi jak szatan''  😁
Alice, pierwsze zdjęcie wygląda, jak wycięte z kreskówki. 🙂 Rewelacja.
darolga ksiądz szatan rządzi  😁 😁 i teraz brakuje mi zdziesiątkowanej emotikonki hahaha :P
Bo coś mi się do tyłka przykleiło...

moniska -  🤔 yyy... a nie macie toalety w tej Waszej stajni 🤔wirek: 😁
taggi, hahaha w stajni mamy, ale zawody nie były w Naszej stajni niestety... trzeba było robić w portki!!! 😁 😎
Haha ale się uśmiałam oglądając fotkę a pod nią komentarz napisany przez Taggi !
A Pan po lewej już czeka z palcatem, żeby wytrzepać portki 😉 Po co prać, skoro lepiej poczekać aż zaschnie i się wykruszy 😁
Burza pfff też coś... Toż to zad zaangażowany, a nie żadne potknięcie 😁
taggi wyglądasz jak Bill z Tokio Hotel  😂 😉
Lanka_Cathar boskie 🤣
Klaus - Ach bo my z m0niSką takie zgrywusy dwa jestesmy 😉 😎

Raven - Bill to moj brat - podobienstwo rodzinne, wiesz... 😉
Raven, właśnie ten palcat mi tak trochę nie pasuje i nie wiem co on chciał z nim zrobić.... bo przed tym felernym startem już krzyczałam głośno, że nie chcę żadnego bata:P

A i trzepania żadnego nie było 😁

taggi, a co sobie będziemy żałować  😎
Raven - Bill to moj brat - podobienstwo rodzinne, wiesz... 😉

Jasne jasne 😁 Za dnia spokojnie sobie żyjesz, jeździsz itp, a w nocy dajesz "szalone koncerty" i chodzisz do ciemnych uliczek z fankami i ryjecie sobie blizny w kształcie serc i trupich czaszek 😀iabeł: Podciągaj rękawy! 😁
A na tym zdjęciu wszystko się wydało 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się