Forum konie »

edit

Szukałam , szukałam i nie znalazłam jeszcze wątku o stronach   👀 .  A więc podawajcie stroniki albo blogi waszych stajni 🙂
wątek zamknięty
Ale że wirtualnych?  😎
wątek zamknięty
Ale że wirtualnych?  😎

Tak 🙂
wątek zamknięty
A to stronka mojej stajni  😀 http://stajniaoltrans.pl/
Co sądzicie o niej ? 🙂
wątek zamknięty
To jakiś żart? Jak już ktoś chce się koniecznie dzielić adresami wirtualnych stajenek, to niech idzie do towarzyskich.  🙄
wątek zamknięty
ej ej ej nie! to prawdziwych stajniach!  😂
wątek zamknięty
ferie?
wątek zamknięty
ferie?

Nie rozumiem o co ci chodzi ?
wątek zamknięty
Jak chcesz pytać o stronę techniczną strony, to jest watek na towarzyskich o naszych stronaqch www. A wasza jest masakrycznie nieczytelna.
A jak chcesz pytać o stronę marketingową, to najpierw nauczcis się siodłać konie, potem nauczcie się jeździć, a dopiero róbice galerię zdjęć w necie.
wątek zamknięty
Chyba Gillian chodzi o to, że zaczęły się ferie i małolaty maja czas wypisywać jakieś głupoty na forum.
wątek zamknięty
i tak będzie do końca lutego 😵
wątek zamknięty
Jeeeezu, te wasze zdjęcia na koniach... ja bym się takimi nie chwaliła 🙁
wątek zamknięty
Ciekawe czy reszta osób wie, ze są pokazywani na jakis wirtualnych stronkach... ale...
wątek zamknięty
i dlaczego te konie chodza i skacza  w czambonie ????
wątek zamknięty
ferie?

w wielkopolskim i owszem 😁
wątek zamknięty
I Małopolska też 😵
wątek zamknięty
To w końcu to mają być wirtualne czy nie?  😵  Bo jak Darolga spytała o to, to otrzymała odpowiedź twierdzącą, a jak weszłam na tą stronę, to to jest chyba prawdziwa stajnia.
wątek zamknięty
To w końcu to mają być wirtualne czy nie?  😵  Bo jak Darolga spytała o to, to otrzymała odpowiedź twierdzącą, a jak weszłam na tą stronę, to to jest chyba prawdziwa stajnia.

Sory pomyliło mi się 🙂 To maja byc prawdziwe stajnie 🙂
wątek zamknięty
[quote author=HORSES_ link=topic=44795.msg878048#msg878048 date=1296491701] To maja byc prawdziwe stajnie 🙂
[/quote]

no i co dalej? chwalimy się, ze mamy stajnie czy ze mamy stronkę?
jesli to pierwsze, to zapraszam do wątku ogłoszeniowego, ew. watków o stajniach w danym regionie.
jesli to drugie, to zapraszam na towarzyskie do wątków dla informatyków, twórców stron, etc.

co oznacza, że ten watek nadaje się tylko do zamknięcia - jako dubel.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.