ja się zastanawiam jaki cel przyświeca układającym program. Jeśli Lorenzo ma być w czwartek i bilety po 100 zł, to na widowni będzie garstka osób. Opłaca im się to? co to w ogóle za pomysł, żeby jakby by nie było, jedną z większych atrakcji, którą w dodatku mogłaby zainteresować osoby nie związane z jeździectwem, dawać w czwartek i to w dodatku za taką cenę?
Ja karnet kupuję na 100%. Na Lorenzo tez bym chciała pójść, ale biorąc pod uwagę, że na Torwar nie będę szła sama, to już robią się konkretne pieniądze:/
nie no strone odwalili , bez starania. A zostawić tekst od "designera" strony to już porażka Cytuje z zakładni O nas "To jest przykładowa strona WordPressa. Możesz ją zmodyfikować, aby umieścić tu informacje o sobie lub swojej witrynie, by czytelnicy wiedzieli, kim jesteś. Możesz utworzyć takich stron ile tylko zechcesz, możesz również tworzyć podstrony i zarządzać wszystkim z poziomu panelu administracyjnego WordPressa. "
Wogóle wyskoczyli z tym czwartkiem jak Filip z konopii. Kto im przyjdzie w czawrtek?Już lepiej jakby Lorenzo dali w piątek - to juz bardziej ludzki termin. Ja zawitam prawdopodobnie w sobote. Niewiem jeszcze na 100% ale chyba wszystko będzie zależało od programu. No ale co do strony z informacja to naprawde sie wysilili 🙂
Ale ja juz nie moge sie doczekać Torwaru i tych przepysznych mega żelek 🙂hehe
deeejm! trzeba ogarnąć jakieś wolne w pracy, bo widzę że coś nice się zapowiada.. ale ceny biletów są pojechane Wam powiem.. :/ :/ :/ i w ogóle, żeby do tej pory programu nie było... jakaś kpina!
Jak mnie ktoś pozna to tez zaczepiać! W zeszłym roku widziałam MsCarmen ale oczywiście nie zaczepiłam bo się wstydziłam 😁 I zapewne widziałam mnóstwo voltopirów bo wszyscy twierdzili ze siedzieli w tym samym sektorze (H!) ale dotarło to do mnie po torwarze 😎
To teraz wszyscy niech powklejają swoje zdjęcia do odpowiedniego wątku i będę codziennie robiła teściki 😂 😜 czy rozpoznaję. Mam wykupiony internet w komórce,więc na r-v wejdę,może ktoś tez ma i napisze gdzie siedzi 😀