thaya, gdzie kupiłaś bilety na Torwar? Przejrzałam stronę ticketpro i nic nie ma. W empikach też nic nie wiedzą. Znalazłąm tylko info z zeszłego roku 🙄
z tego co ja rozumiem, po przyjrzeniu się to są 3 bilety na piątek(30,30,30), 2 bilety na sobotę(30,50) i jeden na niedzielę(50) O czwartku nic nie ma :/ a w opisie jest :/
chyba nie ma się co śpieszyć z tym kupowaniem biletów na wszystko, bo ceny są wysokie, a na Torwarze nigdy nie było problemów, że np. nie było biletów, czy nie wpuszczali, bo za dużo ludzi.
edit: i po rozbijają na godziny? to chyba jedyna tak porozcinana impreza. Nowi organizatorzy powinni już sie zorientować, ze o godz 8 nikogo tam nie ma!
Chyba kogoś pogieło z tymi biletami 🤔 Zawsze piątek był za darmo, a teraz porozcinali go na 3 części 😲 Idę w takim razie w sobotę i niedzielę, piatek sobie odpuszczę 🙄
w razie braku oficjalnej akredytacji 80 zł dla mnie za sobote i niedziele. wiec pod tym wzgledem tragedii nie ma. ale gdybym miala kupowac normalne bilety na wszystkie 3 dni... 😵 idzie sie załamać.