Forum konie »

Torwar 2011 - CSIW-W & CDI-W 25-27.03

Chodziło mi o tą ostatnią parę, nie doprecyzowałam  😡.
Aj widzisz, ja jestem też zakręcona porządnie  😡
Tak to ostatnia para rozgrywki
Kon zloto  😲
Wavantosa macie (na 99%) tutaj, drugi koń.
zaiste wasyl nie jeździ super stylowo jakoś. ale szczerze? ja lubię go oglądać i zawsze kibicuję. bo ma tego czego większości (nie wszystkim) naszych sportowców brakuje - wolę walki. konkursy ścigane w jego wykonaniu. rozgrywki. obłęd  😜 poza tym jest to jedna z sympatyczniejszych postaci polskiego jeździectwa w moim odczuciu.

dużo bardziej razi mnie styl pana kubiaka z końmi które na każdym skoku mają porządny hampel na pysku. ale tu z kolei szacunek za doświadczenie i osiągnięcia.

arivle, super zdjęcie sergeya 😀
Kleszczu to proskat i burak.. drze jape tylko.....  🤔wirek:  strasznie mnie wkurzył na tym torwarze.... :/

nie wiem co Ty chcesz od Kleszcza  🤔
Burza Nie spotkałam cie  🙁
Czy ma ktoś  ma zdjęcia  zaprzęgu 4 konnego.Proszę,  bo  bym pokazał je  rodzicom.
Dramka, niestety nie zapowiadałam się bo w sumie w sobotę wyszło, że bedę.. nadrobimy!
Ksenia S., byłoby to śmieszne na pewno ale nie porwałoby- wolę oddzielnie.

Marzę co roku o konkursie wzajemnych eliminacji, MARZĘ!! Najlepsza, najciekawsza, najbardziej rozrywkowa rozgrywka jaką w życiu widziałam i do dziś wspominam!  To ze trzy lata temu chyba było.
mbalicka, foty pierwsza klasa - ja swoich nie pokażę...wstyd...
Namawialiśmy organizatorów, aby w ramach "show" zrobić konkurs równoległy. Po jednej stronie jeźdźcy na koniach, po drugiej Horsemani. Czy nie uważacie, że uatrakcyjniłoby to pokazy i publiczność byłaby zadowolona?

kurczę... wiele niżej niż konie nie skakali... to byłoby ciekawe!

mnie się marzył konkurs równoległy bryczek
i chyba skokowy taki tez by mi się podobał 😉
armara, w zeszłym roku to ja się w ogóle przywirowałam i z racji cen byłam tylko w niedzielę i setnie się wynudziłam- w tym roku dużo fajniej się bawiłam.
Pamiętam tylko kilka lat temu, jak się chyba Diabeł z Kubiakiem ścigał, szał 🙂
Hej a widziałyście Babke w futrze ze ....źrebiąt czarna kurteczka babka wyglądała na szykowną nie mogłam sobie odpuścić musiałam iść za nią i sie upewnić dotknąć ...niestety zatkało mnie i nic jej ni mogłam powiedzieć .Moim zdaniem jak musi niech nosi ale nie w takim miejscu przy takiej okazji tu ludzie kochajacy konia a tu kobieta popierająca zabijanie ...
Hej a widziałyscie Babke w futrze ze ....żrebiat czarna kurteczka babka wygladała na szykowną nie mogłąm sobie odpuscić musiałam isć za nia i sie upewnic dotknąć ...niestty zatkało mnie i nic jej ni mogłam powiedzieć .Moim  zdaniem jak musi niech nosi ale nie w takim miejscu przy takiej okazji tu ludzie kochajacy konia a tu kobieta popierajaca zabijanie ...

Matko, to szyją takie futra?  😲 😫
Karmelka, dzięki  :kwiatek:

mbalicka, super zdjęcia! wreszcie mam poczuci że fejs się na coś przydaje 😉
gajara18, głowa konia wisiała czy metkę wyciągnęłaś? Nie wiem co wnosi do rozmowy taki wtręt- trzeba było podejść i pytać a nie się tutaj bulwersować.
Pamiętam tylko kilka lat temu, jak się chyba Diabeł z Kubiakiem ścigał, szał 🙂

A to w 2007 r. 😉 W tamtym roku Kubiak wygrał.
Ja jestem bardzo zadowolona z tegorocznego Torwaru, już dawno nie było tak fajnie  💃
Burza sierść ,skóre z konia to każdy jeżdzący pozna nie widziałaś konia , żrebiat ? podeszłam sie tylko upewnic z nadzieją na syntetyk ale niestety ... było prawdziwe i kiedyś żywe .
jak będą częściej w polsce to każdy znajdzie dziewczynę  😎
bastien to akurat nie mój typ. ufff co za ulga  🤣

a wybiera się ktoś może z wawy do janowa na finał hpp? bardzo bym się chciała zabrać. dorzucę się do paliwa oczywiście  🏇
mbailcka hmmm nie ukrywając, dostałaś buziaka tylko dlatego, że byłaś ze mną xD

a później jeszcze jednego dostałam jak poszłaś, bo gadałam jeszcze o condoms xD xD xD xD xD Evan jest genialny 😀 a z Clément'em teraz piszę pod jednym moim zdjęciem 😀

nie wiem czy w ogóle któś zwrócił uwagę na miny Grzegorza Kubiaka podczas potęgi... ja wczoraj w stajni z trenerką mało nie znalłyśmy się ze śmiechu... 😀

nie wiem czy w ogóle któś zwrócił uwagę na miny Grzegorza Kubiaka podczas potęgi... ja wczoraj w stajni z trenerką mało nie znalłyśmy się ze śmiechu... 😀

Mina dobra, ale jakby mi sie ktos kazal na 2m wybrac to tez bym miala nie lepsza... 😉

Ma ktos filmiki pozostalych przejazdow z ujezdzenia? Bo na tubie jest tylko p.Kasi Milczarek oba przejazdy i Wegra kur.
[quote author=karolina_ link=topic=43946.msg956921#msg956921 date=1301484042]

Ma ktos filmiki pozostalych przejazdow z ujezdzenia? Bo na tubie jest tylko p.Kasi Milczarek oba przejazdy i Wegra kur.
[/quote]
w watku był linkowany też przejazd Ukrainca
jest też na YT
mbalicka my z Anaa już w czasie konkursu zauważyłyśmy te miny 😉
ano zauważyłyśmy 😉
wrzuciłam na stronę zdjęcia z niedzielnego konkursu juniorskiego. to be continued 🙂
www.fotofish.eu lub klik pod avatarem 🙂

Ja w ogóle uwielbiam miny skoczków, właśnie oglądam zdjęcia i śmieję się jak głupia 😁
mbalicka

Jestem ciekawa jaką ty byś miała minę przy takim murze 2 metrowym..
Najlepsze jest to ze oni maja podobne miny nawet jak skaczą mniejsze przeszkody 😜 Z połowę zdjęć mogłabym zatytułować "Ooooo" albo "Aaaaa" 🤣
Przeżywają  😁

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się