ojjj! ja wczoraj dotarłam z pracy akurat na pokaz chłopaków z HorseMan Team'u i Lorenza. chłopaki dali czadu dla nas - fotografów 😀 nie ma to jak pobiegać za nimi na płycie xD ale długi mieli ten pokaz jak nie wiem 🙂 a ile uśmiechów do obiektywu, najlepsze były rozmowy po całej imprezie w holu xD
mbalicka, to czekamy zatem na zdjęcia tych uśmiechów 😍 Moje dziecko jest kompletnie zauroczone panami w majtkach (tekst roku 'szkoda, że nie skakali z pupami, byłoby śmieszniej'- no na pewno 😂 ), doszedł do wniosku, że on też tak chce skakać i wtedy dziewczyny piszczą. Cóż, prawdziwy mężczyzna mi rośnie 😎 I co, dostałyście horsemancondoms? 😁
też poznałam ich osobiście, ogólnie są super facetami. bardzo mili i sympatyczni. no taki Nasz los dziewczyny.. co ładniejsze to albo zajęte albo ... inna orientacja 😀 👿
coraz częściej będziemy śpiewać: 😉 Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee!
coraz częściej będziemy śpiewać: 😉 Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee!
Może po prostu miał więcej subtelności niż pan Szewczyk ogłaszając jakiś czas temu wszem i wobec, że właśnie będzie startował partner życiowy Edwarda Gala 😁
Może po prostu miał więcej subtelności niż pan Szewczyk ogłaszając jakiś czas temu wszem i wobec, że właśnie będzie startował partner życiowy Edwarda Gala 😁
Oj pan Marek ostatnia ma tych wpadek:-) NIedługo dadzą mu przydomek PAN GAFA