Forum konie »

Torwar 2011 - CSIW-W & CDI-W 25-27.03

Ksenia, ale napis 'Karfagen' odnosił się do zdjęcia wklejonego poniżej (właśnie Karfagena) a nie do opisu powyżej 😉
Forta no to "prawie" się poznałyśmy  😉
W sobotę chyba też tam byłaś?! Tylko mniejszą grupą  😉
Ah, było cudnie. Na Facetach w Bokserkach czułam się jak gorąca 16- to było czadowe 💘. Dziękuję! :kwiatek:
a jak najprzystojniejszy z facetów w bokserkach stanął i tańcząc zaczął sobie te bokserki ściągać... i ściągnął ... a pod nimi kolejne bokserki 😀
a na niedzielnej rundzie honorowej najprzystojniejszemu opadły lekko gatki ukazując kształtne pośladki  😉
Ksenia, ale napis 'Karfagen' odnosił się do zdjęcia wklejonego poniżej (właśnie Karfagena) a nie do opisu powyżej 😉

To się znaczy osiołek jestem:-)

a na niedzielnej rundzie honorowej najprzystojniejszemu opadły lekko gatki ukazując kształtne pośladki  😉

A który Twoim zdaniem był najprzystojnieszy?

edytuj posty
  😤
ojjj! ja wczoraj dotarłam z pracy akurat na pokaz chłopaków z HorseMan Team'u i Lorenza. chłopaki dali czadu dla nas - fotografów 😀 nie ma to jak pobiegać za nimi na płycie xD ale długi mieli ten pokaz jak nie wiem 🙂 a ile uśmiechów do obiektywu, najlepsze były rozmowy po całej imprezie w holu xD

-"Evan, we wants condoms!"
-"eeeee, ok!"

🤣
mbalicka, to czekamy zatem na zdjęcia tych uśmiechów 😍 Moje dziecko jest kompletnie zauroczone panami w majtkach (tekst roku 'szkoda, że nie skakali z pupami, byłoby śmieszniej'- no na pewno 😂 ), doszedł do wniosku, że on też tak chce skakać i wtedy dziewczyny piszczą. Cóż, prawdziwy mężczyzna mi rośnie 😎 I co, dostałyście horsemancondoms? 😁
hehe, Zen fotki na pewno będą wieczorem jak wróce z pracy 🙂

Pannę Frej uznali za swojego  Official Photographer  🤣

nie, niestety.. Evan powiedział, że to była seria limitowana i już nie mają, ale jak będą mieć to na pewno dostaniemy  🤣  🤣  🤣
No to czekam zatem 🏇
tylko nie siedź przy kompie, bo to byś musiała do 22 czekać  😂  😉
Dziewczyny poznałam chlopaków osobiście. Mam smutną wiadomość. Trzech z nich jest gejami, a w tym Evan 😕
Evan to który? Ten najprzystojniejszy, ten blondyn?
Tak to ten
eee, to szkoda...
ha! byłam przekonana, że "Loczek" jest gejem!
też poznałam ich osobiście, ogólnie są super facetami. bardzo mili i sympatyczni. no taki Nasz los dziewczyny.. co ładniejsze to albo zajęte albo ... inna orientacja 😀  👿
coraz częściej będziemy śpiewać:
😉
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee!

coraz częściej będziemy śpiewać:
😉
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee!

😂  😂  😂  🤣  🤣  🤣

dokładnie.. ech.. taki Nasz los...
To się spiker wkopał mówiąc, że zostają puki wszyscy nie znajdą sobie polek  😎
Może po prostu miał więcej subtelności niż pan Szewczyk ogłaszając jakiś czas temu wszem i wobec, że właśnie będzie startował partner życiowy Edwarda Gala 😁
Może po prostu miał więcej subtelności niż pan Szewczyk ogłaszając jakiś czas temu wszem i wobec, że właśnie będzie startował partner życiowy Edwarda Gala 😁

Oj pan Marek ostatnia ma tych wpadek:-)
NIedługo dadzą mu przydomek PAN GAFA
partner życiowy Edwarda Gala

dokładnie to powiedział "bardziej" subtelnie: "partner homoseksualny Edwarda Gala"
szewczyk górą  😵

powiedziałyście 3 a ich było 5 😀
mnie najbardziej przypadł do gustu ten co kuca na tym zdjęciu. jak na złość jego widać na fotach najmniej  👿
Ksenia zdradziłabyś którzy z nich są innej orientacji? Może być na PW :kwiatek:
[s]A nie było ich 5?  😡[/s]
edit:
Było ich 5 😎
Oj chyba jest ich 5  😀
jeden jest w związku  😉 3 jest gejami więc jeden wolny zostaje  😎
ElaPe, dokladnie, najsubtelniej jak sie tylko dalo... dla mnie ten pan to nie jest "pan gapa" tylko "pan bez klasy". :/
no ale za to głos ma przyjemny

prawie jak pan Paweł Kleszcz ktory dzielnie przez cały Torwar w białym stetsonnie swym miodowo-usypiającym głosem zagrzewał publikę do aplauzu
Szczerze mówiąc wolę głos pana Helaka 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się