No suchotnik, wysokonożny, ale trzeba przyznać, że umei sobie zaskarbić serca publiczności. Pasaż w rytmie oklasków torwarowej publiczności, super sprawa 🙂
Bingo 😍 uwielbiam go odkąd zobaczyłam pierwszy raz kilka lat temu 🙂 Cardino też fajny 🙂 a macie coś Torrero? taki strasznie nietechnicznie skaczący kasztan bez odmian praktycznie.
sei, google wypluwa niewiele, ale wypluwa. Nie na polskich stronach. Prostak to nie moje określenie 😉
Burza, ja dzisiaj jechałam na torwar i się zastanawiałam czy dam radę kupić bilet w kasie, bo właśnie pamiętałam torwary sprzed kilku lat, gdzie bilety rozchodziły się błyskawicznie! Ciekawe czy tylko cena biletów odstarszała czy też średnia różnorodność zawodników czy nie wiem co..?
Bingo 😍 uwielbiam go odkąd zobaczyłam pierwszy raz kilka lat temu 🙂 Cardino też fajny 🙂 a macie coś Torrero? taki strasznie nietechnicznie skaczący kasztan bez odmian praktycznie.
Już poprawiłam. Torrero w tym roku niżej latał, ale nadal mu sie nogi w skoku krzyżowały 😁
zen, mnie odstraszyła cena- bardziej się teraz muszę liczyć, i wydanie 70zł na konkursy gdzie 3/4 twarzy w każdej Kuźni zobaczę, jest dla mnie żartem. Przyszłam bo miałam zaproszenie.
Ja nie ukrywam, że dla mnie Torwar to dużo powożenia, agility, konkursy takie jak były wzajemnych eliminacji, rozrywki dla publiczności, ploty, kawa, żarcie, sklepy, atmosfera. Ale przy tych cenach i coraz większym obcinaniu programu..? Ale Horseteam i Lorenzo- warto było 🙂
też uważam, że te ceny i jeszcze rozbicie dnia na części to przegięcie, za np takie torwary jak w zeszłym roku. bo jeszcze w taką atrakcją jak lorenzo i horsman team to jeszcze ujdzie.
ale trzeba przyznać, że umei sobie zaskarbić serca publiczności. Pasaż w rytmie oklasków torwarowej publiczności, super sprawa 🙂 dobra, przyznaje, za coś takiego - nawet u mnie punktuje na duzego plusa takim zachowaniem 😀 i oby więcej takich "rozrywkowych" dresiaży 😜
mnie odstraszyła już na wejściu zła organizacja (wtopy ze stroną) i brak prawdziwej reklamy. jedyne wzmianki o WHD widziałam w multikinie i na mojej uczelni. a i na tym żadnych sensownych szczegółów nie było...
caroline, filmik z tego wątku jest straaasznie słabej jakości. a na yt nie wyskakują inne poza tym jednym. zatem pytanie notarialnej, uważam za jak najbardziej na miejscu.
sei, jest chyba za wcześnie jeszcze na filmy z tegorocznego torwaru. Chyba 2 lata temu na świecie koni były filmy ze wszystkich kurów, więc spokojnie, może wstawią 😉
edit, jest na YT film Roberta Acsa, może napisz do osoby co go wstawiła, czy ma inne przejazdy 😉
Sklepy 🤔trzałka: mogłoby być więcej, ale zawsze można było coś znaleźć. Nową kolekcję Eskadrona, to tylko konik miał. Szkoda, że Equishop nie przywiózł Eskadrona 🙁
Lorenzo 🤔trzałka: super Oby więcej takich pokazów było
Skoki 🤔trzałka: Podobały mi się konie rosyjskiej ekipy. Skakły jak sprężynki 😁 Aż miło było popatrzeć 🙂 No i brawa dla Mściwoja 😅
Bryczki 🤔trzałka: Fajne, ale zabrakło mi rywalizacji. W zeszłym roku plac był podzielony na 2 części i bryczki ścigały się, która pierwsza 😉
Ogólnie baaardzo mi się podobało. Pokaz "Starej Warszawy" miodzio 😉
Forta wydaje mi się, że wczoraj siedziałam za Tobą 😉 Byłaś z dużą ekipą ludzi 👀
Nacykałam sporo zdjęć,ale nie wiem czy sie coś nadaję 😡 Muszę je poprzeglądać
Dziewczyny poratujcie ładnym zdjęciem Lorenza i jego siwków, które można wrzucić sobie na pulpit jako tło :kwiatek: Tylko takie rozmiarowo żeby można było z tego zrobić ok 1280 x 800 bo to na laptop 😉
No suchotnik, wysokonożny, ale trzeba przyznać, że umei sobie zaskarbić serca publiczności. Pasaż w rytmie oklasków torwarowej publiczności, super sprawa 🙂
Karfagen
drobna pomyłka to nie ten koń
to KOMPLIMENT - pod Sergey Puzko - z Ukrainy, kończył w rytmie Tiny Turner:-) to