Mam nadzieję że będę całe 3 dni. Jedynie w piątek do południa nie jestem pewna swojej obecności - praca może zatrzymać. Aparat i obiektyw już niecierpliwie przebierają nóżkami
Będę jak z resztą co roku od... 3 lat (?) 🤣 Oby było więcej ujeżdzenia jak już ktoś wcześniej pisał 😉 jak ktoś coś wiecej bedzie wiedział co do ceny biletów i programu to pisać 😀
Skoków jest więcej bo dla większości niestety osób ujeżdżenie jest nudne. Skoki są ciekawsze bo: a) ktoś spadnie, b)drąg/ przeszkoda się rozwali, c)nieposłuszeństwo itd. Chociaż dobrze by było gdyby ujeżdżenie było. Chociaż jeden konkurs.
Poza tym w skokach błąd jeźdźca może zobaczyć prawie każdy bo często skutkuje zrzutką za to w ujeżdżeniu jak ktoś mniej obeznany to nie widzi tych niedociągnięć itp. No i w skokach jest adrenalina (przeskoczy, nie przeskoczy...), prędkość (zwłaszcza w dogrywkach czy konkursach różnych)...
Jestem na skokowym szkoleniu na Torwarze. Dzisiejsza odbywająca się równolegle impreza w stylu Myszka Miki na lodzie czy coś w ten deseń przypomniało mi koszmar torwarowego parkowania :/ Dlatego przyjadę taxi.